Kıza Acıdım

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.809
798
Kizlar bugün ddüğüne gittim annemin akrabasına damatla gelin çıkınca şok oldum kız 17 yaşlarında çok güzel damat 35 yaşlarında kel ikinci evliliğini yapan biri. öğrendik ki kız bi gençle kaçmış yakalanınca kızı getirmişler genç hapse girmiş. kızın adı çıktı diye bu adamla evlendiriyorlar.kadere bak ya :S erkek egemen toplumda yaşadığımızın bir kez daha farkına vardım...çok yazık

kaçtığı adamla evlendirseler ,,,ha yok olmaz saçı vardır yaşı küçüktür parası yoktur ha birde anne baba istemiyo sebebi yok şımarıklık istemiyolar olmayacak diyip kızı getirip babası yaşındaki adamla evlendiriyolar..sonra o kız burda konu açmasınmı evliyim ama kocamı sevmiyorum ilgimi çeken bir adam var diye..yazık tüm vebal anada babada...

Anası babası da namusu temizledik diye gururla geziyordur. Böyle namus yerin dibine batsın. Yatacak yerleri yok küçücük kızın hakkına giriyorlar:50:

namuslarını kurtardı ya yaş gözükmez... cebide doluysa tamamdır...
kızları rahat eder...

akıl fikir ver yarabbim sen şu ailelere:47:

kaçtığı adamla evlendirseler ,,,ha yok olmaz saçı vardır yaşı küçüktür parası yoktur ha birde anne baba istemiyo sebebi yok şımarıklık istemiyolar olmayacak diyip kızı getirip babası yaşındaki adamla evlendiriyolar..sonra o kız burda konu açmasınmı evliyim ama kocamı sevmiyorum ilgimi çeken bir adam var diye..yazık tüm vebal anada babada...

İşte günümüz toplumuna ışık tutacak kısa ve öz bir yazı. Siteyi de cok güzel dile getirmişsin yüreğine sağlık.

Bende o yaşlardayim da; bu nasıl bir zihniyet anlayamıyorum. Kurban olduklarım beni gözlerinden sakinirlar da bi de naz yaparım sen Yücesin rabbim yardım et suncacik kizlara :(

....Yollarına hasret umutlara,itirazım var yapılanlara.....

Kizlar bugün ddüğüne gittim annemin akrabasına damatla gelin çıkınca şok oldum kız 17 yaşlarında çok güzel damat 35 yaşlarında kel ikinci evliliğini yapan biri. öğrendik ki kız bi gençle kaçmış yakalanınca kızı getirmişler genç hapse girmiş. kızın adı çıktı diye bu adamla evlendiriyorlar.kadere bak ya :S erkek egemen toplumda yaşadığımızın bir kez daha farkına vardım...çok yazık
hala varmı böyle zorla evlendirmek. yazık acıdım kıza..

Kız ve genç arasın da cinsellik yaşandıysa filan adam da dul ya ondan evlendirmişlerdir.
Kimse almaz filan diye.
Namus ya geldik gene aptal bakireliğe.
Allahım sen akıl fikir ver böyle insanlara...

allahım sen bu insanlara akıl fikir ver!!
zorlaa evdiriyor birde nerdeyse babası yaşında biri. yazık kıza psikolojisini düşünemiyorum allah yardım etsin

Gene namus kumkuması bir aile. Kız daha reşit değil. Gencecik kızın günahına giriyorlar. Sonra bu kız ileride ben birine aşık oldum,kocamı aldattım deyince namussuz damgası vuruyoruz. Ne günlere kaldık. Lanet olsun bu zihniyetteki insanlara.

kaçtıysa kaçtı 17 yaşında kız.kaçtığıyla evlendirselerdi.anne baba bunu yaparsa

Kız hata yapmış olabilir ama hata hatayla kapanmaz. İlla evlendirilmek zorunda mı yani kızlar. Çok yazık. Şimdi kız ilk ilgisini çekene yine kaçacak, belki de aldatacak..

O çocuk hapisten çıkınca bu kız tekrar kaçar ona. Hatta o sürede çoluğu çocuğu olursa onları da bırakır kaçar. Bir de üstüne kötü anne damgasını yer. Yazık günah valla. O ailenin de o gencecik kızla evlenen adamın da zihniyetine...

O çocuk hapisten çıkınca bu kız tekrar kaçar ona. Hatta o sürede çoluğu çocuğu olursa onları da bırakır kaçar. Bir de üstüne kötü anne damgasını yer. Yazık günah valla. O ailenin de o gencecik kızla evlenen adamın da zihniyetine...

Aynen sonra kıza o....pu derler çok üzüldüm ya

Ailenin rizasiyla kiz oglani bekleyebilirdi ya da ana baba namus diye dusunuyorsa kv kp evinde birakabilirlerdi.

Fakat gidip baskasiyla evlendirmisler... ailesi icin namus haricinde "tamamen duygusal (!) " baska seyler oldugunu da dusunuyorum..
Yazik.
Kacan kizlari hakli gormuyorum ama bu aile boyle davraniyorsa kiz zaten sevmedigimle zorla evlendirecekler diyip son care kacmis olabilir. 1yil sabretseydi keske...

Back
X