Kizacaksiniz ama

Yahu hala mı?
Ve 200 e dayanan mesaj almış konu hala mı aynısın?
Allah akıl fikir versin başka birşey söylemeyeceğim yoksa banlanirim.
Yazık nefesini tüketen birsuru insana..
 
Isiniz gucunuz merak hic biriside cikio demiyo tamam oyke olabilir diye. Normalce oturduk ettik o colalar aldi bana fln sohbet ettik
Ahaha diyene bak. Neden öyle yaptı, neden böyle dedi, neden yenge dedi diye merak edip soran sen değilsin sanki. Sana kaç sayfa önce yazdım. Nedense neden olmuş bitmiş artık nedenini sorgulama diye. Bu kadar merak etme, unut gitsin.
 
Dalganizi gecin. Hepimizin bir genc aski oldu inandigimiz hemen kanip unutamadigimiz. Biyle uzerime varmaniz garip. Ama allah goruyor.
Hata ettim, gençlik hevesi. Aptallıktı anladım desen kimse kızmayacak sana zaten. Sen kuma gidicem diyorsun, nasıl üzerine varmayalım?
 
Dalganizi gecin. Hepimizin bir genc aski oldu inandigimiz hemen kanip unutamadigimiz. Biyle uzerime varmaniz garip. Ama allah goruyor.
valla şeker ben gorucu usulu evlendım ve hıcte askım olmadı. ama dersen suan varmı evet . bıtanecık sevgılı esım. dunya tatlısı oglum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…