- 19 Mayıs 2020
- 47.838
- 215.053
- 598
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Dua etsin 19 yaşında küçük kız. Yoksa diyeceğimi biliyordum.Yaşı 19 ya. Kan deli akıyor, biri onun için yasaklari delmiş falan, aksiyon, macera. Ondan kanmıştır başta. Ama yani sonrasında nasıl sürekli kanıp da bu noktaya gelmiş anlayamadım.
Rabbım kimilerine verır kıymet bılmez kımılerıde olması için cabalarYa bu konu şey miydi? Bir uygulama üzerinden tanışıp bir iki ay konuşmuşlar sonra adam birden hesabını kapatıp kaybolmuş. O mu bu?
Demiştik evlidir karısına yakalanmıştır diye.
Sevgili konu sahibi, belli ki sen takıntı haline getirmişsin bu adamı. İstemişsin ki karısını çocuğunu bırakıp sana gelsin. Adamın karısıyla kendince bir yarışa girmiş, hırs yapmışsın, kazanan olmak istemişsin. Elde edemedikce de iyice bilenmissin. Hem de böyle bir adam için.
Peşimi bırak demiş artık sana yani, evde huzurunu bozmuşsun adamın. Oysa o ne ayranım dökülsün ne sütüm eksisin modunda devam etmek istiyordu. O söz tam öyle olmayabilir ama anladın sen. Anla.
Ömrünün baharında takıldıgın şeye bak ya. Kızım hayatın kurtulmuş zaten yurt dışındasın. Kurtulmuş bu hayatı çamura saplama çabaları neden? Neden?
Keşke yer degistirebilsek, ben 19 yaşımda Hollanda'da yaşıyor olsam. Önümde koca bir gelecek, çizeceğim güzel bir hayat. Ah be.
Allah senı ne yapmasın ya bıde uzgun emojı koymuşAma hikayesini bilmiyorsun, bilsen böyle yazmazsın.
polıse bak hele giz umay istersen adresini bulalım taze zamparanın buda bızım kıyagımız olsun.Kız nasıl kandırmış biliyon mu, '' Ben polisim, normalde sosyal medya yasak, senin için açtım. '' diye sjsjsjjsjsjs. La 2 yıldır adliyedeyim, böyle saçmalık ilk defa duydum.
Bak dedim degil mi hikayemi bilmeden yorumlamayiniz diyePara nakli neyseki değilmiş.
Adresini bulup "ne yaptığını biliyorum." diye not bırakalım kapısına tam olsun.polıse bak hele giz umay istersen adresini bulalım taze zamparanın buda bızım kıyagımız olsun.
Aşkım, artık biliyoruz hikayeni. Fikrimiz değişmedi.Bak dedim degil mi hikayemi bilmeden yorumlamayiniz diye
cok ıyı evet senle ıyı ıkılı oluruzAdresini bulup "ne yaptığını biliyorum." diye not bırakalım kapısına tam olsun.
Yakınlarımda çıkmaz inşallah, tutamam kendimi.Adresini bulup "ne yaptığını biliyorum." diye not bırakalım kapısına tam olsun.
Ben hesabina bisey demiyorum sadece ben geldim acildi ben gittim kapandi. Ve engellemeei ben engelledim yani bana yapilmisKızım beni delirtmek mi istiyorsun? Hesap almak parayla değil, sınırlı sayıda da değil. 39393993 tane hesabı vardır o zamparanın.
Yakınlarımda çıkmaz inşallah, tutamam kendimi.
valla sana yapılmiş onun gozu cıkaBen hesabina bisey demiyorum sadece ben geldim acildi ben gittim kapandi. Ve engellemeei ben engelledim yani bana yapilmis
Bacım hikayeni öğrendim ben, hayatlarımızı değiştirelim mi ya. Hazır evlilik de var bende. 32 yaşımı da devrederim. Komple bırakır çıkarım. Gel anlaşalım.Bak dedim degil mi hikayemi bilmeden yorumlamayiniz diye
Evet belki zorla veya sevmeden evlendirildi birgun zaten dediydi bazen insan sevmeden birisiyle bile evlenir felan gibi seyler .O adam 25 mis daha yaşı...
dur bacı beraber gıdeverek. Almanyaya kız umay brnde gelıverem gıBacım hikayeni öğrendim ben, hayatlarımızı değiştirelim mi ya. Hazır evlilik de var bende. 32 yaşımı da devrederim. Komple bırakır çıkarım. Gel anlaşalım.
Aşkım sana kötü haberim var. Türkiyede polisler 38383883.hesabı alabilir.Ben hesabina bisey demiyorum sadece ben geldim acildi ben gittim kapandi. Ve engellemeei ben engelledim yani bana yapilmis
19 yasında miBirkaç sene sonra bunları hatırlayınca ne kadar cahilmişim diyeceksin. Eşini aldatacak kadar karaktersiz olan bu adam çok güzel seviyor-muş gibi yapabilir. Bu kadar ciddiye alma herkesi. Onunla var olmadın, onsuz da ölmezsin. Kendine gel daha 19 yaşındasın ya git yaşıtlarınla flörtleş
vay içim yandı ah aney yıl 2020 zorla evlendırılmiş ahh aney ahhEvet belki zorla veya sevmeden evlendirildi birgun zaten dediydi bazen insan sevmeden birisiyle bile evlenir felan gibi seyler .
Ben engellleeim hesap gitti ? Ve ayrica ne alaka cikari icin ? Biliyordu ki basbaya evli oldugnu bilsem ietemem diye ee onun icin yapmis gider die bendenAh umayy umayy, yurt dışında büyümenin zararları. Hiç mi türk filmi falan izlemedin . Abisinden kuzenine arkadaşına bu kadar kişi organize yalan söylüyorsa hepsinin bir çıkarı vardır. Yarın yoldan birini de hoca diye çevirir sozde nikah kiyar ev açar sana ama sonra korkarım ki o eve sırayla hepsi uğrar. Adamlar resmen seni ne kadar safsın diye test etmişler.
Ha bir de hesap gitti diyorsun da belki seni engelledi yeni rota oluşturdu adam.
Yav o kadar seviyorsa boşananı dövmüyorlar sonuçta ülkede, açsın davayı sonra da siz gidin isteyin adamı .
Bir de ama seviyordu diyorsun tut ki seviyordu , ee hala evli ve seni başından savdı ne yapacaksın şimdi?
Tabi tabi. Kadın seninkinin içeceğine ilaç katmıştır da çocuklar öyle olmuştur.Evet belki zorla veya sevmeden evlendirildi birgun zaten dediydi bazen insan sevmeden birisiyle bile evlenir felan gibi seyler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?