Kız tarafı bizi yadırgar mı?

Kardeşin çok saçma düşünüyor canım sen özgür bir kadınsın kime ne ?
Ama gerçekten taç takmazsan daha iyi olur :)

Kendileri demiş açık olun diye niye yadirgasinlar, yalnız taç isi bence de hoş olmaz.
Bir de mazur görün şahsi merakımdan soruyorum kına yapılacak mekana nasıl gideceksiniz, orda mi giyineceksiniz nasıl olacak?

Aman kim ne derse desin salla keyfine bak ama gelinden süslü olmazsan iyi olur

Madem acik gelin demisler oda ne demekse ayri bir konu ama caninizin istedigi gibi gidin. Ayrilmis olmakta sizi hic birinden asagi bir duruma sokmaz.

'Helal daire keyfe kafidir.' Giyebilirsiniz bence ama taç takmayın derim.

Ya o degilde kapalisiniz sanirim

Hangi aile der ki kapali birine acik gelin herkes acik diye

Kisi hklarina saygi nerede bunda ?

Ve tac falan takmayon bence
gelinin onceligi olsun
evlenip ayrilmis olmanizda kimi ilgilendirir ki

Bizim kınalarda hep böle olur :) kadınlar açılır vs çok mini seven giyer çoğu normal giyinir, benim kınamda böle oldu ailenin bütün kapalı feraceli kızları salona bi girdiler kapılar kapandı aman yarabbim ne cevherler neler neler benim şu konuda takıldığım kardeşiniz size söylediği heralde ablam olsa söylemeye kıyamazdım bukadar hevesinize

Anlamadim. Kina kadinli erkekli karisik olucak; siz kapalisiniz ve o gun sacinizi acmak istiyosunz.
Dogrumu anldim?
Kapalı bi bayan için de o kadar açık giymek çok hoş değil aslında. Straplez filan, konu sahibi arkadaşım bi tül filan al bence omuzlarına

İstediğini yap!

Gelinden daha abartılı olmadıkça istediğin gibi giyebilirsin bence. Boşanmak demek hayattaki bütün zevklerden vazgeçmek değil.

Elbise olabilir de tac sacma geldi. Alti ustu baskasinin kina gecesi. Gecenin prensesi olma gibi bir planiniz yoksa...

Acik olmaniz ve abiye giymeniz de garip bir durum yok bence hatta bosanmakla alakasi yok. ama tac falan kucuk kiz gibi olmasin . Yasiniza gore de cok asil seyler bulabilirsiniz

Kıyafetinin açıklığı seni ilgilendirir bence sorun olmaz ama taç takmaman gerekir. Kıyafetin de tüllü ve labariksa başka bisey giysen iyi olur gelinden daha dikkat çekici olmamak lazım bence

Ayy kusura bakma ama tac olayina cok güldüm

bosanip ayrilmaniz kimseyi ilgilebdirmez ki ... Bence kapali olup o gün saclarinizi acmaniz daha tuhaf. Ama karsi tarafda kapali ana o gün herkes sacini acicak ... Kimse laf etmez :))

ay yok taç derken minik bir toka şeklindeydi yanlış ifade ettim :)))

salonda değiştirecekmişiz üstümüzü :)

Ya o degilde kapalisiniz sanirim

Hangi aile der ki kapali birine acik gelin herkes acik diye

Kisi hklarina saygi nerede bunda ?

Ve tac falan takmayon bence
gelinin onceligi olsun
evlenip ayrilmis olmanizda kimi ilgilendirir ki

o ailede kapalı kendileri de açılacakları için rahat olalım istemişler o bakımdan :)

sizde de mi öyle :)) kardeşim fazla gerçekçi bi insandır demin yine giydim içim rahat etmedi diye, yok abla çok abartı deyip durdu :))

abartacak ne var daha yaşınız 25. 55 değil ki istediğinizi giyin bir kez giyeceksiniz o elbiseyi böyle br ortamda belkide

Bazilariniz sasirmis ama boyle bir yasantiniz olmadigi icin bilmemeniz normal
Bende kapaliyim ve erkek olmayan ev ortaminda , kinalarda vs de acilirim. Bir cok kapali da boyle yapar. Her kadin gibi kendine ozenir suslenir
Kina mekanina da genelde ferace ve salla gidilir. Sonra mekana girip kapilar kapaninca herkes bir acilir kiii oyle iste

Taç takma bana aabartı geldi onun dışına itediğiniz ibi giyinin. Yanlış anlamayın hiç evlenmemiş de olsanız gelin dışında taç takma bana saçma geliyor. Kardeşinizin düşüncesi çok yanlış. Kendinizi çevrenizdekilerin düşüncesine göre kalıplaştırmayın. Karşı taraf kapalıda olsa siz dilediğiniz gibi giyinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…