- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #2.221
Öyle demeyiniz lutfen bizde zamanında koca meraklısıydık sonuçtaakıl kupune bak 19 tane soruya cevap yazıyor 9da koca oluyor
Ev almamak için bitirmiştir belkiEv alscakti bitmeseydi ev alacakti
tabı canım. bak umaycım benım ıcın 9saat yol cekılıyordu. 1gun nişanlisıyla gecırsın dıye eee ben kıymetli kadınım. yanıÖyle demeyiniz lutfen bizde zamanında koca meraklısıydık sonuçta
Hayir, yalan o ev konusuna cvp vrmedim tam taminaEv almamak için bitirmiştir belki
Seni çok seviyor ama numara bile vermiyor seni çok seviyor ama karısından vazgeçmiyor seni çok seviyor şunu alıcam bunu alıcam diyor ama sadece lafta seni çok seviyor ama şuan irtibatı kesmiş. Ok kanka ben sevdiğine ikna oldumEv alscakti bitmeseydi ev alacakti
adam kesın. işsizdır bu suzmeden ne koparsa kar dıye gunu kapatacaktıEv almamak için bitirmiştir belki
TovbeeKız umay hani sen kumalığı kabul ediyorsun ya mesela adam şey dese gel karım da razı oldu üçlü yapalım dese ona da okey misin
kesin sevıyor belkıde askından korona olmuştur bu mikropSeni çok seviyor ama numara bile vermiyor seni çok seviyor ama karısından vazgeçmiyor seni çok seviyor şunu alıcam bunu alıcam diyor ama sadece lafta seni çok seviyor ama şuan irtibatı kesmiş. Ok kanka ben sevdiğine ikna oldum
Ne var zoruna mı gittiTovbee
Allah canını almasın seninKız umay hani sen kumalığı kabul ediyorsun ya mesela adam şey dese gel karım da razı oldu üçlü yapalım dese ona da okey misin
Olurum belkiTovbee
sen ne ayaksınOlurum belki
Kuma olmak metres olmak normal de bu mu garip yani hıhAllah canını almasın senin
Ev almamak için bitirmiştir belki
Haklisin canım zaten yok demıyorkı kabul ediyorKuma olmak metres olmak normal de bu mu garip yani hıh
Numarasını bile vermeyen adam ev alacak, yersen.Ev alscakti bitmeseydi ev alacakti
adam yenı av bulmuş. ne yapsın umayı hıc bişeyı kabul etmemiş adamda basmiş tekmeyiBunlar neden ayrilmis? Adam yeni metres mi bulmus?
Ya bak bu sahte hesaptan konuşuyorlarmış ya, adam demiş ki az bekle bişey var. Sonra aynı adam peşimi bırak falan yazmış.Bunlar neden ayrilmis? Adam yeni metres mi bulmus?
numara nekı adam hesap acmiş hesap vay anasını.Numarasını bile vermeyen adam ev alacak, yersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?