- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
- #2.341
senı dınleyecegım hemde sakın sakın anlat derdını
Tabi ki bilerek yapıyor. Mantıklı tek bir cümlesi yok. Adam akıllı yorum yapanları sallamıyor. Sürekli kumalık “kötü bir şey mi ki?” “Sevmese niye hesap gitti” gibi sabır zorlayan şeyler yazıyor. Başta söylediği bir çok şeyi inkar etmeye başladı anlamıyorsunuz diye. Bir de çalıştığı yer annesini aramış ona çok güldümbilerek yapıyor ben burda ona argo cevaplar yazsam. 7/24 cevap verır bu
lan kaybetmek deme bana buyuk acı deme asabımı bozma benimHayir sizde haklisiniz goruyorum kendim de diyorum dogru bak diye ama o anlari ben yasadim. Ben gordum. Yuzyuze herseyi yasadim o kadar gercekci gibiydi ki.. Tamamen kalbimi verdim ya bir anda da boyle birsey gormek duymak sanki dunyan basina yikilmis gibi cok geceleri sinirden agladim keske basima baska bisey gelseydi de “bu” gelmeseydi diye cunku bunun gibisinin baska bir acisi yok (herkes ayri) bana gore bu en acisi benim ic dunyamda.. Simdi de kirlenmis kullanilmis hissediyorum bunlari ve daha fazlasini iyi yonden acmak istiyorum ama damga veya laf sokma yiyorum bende uzuluyorum anneme fazla bisey diyemiyorum benide anlayin normal bisey degil diyebilcek annem tabi saygi duyan bir insan 1/2 kez konusur ama benim ilk kez basima geldigi icin ona surekli gidemem ondan burayi actim size danistim. Kabul bazen inad edip dinlemedim ama hepsi soru isaretlerdi kafamda.
tamam anlıyorum,her şeyi sen yaşadın,bu yüzden duygu yüklüsün. belli bir sarsılma döneminin,inkar etme sürecinin olması çok normal. biz hepimiz bunu söylüyoruz zaten.Hayir sizde haklisiniz goruyorum kendim de diyorum dogru bak diye ama o anlari ben yasadim. Ben gordum. Yuzyuze herseyi yasadim o kadar gercekci gibiydi ki.. Tamamen kalbimi verdim ya bir anda da boyle birsey gormek duymak sanki dunyan basina yikilmis gibi cok geceleri sinirden agladim keske basima baska bisey gelseydi de “bu” gelmeseydi diye cunku bunun gibisinin baska bir acisi yok (herkes ayri) bana gore bu en acisi benim ic dunyamda.. Simdi de kirlenmis kullanilmis hissediyorum bunlari ve daha fazlasini iyi yonden acmak istiyorum ama damga veya laf sokma yiyorum bende uzuluyorum anneme fazla bisey diyemiyorum benide anlayin normal bisey degil diyebilcek annem tabi saygi duyan bir insan 1/2 kez konusur ama benim ilk kez basima geldigi icin ona surekli gidemem ondan burayi actim size danistim. Kabul bazen inad edip dinlemedim ama hepsi soru isaretlerdi kafamda.
ay orayı kaçırdım o niyeymişTabi ki bilerek yapıyor. Mantıklı tek bir cümlesi yok. Adam akıllı yorum yapanları sallamıyor. Sürekli kumalık “kötü bir şey mi ki?” “Sevmese niye hesap gitti” gibi sabır zorlayan şeyler yazıyor. Başta söylediği bir çok şeyi inkar etmeye başladı anlamıyorsunuz diye. Bir de çalıştığı yer annesini aramış ona çok güldüm20 yaşındaki kadının velisini aramışlar hollandada
nasıl da sakın sakın yamiş yatamam anlıyorum,her şeyi sen yaşadın,bu yüzden duygu yüklüsün. belli bir sarsılma döneminin,inkar etme sürecinin olması çok normal. biz hepimiz bunu söylüyoruz zaten.
ama sen bu evreden bir türlü çıkamıyorsun veya çıkmak istemiyorsun. sen o adamdan ayrılmak istemiyorsun. biz buna kızıyoruz.
kaaaaç gün geçti hala aynı yerdesin. buna kızıyoruz biz.
Polisler peşinde imiş adamın, hesap açması kendini riske atması demekmiş, ama umay için riski göze almış bla bla.ay orayı kaçırdım o niyeymiş
umay hanım artık yemek yıyemıyormustaay orayı kaçırdım o niyeymiş
az çok bilen bilir beni,genelde pek sabırlı ve ılımlıyımdır.. ama fırtına öncesi sessizliğin son demlerindeyim şu annasıl da sakın sakın yamiş ya
ben yası bası almiş kadınım kalp var bende tansiyon hastasıyım benı cok guldurmeyınPolisler peşinde imiş adamın, hesap açması kendini riske atması demekmiş, ama umay için riski göze almış bla bla.
Dogru diyorum? Buna da mi yalan diceksiniz allahhimnsana geliyorum durumumu siz herhalde anlamadinizay orayı kaçırdım o niyeymiş
İş yerinde hep suratsızmış, yemek yemiyormuş bla bla. Annesini aramışlaray orayı kaçırdım o niyeymiş
canım inanmadım demedim,görmedim o mesajını,nerede söyledi diye sordumDogru diyorum? Buna da mi yalan diceksiniz allahhimnsana geliyorum durumumu siz herhalde anlamadiniz
durumun tam. umutsuz vaka ilac tedavısı olmayan psikolojik bır sorunDogru diyorum? Buna da mi yalan diceksiniz allahhimnsana geliyorum durumumu siz herhalde anlamadiniz
Ailen seni niye bir psikiyatriste götürmüyor?Dogru diyorum? Buna da mi yalan diceksiniz allahhimnsana geliyorum durumumu siz herhalde anlamadiniz
Soyledi ben istemedimAilen seni niye bir psikiyatriste götürmüyor?
ben bıraz guleyım yoksa anamıda ararlar ha.İş yerinde hep suratsızmış, yemek yemiyormuş bla bla. Annesini aramışlar
Neden?Soyledi ben istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?