kiz-z Anneleri Bebilerimizin cicilerini burda paylaalm:))

mama sandalyesi miiiiiiiiiiii akannehir CADIARZU

dirimcim epey araştırdım büyük kurtarıcı diyor herkes bakalım artık.

ruzgarcım seninle aynı gfikirde olan bi çok kişi var ama gözeüme çok sade görünüyor ikeanınkiler :)

Fatoşcum bende memnun oldum canım :)

Hymarryim evet mam sandalyesi oturtcaz kuzuları mutfağa bizde işimizi gücümüzü yapıcaz onalrda hem atıştırıp hemde bakıcaklar bize :) öyle pahalı bişey düşünmüyorum zaten ikeanınki nin fiyatı çok uygun tepsisiyle ortalama 50 ye geliyor. diğerlerininde bizim işimizi görecek olanları 80 e 90 a var bakalım artık inşallah kısmet olur vede bebeklerimizde sever cici cici otururlar .

şimdilik oto koltuklarının tutulacak yerine tespihler oyuncaklar asıyorum,ilgileniyorlar,
bir yürütec aldım,Sarem geri geri gidiyor,Halem sağa sağa kayıyor,
bir de salıncak aldım uyku sırası gelen bişniyor sallana sallana uyuyor,
evim lunaparka döndükaydirigubbakcemile2,,
daha o masaları nereye koyabilirim ben yaaawwwsempatiksalakcinni

bumudur ikeanın sandalyesi

Canım cok güzeller ALLAHım güle güle güzel günlerde kulanmayı nasip etsin

çok teşekkür ederim cankuşlar rabbim cümlemize kullanmayı nasip etsin opuyorumnanaktan

fatoş canım çok güzeller iyi günlerde kullansınlar inşallah borları da çok tatlı ne kadarken giyerler onları

evet Hymarryim ikeanınki o önünde tablasıda var masaya koymayacaksan. ama ben onu istemiyorum şöyle biraz daha rahat oturabilecekleri bişey istiyorum. haklısın aslında her yeri dolduruyoruz ama ek gıda sürecinde işimzie yarayacak bi gereç gibi geliyor bakalım artık.

hymarry nin resimlediği mama sandaleysi bana dar geldi ikeada baktım ben
ve rahat bişi değil gibi ..bende çocuklarımı deve gibi gördüğümden almadım
zaten almadanda geçirdik biz ....artık sandaleyeye oturtup yediriyorum
yemek yemek istiyolardada kımıldamıyolar veletuslar

park yatağımızın kapitone ve satenle kaplanmış hali kızlar nasıl olmuş ???

Eklentiler

• $DSCN0634.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 56
nero cnm çok güzellll birtanemi var hayatımmmm
diğer cicileride görsekk

bizde 6 aylıklarken ıkeadan almıştık 2 adet iyikide almışız çok memnunum kuzularda öyle hep oturmak istiyorlar mama sandalyelerine taşıması kolay ve çok az yer kaplıyor

ya ben bayıldııııııım bu battaniyeleree:asigim:..
nerde bulabilirim aynılarını acebaaa???boshayallersmile
markası varmı canım??

canım selam gercekten cok kullnaıslı dr a gıderken koyuyorum ozellıkle cok rahat canımm ben umranıte kardelen den aldım kardelen her yerde var bılıyorum sor ıstersen 13 lıra uygun bıde sen nerdesın ........

kızlar herkes nasıl fırsatım yok ya ozluyorum herkesı ..........odamız tamam resmını yollıcam bı ara opt sızı

canım beniiimmm,ne güzel olmuuuuşş,
biz de bir oda yapsaydık bu takımı çok beğenmiştim,ama kağıdından aksesuarlarına kadar muhteşemmm,
kızları hep odalarında yatır ablacım,
ben naşından beri hep odalarında yataklarında yatırıyorum inan,
güle güle büyüsünler inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…