kızacaksınız ama onu unutamıyorum ben:(

seden23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
134
0
0
Bursa
kızlar merhaba uzun bir aradan sonra..ben buraya hep eski erkek arkadaşımla ilgili konular açmıştım..ve bazıları da ardık sedencim açma sana bu çocuğun uygun olmadığını kaç kere söyledik diye kızmışlardı..ama ben yine açıyorum çünkü moralim çok bozuk,kendimi hep kötü hissediyorum..bazı zamanlar iyi hissediyorum bazı zamanlarsa çok kötü..
bilmeyenler için anlatayım kızlar kısaca..3 yıl önce masal gibi başlayan bir ilişkim vardı..O kadar iyiydi ki..Ailemde bulamadığım tüm şefkati,boşluğumu,yalnızlığımı onunla paylaştım..Çok güzel günlerim geçti onunla..Hiç kızmazdı bana,hep sanki küçük bir kızı sever gibi el üstünde tutardı..Elleriyle yedirirdi yemeğimi bile..Herkes ne kadar seviyor seni derdi,gözlerinin içine bakıyor.O hovarda,gezip tozan,gününü gün eden adam benle birlikte oldukta sonra kafasını kaldırıp kimseye bakmamıştı..En azından ben görmemiştim..Ya süprizler..Benim doğum günümü bi kaç kişiden başka kimse kutlamazdı ama o herkesi oplar süpriz yapardı bana..O kadar mutluydum ki onunla ilk bir yıl nasıl geçti anlamamıştık..Sonra yüzük taktı bana ben seninle ciddi düşünüyorum dedi..Ama işte sorunlarımızda vardı her ilşikide olduğu gibi..Anne babasının tüm yükünü o taşıyordu eve o bakıyordu.Küçük bir dükkanları vardı gece gündüz onu çalıştırır tüm parayı babasına verirdi..Sonra da babasının sözünden çıkmayan bir erkek..Düğün için evlenmek için hep erteleyen tamam aşkım sen 4 e geç o zaman biriktireceğim diyen bir erkek vardı..Hep sabrettim vardır bir bildiği dedim.Sonra da hvarda arkadaşları vardı yanlış ilşkiler yaşayan,birilerini hamile bırakıp çocuk aldıran ve bunları hiç sorun etmeyen arkadaşalrı..Bunlara da katlanmak zorunda kalacaktım,çünkü kesinlikle ayıramadım arkadaşlarından kopmad bi türlü..Sonra içki derdimiz vardı sigarayı bırakmıştı benim için ama içki haftada bir içiyorum diye tüm sınırlarını o 1 gecede zorlardı..Sonra maddi olarak ve eğitim olarakta çok farklıydık.bEN üniversite okuyorum o lise mezunuydu.Bunu ilk başta hiç sorun etmemiştim ama baktım ki olaylara bakış açımız hep farklı..Sorunlarda büyüdü.Maddi olarak farklıyız demiştim çoğu kişi senin paran için senle çıkıyor o demişti bana.Çünkü paranın lafını çok ediyordu.Bana diyordu ki işte evlenince sen kazaıp bana vereceksin ben harçlık veririm sana yoksa sen o parayı çarçur edersin demişti.Bu laf üzerine herkes bana ayrıl,iyiki kurtulmuşsun dedi,yorumlarda bulundu.Dinledim onları ilk defa kendi duygularımı bırakıp başkalarının arkadaşlarımın,ve çok değerli sizlerin yorumunu dinledim bitirdim..Ama sonrasında çok yalvardı bana,ilk defa ağladı karşımda yeminler etti.Ailemin ağzına bakmıycam dedi..İnandım dayanamadım barıştım sonra..Ama yapamadım kızlar 3, 4 gün konuştuk baktım ki ben çook yıpranmışım bu ilşkiden yapamadım.Aramadım onu,o da daha fazla zorlamadı artık beni.Aramıyor,sormuyor,belkide hayatına başka biri girdi.Bende onu aramıyorum..Onu başkasıyla düşünmek o kadar canımı acıtıyor ki..Ama sabretmek zorundayım diyorum,sabretmek..Şimdi yine bu konuyu açtım diye bana kızmayın..Sizin yorumlarınız bana hep iyi geldi..Şimdi yine bana birşeyler demenizi bekliyorum kızlar..

bir kere şu konuda anlaşalım unutamıyorum ben yaaaa yok.Gençsin güzelsin onun gibisini sıra sıra dizersin mantık bu olacak.Eğitim farkı var alkol var,düzensiz arkadaş çevresi var daha ne olsun.Unutacaksın başkalarına şans verip mutlu olacaksın hergün unuttum boyunu posunu diyeceksin bu kadar basit

haklısınız ama işte yapamıyorum bugün evde yalnızm ve sürekli ağlıyorum evden çıkmak içimden gelmiyor çıksam nereye gidecem apıcam

haklısınız ama işte yapamıyorum bugün evde yalnızm ve sürekli ağlıyorum evden çıkmak içimden gelmiyor çıksam nereye gidecem apıcam

internetin var film indir yayıla yayıla izle müzik dinle ama hüznlü olmasın makaleleri oku rahatla kendini geliştir bir yere gitmeye gerek yok

internetin var film indir yayıla yayıla izle müzik dinle ama hüznlü olmasın makaleleri oku rahatla kendini geliştir bir yere gitmeye gerek yok

ahh cnm ahh aklıma geliyo kıskançlık krizlerine giriyorum o ben gibi sessiz sakin biri değil ortamı var arkadaşları var kimbilir nerdedir diye kendimi yiyorum hastalık derecesinde:s

güzelim üzülmemelisin bence.Aranızdaki farkları sen kendin anlatmışsın.olmayacak.Ne demişler ayrılmak sadece bir eylemdir,unutmak ise kocaman bi devrim.Bence biraz zaman alacak ve başaracaksın.Unutma her devrim kanlı başlarmış...​

çok güzel söz cnm..kaç oldu biliyor musun mayıstan beri buralardayım sıkıntıdayım cnm..

çok güzel söz cnm..kaç oldu biliyor musun mayıstan beri buralardayım sıkıntıdayım cnm..

Mayıstan beri unutma çabaları öyle mi ? Atlatmışsın ki bence şimdilerde sadece bi alevlenmiş tekrar. Geçer inan bana hayatın akışına bırakınca kendini görüyosun yapabileceğin birşey olmadığını.Benim bi taktiğim var O gitti mi ama hala elektrikler var ve sular akıyo hala karnım acıkıyo ve hala nefes alabiliyorum.Eee o zaman onun yokluğu neyi değiştirdi ki. ? kendini eksik hissetmek olabilir belki biraz ama dediğim gibi zaman geçmiş üstünden ve eminim sen tek başına yakta durabilirsin.

mayıstan beri ayrılmaya çalışıyordum yaşadığım kötü şeylerden dolayı yeni ayrıldım sayılr cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…