kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

çok şıkmış hymarrycim .. güle güle giyersin inşallah opuyorumnanaktan süslü püslü cicili bicili :1hug: başınada kırmızı kurdeleyle süper görünüceksin maşallah şimdiden
hee huyum kurusun seviyorum cicili bicili işleri,ama öbür kırmızı daha farklı,onu da laıcam,koyarım resmini,o daha sade daha şık..
Benim kafamda da o kurdeleler durmuyor hee,çok hevesliyim ama,deniycem..
anlattın şeket:)) çok güzeller.sağlıkla giy inşallah.bebişlerin üstüne kussun kaydirigubbakcemile3
canım bak bu gecelik pijama dünyasının net sitesinde vardı,ordan alamamıştım biliyorsun,denk geldi bulduk,
sen de o siteye bir gir,solda hamile linkine bak,beğendiğin bir fotoyu bana msn de bir göster,bazıları o mağazada vardı,eğer beğendiğin bir pijama takımını falan bulursak alıp kargolayayım sana yani..

bebişler kussun muuu,yeni görüyorum delüüüüdelikafadulden
inşallah geceliklerimizle kucağımızda bebeklerimiz pozlarımızı paylaşmak da nasip olsuunn,kussunn, s.çsııınn:roflol:

eeee hadi hadi hadi alkisalkisalkis
çıkıcam valla bekliyorum koyucan diyeee

ya ne güzel benim pc nin bluetoot şeysi silindi resim yüklemiyor çıldırcam annemler çarşıyı altüst etmişler gene prematüre bebk kıyafetleri de almışlar teyzeleri oyuncak bebk için sanki yüklenmiyor bari yazıyım çok komik tipte bir alt değiştirme takımı termos banyo setleri bebek bakım çantası iç uzun kollu ve askılı çıt çıtlı badiler tarak seti sağlıklı günlerde giysin kuzularımız buarada geceliğinede bayıldım azcık yolasımda gelmedi değil hani hıhhhhhhhhhh :)

Vanım telefonunla mı çekiyorsun,ben makineyle çekiyorum,sonra kabloyla pcde yaptığım klasöre yükleyip ordan yola çıkıyorum..
prematüreler cidden çok güzel oluyorlar yaaa,ne kadara almışlar sorması ayıp?Bir de yavrularının cinsiyeti ne canım?

telefonla çekiyorum makinam yok kabloya gerek olmuyordu biz direk yüklüyorduk ben yanlış bişeye bastım şimdi sürücü aygıtını yükle yazıyor benim iki erkek bir kızım olucak inş normalde 25 tl falanmış idilbaybyden almışlar oda satamamışlar ellerinde kaldı diye 15 ten vermişler eşime akşam gelince soruyim kablo falan bişey taksak olurmu diye

ayy çok güzeller ben almadım nedeeeeeeeen çünkü aklıma gelmedi pijamamı alsam gecelikmi acaba bide nekadar kızlar bunların fiyatı ortalama

canım premetüre bebk takımlarını ben 40 tl den aldım sevi bebeden belki işine yarar..

canım premetüre bebk takımlarını ben 40 tl den aldım sevi bebeden belki işine yarar..

Canım çok vermişisn yaaa,ben altta var bir dükkan Kadir Hasta ordan 20şer liraya alddıımm..
Cicilerin çom güzel buarada,hayırlı olsun canım..

çok değilmi 40 tl canım neler var takımda buarada bayıldım hepsine çok güzeller bebek şekerini ne zaman yaptırcaksınız bide mevlütten önce gelenlere ne ikram ediceksiniz

çok değilmi 40 tl canım neler var takımda buarada bayıldım hepsine çok güzeller bebek şekerini ne zaman yaptırcaksınız bide mevlütten önce gelenlere ne ikram ediceksiniz

Canım benim elimden öyle şeyler gelmiyor hiç:kedi:,
o yüzden bu işlerle ilgilenen bir yerle anlaşmayı düşünüyorum açıkçası..

canım 5 parça bilmiyorum sizinkiler kaç parçaaa..diğer bölümde fotoları vardıı.. birde prema.tulum aldımonlarda 50 tl.onların hepsini çekeceğim ama odaları geldin düzlerken.bende şekerleri evde kendim yapacağım.daha önceden fotolarını koymuştum..

Benimkiler de 5 parça..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…