- 28 Ağustos 2020
- 8.957
- 40.902
- 498
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #2.181
Yönetim üyenin sadece kadın olup olmadığını ve bağlandığı konumu teyit edebilir bence. Kafasında uydurup yazdığı hikayenin doğru olup olmadığını nasıl anlasınlar ki?Mune fake olmadığını söyledi :/
Ya ben size hikayem gercek diyorum allahim inandiramadim sunlara bi turlu.Yönetim üyenin sadece kadın olup olmadığını ve bağlandığı konumu teyit edebilir bence. Kafasında uydurup yazdığı hikayenin doğru olup olmadığını nasıl anlasınlar ki?
Evet.. Ailenin akıl küpü maşaALLAHcumku bılıyor ters kose olacagına
inanıyoruz tamamYa ben size hikayem gercek diyorum allahim inandiramadim sunlara bi turlu.
gurban oldugum Rabbım bıtek bızı goruyor senı gıbı suzmeyı gorse.. senın yasında koca meraklısı olmadımkı ben.Niye hayirrdir siz sanki koca meraklisi zamaninda olmadinizbak yalan atmayin allah goruyor
Iste herkes ayri bende bu yasimda oldumgurban oldugum Rabbım bıtek bızı goruyor senı gıbı suzmeyı gorse.. senın yasında koca meraklısı olmadımkı ben.
Burda hepimiz senden büyüğüz. Zamanında biz de olmadık kişilere aşık olduk, hatalar yaptık. Aptalca davrandık. Tecrübelerimizden yola çıkarak yol gösteriyoruz sana işte daha ne istiyorsun? Faydalansana biraz.Niye hayirrdir siz sanki koca meraklisi zamaninda olmadinizbak yalan atmayin allah goruyor
akıl kupune bak 19 tane soruya cevap yazıyor 9da koca oluyorEvet.. Ailenin akıl küpü maşaALLAH
Olmadık aşkım. Koca bizim meraklımız oldu.Niye hayirrdir siz sanki koca meraklisi zamaninda olmadinizbak yalan atmayin allah goruyor
Bi ara sordu, nasıl kuma gidecem diye. Öyle ya nasıl gidecek? Adamın numarası bile yok kızda.Bir de işine gelen konulara yorum yapıyor. Kendisini köşeye sıkıştıracak konulara asla yorum yapmıyor. Bu kadın saf falan değil.. Akıllı .. Ya da bu kişi bır kadın değil
Sen sus sana imam nikahı bile teklif edilmemişOlmadık aşkım. Koca bizim meraklımız oldu.
sen daha cıcuksun canım ergenlıkten cıkmamiş cocukIste herkes ayri bende bu yasimda oldum
yeterkı ıstesın bu azımle turkıyede 81 ilde bulur o kartzamparayıBi ara sordu, nasıl kuma gidecem diye. Öyle ya nasıl gidecek? Adamın numarası bile yok kızda.
Bsk sizin simdi anlamadiginiz birsey var . Her aldatan adam numarasini vermiyor. Bu anlaminda aldatmadigi da yalana cikmiyor.Bi ara sordu, nasıl kuma gidecem diye. Öyle ya nasıl gidecek? Adamın numarası bile yok kızda.
Bulmamyeterkı ıstesın bu azımle turkıyede 81 ilde bulur o kartzamparayı
Veriyor aşkım, daha neler neler veriyor. Karısının yüzüne tüküren pislikler bile var metresleri için.Bsk sizin simdi anlamadiginiz birsey var . Her aldatan adam numarasini vermiyor. Bu anlaminda aldatmadigi da yalana cikmiyor.
senı aldatamaz cumku sen onun için hıc bıseysın.Bsk sizin simdi anlamadiginiz birsey var . Her aldatan adam numarasini vermiyor. Bu anlaminda aldatmadigi da yalana cikmiyor.
Oyle mi yok artikVeriyor aşkım, daha neler neler veriyor. Karısının yüzüne tüküren pislikler bile var metresleri için.
niye gı cabala cabala gıder kuma olursun.. yada kapatmaBulmam
Evi mülkü metresin üzerine yapan bile var, sen de sahte hesapla avun.Oyle mi yok artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?