- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Bu adam paralı mı? Yani başka aşk olmasın buBende unutmaya calisiyorum degil mi . Inan zor bir anda butun kalbimizi verdiysek birisine beni anlayin sizinde eminim canindan cok sevdiginiz kisi olmustur ama benimkisi daha bi cok farkli sanki dunyan basina yikilmis gibi oluyir.
sana penisini anlatan evli bir erkek. hmm çok duygusal tam kalp verilmelik yani.Ya buyugu varkene iste penisi buyuk kahsetti
Ya buyugu varkene iste penisi buyuk kahsetti
Dogrusun .. da iste ah bir kafaya girse.sana penisini anlatan evli bir erkek. hmm çok duygusal tam kalp verilmelik yani.
aranızda romantik bir şey de olmamış ki bağlanasın, çok ilginç.
peki adamın karısı duysa, memlekete yaysa senin ailen bütün tanıdıkların öğrense
“ama kalbimi verdim” diyebilecek misin?
ya da o adam senin arkanda durabilecek mi?
Ne alakayaz mevsimi kıpır kıpır tam sevişmelik serinliklerde
önemli olan işlevi derdim ben olsam.
Ondan beri hic bisey denilmedi ki 4 hafta aradan gecmisBoş bırakmıyor işte, kendini hatırlatıyor. Adam sana yenge dedi bak nasıl nevrin döndü.
işte onu da sen düşün istiyoruz azıcık.Ne alakaguldurtmeyin evli adam ne ugrassin oyle seylerle artik karisinin da var ya seyi her kizda olan
Aşkım, çeşitlilik harika birşey. Yoksa ne işi var senle.Ne alakaguldurtmeyin evli adam ne ugrassin oyle seylerle artik karisinin da var ya seyi her kizda olan
Ara ara kimseyi bulamazsa gelir bi kafasını uzatır o (kafasını derken?).Ondan beri hic bisey denilmedi ki 4 hafta aradan gecmis
Çok romantik bir iliski katip
Ağlıyorum şu an, haberin var mı?Çok romantik bir iliski katip
doğurucam yakında buralar bana lazımAh banlanmama yeminimi bozsam sana neler ederdimde neyse
Yalniz degilsiniz bende hic bise anlamadim :)bu mesajından hiçbir şey anlamayan bir ben olamam değil mi kızlar?
Adam şeyim büyük diye övünmüş bence kısacaYalniz degilsiniz bende hic bise anlamadim :)
Anlamasam daha iyiymis arkadas saka gibiAdam şeyim büyük diye övünmüş bence kısaca
Bence gercek degil hic bir kiz vermedim falan diye konusmaz ben inanmiyorum gercek olduguna bizimle dalga geciyorYahu bu kiz gercek mi hala anlamis degilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?