kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

fatoş herşey süpper canım allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin..
kıslar ençok ayaklı tulumlardan alın bide bu tulumların kendinden eldivenlileri var. onlar çok kullanışlı oluyor. çünkü yavruların elin de eldiven durmuyor. hatta ben çorap takmıştım ellerine onlar daha iyi duruyor diye:))

wavy saol canım

eldiven dedin ben eldiveni unuttum galiba daha eksiklerimiz var gerçi...... ama benim buraya koymadığım şeylerde var.. şuan geçici bi süre için validelerde kalıyoruzda.. evdede var giysilerimiz hastane çıkışlarımız falan ama onları resimleyemedim onların içinde eldiven vardı galiba.. ama ek eldiven şapka almam lazım...

fatoşcum ek eldiven alırsAN ıYı OLUR ÇÜNÜ ÇOK KAYBOLUYORLAR. BıRDE BENıM DEDıĞıM TULUMLARIN ıÇıNDE DEĞıL BıLEK KISMINDA KENDıNDEN ELŞDıVENı OLUYOR BÖYLECE ÇIKMA DERDı KALMIYOR..

muallim tşk canım

wavy cim burda hiç öylesini görmedim. bulabilirsem alırım olmazsada normal eldiven alcaz artık..

saol canım

muallim tşk canım

wavy cim burda hiç öylesini görmedim. bulabilirsem alırım olmazsada normal eldiven alcaz artık..

saol canım

Wavyimin dediği çok güzel bir tulum şekli canım çok kullanışlı oluyor..Biz mothercareden almıştık hep onları giydirdim ben,çok da rahat ettim..kol kısmının üzerinde 2 kat var o katı avuçların üzerine çevirince avuçlar gizleniyor..ama mutlaka vardır bu tarz tulumlar başka markalarda da..ciclerinizi güle güle kullanın,ne güzel telaşlar bunlar ya..

fatoşcum herşeyiniz çok güzel iyi günlerde kullanın inşallah. çok minik şeyler alma artık çok çabuk küçülüyor. birde wavyminde dediği gibi kesinlikle kendinden eldivenli zıbın al çok kullanışlı oluyor eldivenle başedemiyor insan çıkarıyorlar . penye battaniyeleride unutma onlarda en büyük yardımcılarımız. önlükler var daha 5. aya gelince çok alzım oluyor şöyle boyundan takılıveren önlükler çok rahat oluyor her taraflarını kaplıyor batıramıyorlar. kilotlu çorapta sıcacık ben bile oğluşlara giydiriyorum şimdi.
ama en önemli nokta bence aşırı küçük almamak lazım boy boy almak lazım eskimeden küçülüyor hepsi yazık oluyor.

Son düzenleme:
hepsi çok güzel güle güle kullanın güzel günlere fatoşcum bu arada bebek şekerlerimiz aynı zemuszemus

hepinize çok tşk ederim kızlar

çok fazla almadığımı düşünüyorum

evdede var görümcemin bebeklerinden kalan 1-2 kez giyilmiş giysiler.. onlarıda giydiricem

ne demişler yediği helal giydiği haram. çok çabuk büyüyorlar gerçekten..

4 tanede battaniye verdi görümcem biraz kullanılmış..

battaniye alıcam günlük kullanımlar için.. kendim merserize örüyorum birini bitirdim diğerine başladım..
2 tane peluş battaniyemiz var..

bornozlu havlulu terlikli set alıcam kızlarıma.. önce havlularını, 1 yaşından sonrada bornozlarını kullanırız..

eksiklerimiz var daha bu koca göbekle artık çarşıya çıkmamda zorlaşıyo bi an önce almak istiyorum..

ha birde biberon emzik alıcaz..

rabbim hepimize aldıklarımızı sağlıkla kullandırtmayı nasip etsin.. amin.

hepsi çok güzel güle güle kullanın güzel günlere fatoşcum bu arada bebek şekerlerimiz aynı zemuszemus

öylemi :)

konya gibi bi yerde ancak bunları bulabildim valla...

adamın birine bebek şekeri için malzeme varmı diyorum..

bana kına gecesi seti veriyor....... :roflol:

yüksek yükseeeek tepelereeee diyerek ayrıldım ordan.. bunları bulabildim :)

biberonda Dr.Browns yada Chicco
emzikte Awent yassı emzik tavsiye ediyorum kesinlikle..

hymarry yassı emzik dediğin. damaklı emzik mi oluyor. malum eşimn diş doktoru olduğu için damak yapısı içn sağlıklı olandır sanırsam ben damaklı kullanıyom ceren için. acep bu yassı denilenler farklımıdır ondan mı alsam kafam çok karıştı çook..

damaklı emzikler olabilir diyor canım şimdi sordum,
fakat bize doktorumuz ilk bunu tavsiye etmişti ve ağız formuna en uygun olarak bunu gördük ailecek
ama eğer kzılar bahsettiğin emzikten memnunsa onun da sakıncası yok diyor kocişş:hulya:

oto koltuğu arıyoruuummmm,
hem iyi bişey hem uyguunn,
ama kilo aralık referansı ne olmalı yaaaaaaaaaaaaa?

hymarry cnım senin taşıma koltukları noldu. onlar 1 yaşına kadar gider. gitmez mi benimki. 0-13 kg. seninki kaçtıki?

aman kilo önemli değil ki,
Halem olmuş 11 kilo sığmıyor ki kafa kol bi yerlere sakar gibi duruyor,
sonra bu koltuklar yarım yatar pozisyonda bizim genç kızlar adam gibi dik oturup manzara seyretmek istiyorlar,
gerçi biz bulana kadar yine de ergen olacak kızlar ama,arıyoruz işte..

nero-ka canım ben bu topikten başka hiçbiyere takılmayı bilmiyorum inanırmısın..

cnm mağzaya gitsene araba var sende bildiğim kadarı ile.....forum istanbulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…