- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Twmam bu konuda saf olabilirim de okadar da saf degilim yani pasaport icin istese birakmazdi degil mi az da boyle tarafindan bakalimSafsın sen, fark etmezsin.
Kaybetmemek icinmis . Kim pat diye soyler ?Adam evli olduğunu saklamış sen hala öyle birşey olsa farkederdim mi diyorsun
Yani hepsi mümkün.Ya sen de yaban, unutmadı tabi adam. Avrupa pasaportu unutulur mu kız? Öf ülen öf. Şimdi karısını formaliteden boşanmaya nasıl ikna ederimi ve bu kızçe ile evlenip Avrupaya nasıl kapak atarımı düşünüyor deli gibi.
O yine arar seni, aha da buraya yazıyorum. Şimdi soğuk yapıyo, sen ara sor diye. Yarın bi sıkıntı çıkarttığında '' Ben sana bayılmıyordum, sen koştun peşimden. '' demek için. Hem daha karısını boşayamadı yahu, az dur.Twmam bu konuda saf olabilirim de okadar da saf degilim yani pasaport icin istese birakmazdi degil mi az da boyle tarafindan bakalim
Hesabi giden adamin ardindan boyle konusma bari , gecen haftalar demistiniz karisina donmustur akli basina geldi simdi de baska seyler yaziyosunuz . Anlamadim simdi de pasaportlu kiz damgasi yedimO yine arar seni, aha da buraya yazıyorum. Şimdi soğuk yapıyo, sen ara sor diye. Yarın bi sıkıntı çıkarttığında '' Ben sana bayılmıyordum, sen koştun peşimden. '' demek için. Hem daha karısını boşayamadı yahu, az dur.
Mesele o değil, adam evli ve söylemese bilmeyecektin? Adamın pasaport canavarı olduğunu kendi söylemediği sürece de anlamayacaksın, biz ne desek boş.Kaybetmemek icinmis . Kim pat diye soyler ?
Sacmalamayin bence ben taniyorum onu okadar da degil oHesabi giden adamin ardindan boyle konusma bari , gecen haftalar demistiniz karisina donmustur akli basina geldi simdi de baska seyler yaziyosunuz . Anlamadim simdi de pasaportlu kiz damgasi yedim
Aşkım, herşey olabilir.Hesabi giden adamin ardindan boyle konusma bari , gecen haftalar demistiniz karisina donmustur akli basina geldi simdi de baska seyler yaziyosunuz . Anlamadim simdi de pasaportlu kiz damgasi yedim
Sadece netten tanıştın, ne kadar görüştün bu adamla? İnsan 10 yıllık kocasını zor tanıyor, sen netteki herifi şak diye tanıdın yani, maşallah.Sacmalamayin bence ben taniyorum onu okadar da degil o
Hic utanmiyor ar da kalmamisYa şuna cevap vermeyin artık kafası yanmış 20 yasında evli adam peşinde geziyor
Vermedim ama hala konusuyordu felan vermedigim haldeamacı seni yatağa atmak ne de olsa ülkeden gideceksin ayak bağı da olmazsın. bütün hikaye bu. neyini anlamıyorsun hala?
Adam evli olduğunu saklamış sen hala öyle birşey olsa farkederdim mi diyorsun
tamam senin gibi takıntı yapmış işte verene kadar uğraştıracak seni. arkadaşına yoklatması da o yüzden.Vermedim ama hala konusuyordu felan vermedigim halde
Bir gün nasılsa olacaktı.Vermedim ama hala konusuyordu felan vermedigim halde
Orasi dogru.. zaten ben ona dedim evlenen kadar dek orayi izin vermem felan gercekten de oyle ama asla vermem oda dediydi guven onceden vermeli felan..tamam senin gibi takıntı yapmış işte verene kadar uğraştıracak seni. arkadaşına yoklatması da o yüzden.
daha ne kadar çirkince konuşabilirim bilmiyorum ama gidip adamla yattığında seni engelleyecek biliyor musun?
Arkadasina yoklatmasi da o yuzden derken? Ordan mi billicektitamam senin gibi takıntı yapmış işte verene kadar uğraştıracak seni. arkadaşına yoklatması da o yüzden.
daha ne kadar çirkince konuşabilirim bilmiyorum ama gidip adamla yattığında seni engelleyecek biliyor musun?
:) :) :) :) :)Orasi dogru.. zaten ben ona dedim evlenen kadar dek orayi izin vermem felan gercekten de oyle ama asla vermem oda dediydi guven onceden vermeli felan..
anlamadım ama birlikte mi olmak istedi seninle?Orasi dogru.. zaten ben ona dedim evlenen kadar dek orayi izin vermem felan gercekten de oyle ama asla vermem oda dediydi guven onceden vermeli felan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?