- 19 Mayıs 2020
- 47.836
- 214.981
- 598
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Boş bırakmıyor işte, kendini hatırlatıyor. Adam sana yenge dedi bak nasıl nevrin döndü.Arkadasina yoklatmasi da o yuzden derken? Ordan mi billicekti
evet sen cevap yazsaydın yenge gelicen mi bu aralar falan diyecekti kesin. ya da sen unutma diye yapıyor işte adam.Arkadasina yoklatmasi da o yuzden derken? Ordan mi billicekti
Allahim inanamiyorum verdim vermedim diyor ya niye kendinizi bu hallere dusuruyorsunuzOrasi dogru.. zaten ben ona dedim evlenen kadar dek orayi izin vermem felan gercekten de oyle ama asla vermem oda dediydi guven onceden vermeli felan..
Demedi ama sanirim ilmali konustu birazanlamadım ama birlikte mi olmak istedi seninle?
Evet valla ... onu bende dusundum.evet sen cevap yazsaydın yenge gelicen mi bu aralar falan diyecekti kesin. ya da sen unutma diye yapıyor işte adam.
belki de daha iğrençler arkadaşına benimle yatmadı sen yürü bakalım sana düşecek mi falan dedi. bilemezsin ki.
nereden biliyorsun ki o kadar iğrenç olmadıklarını? neler gördük biz, tecrübeyle sabit. insanoğlundan her şey beklenir.Evet valla ... onu bende dusundum.
Ama sonradan dedim ki yok artik o kadar da igrenc olamaz.
Yahu adam kaç yıllık, kendisine çocık doğurmuş karısını aldatıyor, sen hala o kadar da iğrenç olamaz diyon. Zannettiğinden de iğrenç merak etme.Evet valla ... onu bende dusundum.
Ama sonradan dedim ki yok artik o kadar da igrenc olamaz.
Vermicem demedim ilmali konustu o sira oyle dedim . sonra dedi iste eskiden hastaneye gitmistim rahatsizligim vardi hemsire demis buyugu varmis felan cat cut bende icimden dedim nie diyo bunu bana ?Allahim inanamiyorum verdim vermedim diyor ya niye kendinizi bu hallere dusuruyorsunuz
Tamam da ben coktan gittim memlekettenbelki de arkadaşı “hahaha yatmadı mı bak ben yazayım nasıl da düşüyor” dedi. belki iddiaya bile girdiler.
Hiç mi gelmeyecen buralara?Tamam da ben coktan gittim memleketten
Her yaz ordayim.Hiç mi gelmeyecen buralara?
sonuçta yine gidicen memlekete.Tamam da ben coktan gittim memleketten
Ooooh...Her yaz ordayim.
bu mesajından hiçbir şey anlamayan bir ben olamam değil mi kızlar?Vermicem demedim ilmali konustu o sira oyle dedim . sonra dedi iste eskiden hastaneye gitmistim rahatsizligim vardi hemsire demis buyugu varmis felan cat cut bende icimden dedim nie diyo bunu bana ?
?Ooooh...
yaz mevsimi kıpır kıpır tam sevişmelik serinliklerdeOoooh...
Valla ben de anlamadım. Ne fena yazılar okudum burda, ne yazılar çözdüm. Ama bu, cıks.bu mesajından hiçbir şey anlamayan bir ben olamam değil mi kızlar?
Ya buyugu varkene iste penisi buyuk kahsettibu mesajından hiçbir şey anlamayan bir ben olamam değil mi kızlar?
Oh işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?