Ay wavycim var ya sen turnayı gözünden vurmuşsun.Kız o kadar kaliteli şeyler o fiyata olur mu?Ben 2 hafta kadar önce baktım oraya o zaman çeşit vardı.Şimdi nasıl azalmış mı.Birde acaba yeni ürünler oraya ne zaman geliyor.Hafta sonu mu ?Sana orası yakınsa sorsana onlara.Bu arada göbüşünü gördüm.Yemin ederim sana ben buraya göbüşümü koysam kacarlar.Çok büyük.......kaydirigubbakcemile2.Seninle aynı haftadayız,sen az kiloyla kağatacaksın bu işi hihoyyyt
kızlar merhaba bişey sorucam annem bebişler için kendince hazırlıklar yapıyor burada adetmiş kızın annesi çeyiz çıkarır gibi mevlütte aldıklarını serermiş falan biz ilkkez duyduk nasıl oluyor böyle bişey duyan varmı ciciler deyince aklıma geldi
canım bende iki hafta önce gitmiştim çeşit boldu. o zaman pek fiyatlarhakkınd bilgim olmadığı için sadece bakıp fiyatlarını kafama yazmıştım. bu pazar tekrar gittik ve ne görelim doğru düzgün bişey kalmamış. yine var tabi ama o kadar fazla çeşit kalmamış. mesela 3 lü takımlar çok azalmıştı prematüre kalmmaıştı.. optimum bana pek yakın dedğil canım. ben kartaldayım optümum göztepedeancak hafta sonu eşimle gidiyoruz.
göbişim için söylediklerin beni mutlu etti canım:kedi:şimdilik kilo almadım ama bundan sonra sanırım hızla alırım. çünkü iştahım çok açıldı çoookkkkaydirigubbakcemile3kıs sana en azından ikiz bekliyorum dediğin de eminmisin demiyolardır. ay delü oluyom valla ikiz bekliyom diyince eminmisin diyolar yaakaydirigubbakcemileyok egomu tatmin ediyom sizi kandırıyom alla allaa:tomato:
kızlar merhaba bişey sorucam annem bebişler için kendince hazırlıklar yapıyor burada adetmiş kızın annesi çeyiz çıkarır gibi mevlütte aldıklarını serermiş falan biz ilkkez duyduk nasıl oluyor böyle bişey duyan varmı ciciler deyince aklıma geldi
bizdede adettir canım kızın annesi ilk bebği için kızına a dan z ye herşeyini alır bohçalar .. oyuncağından tut banyo takımlarına kadar.. tabi en çokta örgüler yer alır içinde. bunlar ayrı ayrı güzelce beyaz süslü bohçalara sarılır vede mevlüt okunduğunda mevlütten sonra gösterilir tek tek. gelenlerde hediyelerini getirir arkasından onlarda gösterilir altınlar takılır..
bizdede adettir canım kızın annesi ilk bebği için kızına a dan z ye herşeyini alır bohçalar .. oyuncağından tut banyo takımlarına kadar.. tabi en çokta örgüler yer alır içinde. bunlar ayrı ayrı güzelce beyaz süslü bohçalara sarılır vede mevlüt okunduğunda mevlütten sonra gösterilir tek tek. gelenlerde hediyelerini getirir arkasından onlarda gösterilir altınlar takılır..
pamukşekeri bacım sen ne çok şeye aşeriyon cici bici üçüz ay korktum ben senden banada aşermeyesinnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
ya ben hiç dışarı çıkmadım dolayısıyla tırım tırım gezip cicide beğenemedim bebişlere ablam annnem falan alıp geliyo salyalarım aka aka bakıyom çok hevesim var çokkkkkkkkkkk senağlama
Canım ben de hamilelik başında bişey istemedim,bende sen gibi sonra başladım aşermeye,ama bu haftalarda normalmiş yaniioy oyyy evet ya herkes hamileliğinin başında aş erer ben şimdi ermeye başladım tersmiyim ne :asigim: herşeye heves ediyorum Allahım hayırlsııyla sağlıkla gelsinde yavrularımız her şey onlar için :CüvCüv:
hadi kızlarrr koyun cicilerinizi söz canımı çektirmiycem hadi hymarry cim bekliyorum atlamıycam valla tamam :lepi:
pitos cum seninki daha iyi benimde öyle olacak artık annemler ne alırlarsa kulp takmam inşallah mafoldumben
Canım darısı senin de başına inşallah,,Allahım gönlüne göre versiinn:Saruboceq:bakmaya doyamadım ben hep uğrarım artık
Allah saglıcakla almayı nasip etsin kucağınıza
darısı basıma inş.....
Biz yine dışardaydık eşimle,lohusa geceliklerimle emzirme sütyenlerimi de aldııım,artık bebeklerin kıyafetlerini de yıkayıp ütüleyip,hastane çantamızı hazrırlarım yavaştanopuyorumnanaktanhymrry sorma tatlım birkez çıktım dışarı oda alışveriş yapıcağım mağza ahanda şurası diye şutarafagitti bir saldırdım sorma beşik biberon emzik vs.. onları seçtim zaten uzun süredir sokağa çıkmamanın verdiği şokla kendimden geçmiş olucamki ağaçlar bile bana çok ilginç geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?