yaaa ben fotoları diğer bölüme koydumm.. haksızlık amamamammamamamamazemuszemusben odalarını düzleyince çekipkoyacağımmmm
Kıyafetlerimizden bazıları;
boyutları biraz büyük duruyor fakat çeşitli boy ve ebatlardalar ve açıkçası bayram seyran olmadığı sürece yaklaşık 1 yaşa kadar yavrular rahat etsinler diye tulumlu olsunlar diye uygun gördüm,daha pek çok tulumumuz oluştu yavaş yavaş alarak,fakat belim çok ağrıdı çekerken,devamı daha sonra inşallah..Sarı ve kırmızı elbiseler de dayanamadım bi yerde görüp almıştım,sanırım yaklaşık 1 yaşı civarı giyebilirler..
Son resimlerde bir hata yaptım galiba,tekrar deneyeceğim..
angel,sen de çek koy yavaştan müsait oldukça canım,
bebiş istiyoruz seninkileri de bekliyorz canım,
xxnilxx canım çok teşekkür ediyorum,seninkilerden de bekliyoruzz
hymarr nan fiyatlarınıda yaz annem bilelim ne nerde uygun demi bende koyacam nan anasını satıyımmm wavyy mothercare git banada al o badilerden ulannn kıs oyun halın şahane bende düşünüyorum ondan
Hymarry ne kadar güzel ciciler maşallah canım ya alt açmalarıyla oyun halısına bayıldım ne şirin görünüyorlar hadi ekle ekle daha merakla bekliyorum sabredemedim atladım :) iyi günlerde kullanırsın inşallah canım ..
Allahım her anne baba olmak isteyen kuluna bu duyguları yaşat.Allah,'ım nazarlardan esirgesin.Sağlıkla doldursunlar içlerini inş.Wavy mothercare'lerı kozyatağı outletten mı aldın canım?Fiyatları inanılmaz ucuz.Çokda güzeller.
canım ama bayıldım kızz o elbiselere yaa ayy ebnde 3_4 elbise aldım ama kalıcakmı gidicekmi bu ay belli olucal benim dr salak mı yaa birini görürse digerini görmüyo muamma olduk anlıcan allahım güle güle giydirsin annesi allahım gelinlikli günlerinide göstersin inş........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?