canım herkesin yaşam standartları aynı olucak diye birşey yok.bence bu tarz konuları kafana takma uç noktalarda olmadığınız sürece
hiçbir şey sorun olmaz aranızda kendini de karşı tarafın ailesine ezik gösterme bence bu konudaki hislerini asla hissettirme
duygularının bulunduğun yaşın,sağlığının ailenin kıymetini bil hayatın ve aşkınızın tadını çıkar.nacizane fikrim mutluluklar
Birbirinize uygunsanız, mutlu bir çift olacağınıza inanıyorsanız bulunduğunuz mevkinin hiçbir önemi yok.
Aslında genelde bayanın maddi durumu iyiyse sorun çıkıyor, tam tersi ise erkekler çok sorun yapmıyor; bu kanıdayım.
....
Siz bir bireysiniz; başlı başına herşeyiniz bütün ama bunların içinde para yoktur.
Evet para hayat standartlarını yükselttiği için daha kolay yaşam sağlıyor ve daha kolay kendini geliştirmek için geniş zaman sağlıyor ama parayı madde olarak görmüyorsanız, kendinize eğitiminize önem veriyorsanız,
bunun altında ezilmeyecek bir kişiliğiniz varsa o birliktelik güzel gider.
Yani karşı taraftan çok kişinin kendisine bağlı bu durum bence.
sen kendini ezik görürsen o da seni ezer.. Ailen herşeyden önce gelsinn. Yaşadığın yeride kötüleme bence.. çünkü içinde sen varsın..seni seviyorsa her zorluğu aşarsınız.Allah çözümsüz dert vermesin
once bu durumdan utanmayı bırakmalısın kesınlıkle aılenın yasam tarzının ne olursa olsun arkasında olmalısın kendıne guven bu konuda kendını eksık gorme bence cunku en onemlısı karakterın senın dıgerlerınden farkın aılenın durumu karsısında dık ve kendıne guvenlı durman calısıyomussunda onemlı olan sensın onunda senı kabullenmesı sen dık durursun kabullenmezse zaten sızın ılıskınız dogru bı ılıskı degıldır ıcın rahat olsun
Etrafımdaki insanların zenginlikleri ile övünüp, fakirlere ise acıyarak baktıklarından sonra
kendime acıyorum sadece. Evet kendi seçimim değildi belki ama elimde değil utanıyorum.
Etrafımdaki insanların zenginlikleri ile övünüp, fakirlere ise acıyarak baktıklarından sonra
kendime acıyorum sadece. Evet kendi seçimim değildi belki ama elimde değil utanıyorum.
insanlar nerde olursa olsun kendilerini "mış" gibi göstermeyi seviyor sadece...utanma neden utanıyorsun? duruşun,hayata karşı çaban,amacın olsun..sağlığın yerinde mi? en güzel zenginlik..bunlar klişe laflar gelebilir ama hayatın ta kendisi...bir yerlere gelmiş insanların hayatlarını bir okursan,hepsinin sırayla ne işler yaptıklarını görür şuan bulunduğun durum için şükrederdin eminol..bazen onca yaşadıklarıma rağmen iyiki de diyorum çünkü çok şey kattı bana...ilk önce buna inanman gerekiyor ve kendini küçük görme asla..
ilişkinde her zaman dürüst ol bence her şeyi enbaştan bilsin ve anlatırkende utanma başın dik olsun seninle bu yüzden evlenmekten vazgeçicekse en baştan kurtuldum diye sevinmen lazım bence . nacizane fikrim
profilinizde yazdığına göre yükseklisans mezunusunuz
ne mutlu ki aileniz ev almak evine afilli perde almak yerine sizi okutmuş,düğünde altın bilezik takmaktan çok daha önemli bence (meslekten) altın bilezik takmak...
Sen konu açıldığında kendini ezersen o da seni ezebilir,ama sen dik durursan o da ailesine ya da seni savunması gerekenlere karşı dik duracaktır.Benim görüşüm bu yönde...
profilinizde yazdığına göre yükseklisans mezunusunuz
ne mutlu ki aileniz ev almak evine afilli perde almak yerine sizi okutmuş,düğünde altın bilezik takmaktan çok daha önemli bence (meslekten) altın bilezik takmak...
Sen konu açıldığında kendini ezersen o da seni ezebilir,ama sen dik durursan o da ailesine ya da seni savunması gerekenlere karşı dik duracaktır.Benim görüşüm bu yönde...
Evet yükseklisans mezunuyum, çok zor koşullarda okuyup bu konuma geldim şuan garantili diyebileceğim bir işimde var
ancak geçmişte yaşananlar ve aileye bakma zorunluluğu benim bunları yaşamama neden oluyor. Korkularımı aşamıyorum hala..