kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

Hastane çıkış takımlarımızın biri, ve diğeri.(Bir çift de pembe takımımız var fakat onlar anneannemizde)

Banyo havlularımız

Son düzenleme:
yaaa ben fotoları diğer bölüme koydumm.. haksızlık amamamammamamamamazemuszemusben odalarını düzleyince çekipkoyacağımmmm

e canım benim dedik bak topik açıyoz diye,onları tekrar buraya da koy o zaman..
Ben devam ediyorum,haksızlık yok,herkes koysun,şenlensin ortalık demi..

Alt açmalarımız,biri ve diğerii

Tükürük medillerimiz,tam sayısını bilmiyorum fakat 40 a yakın vardır sanırımm,anneannemiz oyladı hepsinii

daha önceden paylaştım malum,yavruların oyun halısı,birinin aynısından bir tane daha var,o yüzden tekini koyuyorum

ok canım koyacağımmmmm...mafoldumben
hepsi çok ttalııııı. allah sağlıklı kullanmak nasip etsin canım

canlarım cok güzel yaaaa heveslendim ha ama benimkiler yanıomda degil ya resim koyamıyorum artık odaları düzmeye baslayınca koyarım ne yapem hayırlısıdan giydirmek nasip olsun inş....bebişleriniz güle güle saglıkla giysin yatsın way mathercare aldıgın 3 ytl cok hosmus lann buırda yerini bilmiyom bilsem hemen alırdım yaaa cok uygun fiyatı .

ayyyy ne güzel bunlarrr yaaaaa bayıldım hepsine güle güle kullansın miniklerrr sağlıklı günlerde kullanın inş bende alayım çeker gönderirim kızlar

Kıyafetlerimizden bazıları;
boyutları biraz büyük duruyor fakat çeşitli boy ve ebatlardalar ve açıkçası bayram seyran olmadığı sürece yaklaşık 1 yaşa kadar yavrular rahat etsinler diye tulumlu olsunlar diye uygun gördüm,daha pek çok tulumumuz oluştu yavaş yavaş alarak,fakat belim çok ağrıdı çekerken,devamı daha sonra inşallah..Sarı ve kırmızı elbiseler de dayanamadım bi yerde görüp almıştım,sanırım yaklaşık 1 yaşı civarı giyebilirler..

Hymarry ne kadar güzel ciciler maşallah canım ya alt açmalarıyla oyun halısına bayıldım ne şirin görünüyorlar hadi ekle ekle daha merakla bekliyorum sabredemedim atladım :) iyi günlerde kullanırsın inşallah canım ..

hymarr nan fiyatlarınıda yaz annem bilelim ne nerde uygun demi bende koyacam nan anasını satıyımmm wavyy mothercare git banada al o badilerden ulannn kıs oyun halın şahane bende düşünüyorum ondan

Daha pek çok tulum,çok sayıda farklı boyularda alttan çıtçıtlı iç badi,çok sayıda anneannemizin ördüğü yelekler var,hırkalar,battaniyemiz var,ama bugün çıkarıp çekerken çok yoruldum,şimdilik bu kadar olsun,
sağlıkla hepimizin yavrularına en güzellerini giymek nasip olsun inşallahh..

hymarr nan fiyatlarınıda yaz annem bilelim ne nerde uygun demi bende koyacam nan anasını satıyımmm wavyy mothercare git banada al o badilerden ulannn kıs oyun halın şahane bende düşünüyorum ondan

Canım benim oyun halıları etrafı korumalı,çok güzeldi gerçekten,dayanamadım aldım,30 ar liraya aldım nakit..
Tulumları burda bizim Kanzın ihraç fazlası mallarını satan bir atıl dükkan var,ordan topladım içli dışlı 10 ar liraya,tulumlar Kanz yani..
Mothercare den aldığım iç badileri koyamadım dediğim gibi,ben biraz daha pahalıya almıştım canım wavyninki çok uyguna aldı.Aslında gitmişken sana da alınsa da kargoyla yollayıversek cidden..
Sonra 2şer 3 er liraya buldukça iç badilerden aldım canım hiç dokunmadı yani..

canım ama bayıldım kızz o elbiselere yaa ayy ebnde 3_4 elbise aldım ama kalıcakmı gidicekmi bu ay belli olucal benim dr salak mı yaa birini görürse digerini görmüyo muamma olduk anlıcan allahım güle güle giydirsin annesi allahım gelinlikli günlerinide göstersin inş........

Allahım her anne baba olmak isteyen kuluna bu duyguları yaşat.Allah,'ım nazarlardan esirgesin.Sağlıkla doldursunlar içlerini inş.Wavy mothercare'lerı kozyatağı outletten mı aldın canım?Fiyatları inanılmaz ucuz.Çokda güzeller.

Canım çok tatlılar cidden yumuşacıklar,bu oyun halısını sevdim,piyasada bildiğin etrafı açık ünlü markaların halıları var ama buna çocuğu koy,agu gugu kaymadan kaybolmadan oynasın demi,etrafının korumalı olması güzel yani,bir de yumuşacık ve çok cici,,

DAH GÜZELLERİ SİZİN YAVRULARA KISMET OLSUN İNŞALLAH KIZLARR

annesi allahım gelinlikli günlerinide göstersin inş........

Ahhh angelimm nereme dokundun öyleee,veremem sanırım kimseye yavrularımı yaaamafoldumben

Canım ne zaman bebeklerimin haberini aldım,o gündür yavru arzusu için ağlayanlara ağlıyorum yeminle,Allahım her isteyene lutfetsinn..
Çok sağol canım..

kaydirigubbakcemile3 inşallah nasip olur canım yaa,Allah gönlüne göre versin,inşallah onları giydirmek nasip olurropuyorumnanaktan

Hymarry canım hepsi birbirinden güzel bitanem. içim gönlüm açıldı. allah sağlıkla giydirmeni nasip etsin. nazarlardan korusun meleklerini..

Angel nan kaldıysa beğendiğini alıp kargolayam sana lafımı olur şeker..

Kaswa canım optümum Demstock tan aldım Mothercareleri canım. ama gerçekten fiyatlar süper:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…