- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
kız yeminle sen suzme..... gerısını sen doldur...Tamam hadi oyle de sunu soyleyin bana avrupa pasport dediniz ve para icin dediniz simdi de o cumleler nerde ? Para icin degilmis demediniz mi siz daha demin birisine.
goruyonmu yas 19 ama masallah karıyerden başka hersey varMasum flörtleşmeler falan vardı tabıde ne bileyim yeni nesil çok atik cok hızlı geneli
Hahaha
Ay bide çocukmu var yoksaTabi tabi. Kadın seninkinin içeceğine ilaç katmıştır da çocuklar öyle olmuştur.
kız umay karısını şikayet et bak nuri alco olmuş bu kadınTabi tabi. Kadın seninkinin içeceğine ilaç katmıştır da çocuklar öyle olmuştur.
adam dememişkı ben verem oldum aşkındanhayır ortada romantizm de yok.
adam sensiz yapamam, karımı boşayacağım seni alacağım da dememiş, sana çok bağlandım da dememiş, duygusal şeyler de yaşanmamış.
çok ilginç.
Ya aslında empati de yapmaya çalışıyorum yaş küçük akıl firari başta olmaz ama evli erkek falan olunca hop bütün empatimi yitiriyorum haa suçun büyüğü adamdada ne diyelimgoruyonmu yas 19 ama masallah karıyerden başka hersey var
olmazmı bacımAy bide çocukmu var yoksa
hadı bılmeden konustun ögrendın ve irtibatını kes yok anaö bu kesmiyor inat o adam benim olacak dıyotYa aslında empati de yapmaya çalışıyorum yaş küçük akıl firari başta olmaz ama evli erkek falan olunca hop bütün empatimi yitiriyorum haa suçun büyüğü adamdada ne diyelim
Takıntı yapmışhadı bılmeden konustun ögrendın ve irtibatını kes yok anaö bu kesmiyor inat o adam benim olacak dıyot
Varmış, öyle diyorlar.Ay bide çocukmu var yoksa
aynen öyleTakıntı yapmış
olmazmı bacım
Dehşet resmenVarmış, öyle diyorlar.
bu azımle devam etsın . oda cocuk yapar bu taze zamparadanDehşet resmen
Slogan gibi oldu kız, soğuk içiniz.Bak dedim degil mi hikayemi bilmeden yorumlamayiniz diye
Ben hesabina bisey demiyorum sadece ben geldim acildi ben gittim kapandi. Ve engellemeei ben engelledim yani bana yapilmis
Dayanamıyorum ağlıcam artık söyleme böyle şeylerEvet belki zorla veya sevmeden evlendirildi birgun zaten dediydi bazen insan sevmeden birisiyle bile evlenir felan gibi seyler .
Ne kadar erdemli bir erkek.Ben engellleeim hesap gitti ? Ve ayrica ne alaka cikari icin ? Biliyordu ki basbaya evli oldugnu bilsem ietemem diye ee onun icin yapmis gider die benden
Artık birşey de demek istemiyorum ne desek boş aslında.bu azımle devam etsın . oda cocuk yapar bu taze zamparadan
Allahım çok zeki, matematik de biliyor. Kaça kadar okudun hala söylemedinOnun evlendirildigi yaslarda 2020 degildi yalniz
Aynen, adam versene demiş sonra işte bu da vermicem demiş. Sonra işte O da vermezsen verme ben zaten evliyim demiş. Sonra işte kız da engellemiş. Demek ki seviyor?hayır ortada romantizm de yok.
adam sensiz yapamam, karımı boşayacağım seni alacağım da dememiş, sana çok bağlandım da dememiş, duygusal şeyler de yaşanmamış.
çok ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?