- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #2.141
sen tam suzme aptalsın cıtten. evlı adamla konus ogrendın uzaklasacagına kuma olmayı dusunıyorsun. kapatmamısın sen. oku oku meslek edın. hayatını kurBak kste kendime kiziuorum bu safligim yuzunden onu kahsediyorum ben napacam diye ben yok olmak istiyorum
umay dakı zekaya hayranım valla
Neden size “inanamiyorum” cunku yasayan ben oldum herseyi. Ondan da inanamiyorumAyni seyi dusunuyorum, fake degilse muhtemelen gelisim geriligi var.
Sen giderken, biz dönüyorduk.Neden size “inanamiyorum” cunku yasayan ben oldum herseyi. Ondan da inanamiyorum
Neden size “inanamiyorum” cunku yasayan ben oldum herseyi. Ondan da inanamiyorum
bu dunyaya gelirken kafasını bır yerlere vurmuslar cumku bukadar aptal olamaz diye dusunuyorumAyni seyi dusunuyorum, fake degilse muhtemelen gelisim geriligi var.
ne yasadın o mezarlıktaNeden size “inanamiyorum” cunku yasayan ben oldum herseyi. Ondan da inanamiyorum
Isiniz gucunuz merak hic biriside cikio demiyo tamam oyke olabilir diye. Normalce oturduk ettik o colalar aldi bana fln sohbet ettikne yasadın o mezarlıkta
Mezarlıkta mı? aman ne romantik.Isiniz gucunuz merak hic biriside cikio demiyo tamam oyke olabilir diye. Normalce oturduk ettik o colalar aldi bana fln sohbet ettik
Ahaha diyene bak. Neden öyle yaptı, neden böyle dedi, neden yenge dedi diye merak edip soran sen değilsin sanki. Sana kaç sayfa önce yazdım. Nedense neden olmuş bitmiş artık nedenini sorgulama diye. Bu kadar merak etme, unut gitsin.Isiniz gucunuz merak hic biriside cikio demiyo tamam oyke olabilir diye. Normalce oturduk ettik o colalar aldi bana fln sohbet ettik
Isiniz gucunuz merak hic biriside cikio demiyo tamam oyke olabilir diye. Normalce oturduk ettik o colalar aldi bana fln sohbet ettik
Anca rüyanda görürsün zatenRuyamda onu gordumaglayarak uyandim
tek sorun bizim bu aptalca olan aska sahıp cıkmamamızmı. kız benı holandaya goturursen bende sana cocokola alırımIsiniz gucunuz merak hic biriside cikio demiyo tamam oyke olabilir diye. Normalce oturduk ettik o colalar aldi bana fln sohbet ettik
umay sen Saka mısınRuyamda onu gordumaglayarak uyandim
Dalganizi gecin. Hepimizin bir genc aski oldu inandigimiz hemen kanip unutamadigimiz. Biyle uzerime varmaniz garip. Ama allah goruyor.tek sorun bizim bu aptalca olan aska sahıp cıkmamamızmı. kız benı holandaya goturursen bende sana cocokola alırım
Tabi korkacak. 2gunluk gonul eylenmesı ıcın karısınımı kaybedecekAma karısı kızacak diye numarasını bile vermedi sana, şaaak diye de kesti irtibatı. Demek ki karısının kızması önemli onun için. Demek ki karısını kaybetmekten korkuyor.
Hata ettim, gençlik hevesi. Aptallıktı anladım desen kimse kızmayacak sana zaten. Sen kuma gidicem diyorsun, nasıl üzerine varmayalım?Dalganizi gecin. Hepimizin bir genc aski oldu inandigimiz hemen kanip unutamadigimiz. Biyle uzerime varmaniz garip. Ama allah goruyor.
valla şeker ben gorucu usulu evlendım ve hıcte askım olmadı. ama dersen suan varmı evet . bıtanecık sevgılı esım. dunya tatlısı oglumDalganizi gecin. Hepimizin bir genc aski oldu inandigimiz hemen kanip unutamadigimiz. Biyle uzerime varmaniz garip. Ama allah goruyor.
Tamam öyle olabilir.Isiniz gucunuz merak hic biriside cikio demiyo tamam oyke olabilir diye. Normalce oturduk ettik o colalar aldi bana fln sohbet ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?