kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

muallimcim çok güzelmiş takımınız sağlıkla kullansınlar inş..

EL MUALLİMİM canım ne kadar mutlu olduğumu ne kadar duygulandığımı belirtsem az ...canım inan buna...dilerim bu odaları kadar güzel ömürleri olsun..Bu arada canım sen nereden aldın mobilyalarını?Çünkü bu bizim takımımızla hemen hemen aynı..yatak örtülerin,kristal topuzlar...bizim takımımız da taşlıydı biz çıkarttık tek farkı o olmuş gibi...Çok zevkli,çok güzel olmuş tatlım..çok öperim seni ve yavrularını..Rabbim artırsın gücünü.O sallanan beşikleri nerede tutuyorsun canım,odana mı aldın?

kaswa sagol canım modoko.............kervan mobılyadan cok hosuma gıttı farklı yatak.........tasları ben ıstedım ..........sallananları ıkısı salomda bırı odamf-da ..........sımdılık salondayoz cok gazlılar bazen odalarına koyuyorım bırbırlerını uyandıtrıyolar ya cok zor ...........sen nasılsın canım ıyı bak kendıne ve bebışlere

fatoşcuğum keşke küçük resimler halinde koysaydın ...hepsine bakamdım ama baktıkarım tulumlar..kotunuz buluzunuz...park yatağınız çok hoş güle güle kullanınn cnm

fatoşcum çok güzel herşey
Allah kullanmak nasip etsin sağlıkla
yerim o kızlarıda cicilerinide ne güzel

fatoşcuğum keşke küçük resimler halinde koysaydın ...hepsine bakamdım ama baktıkarım tulumlar..kotunuz buluzunuz...park yatağınız çok hoş güle güle kullanınn cnm

canım ya çok büyük ekleniyo ya da böyle.. beceremedim bu şekil koycum..

teşekkür ederim canım saol.. opuyorumnanaktan

fatoşcum çok güzel herşey
Allah kullanmak nasip etsin sağlıkla
yerim o kızlarıda cicilerinide ne güzel

canım benim saolasın olumunekankayizsmile

rabbim hepimizi öncelikle sağlıkla kavuştursun kuzularımıza..

Fatoşçum hepsi çok güzel Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin, maşallah çok güzeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…