Kizacaksiniz ama

Evet belki zorla veya sevmeden evlendirildi birgun zaten dediydi bazen insan sevmeden birisiyle bile evlenir felan gibi seyler .
Vay saftiriğim sende inandın buna demi adam sevmiyor ama karısıyla dip dibe sevişiyor,erkeklerin genel yalanı sen inan buna hala ...

Guluyorsunuz da az mantikli dusunmuyorsunuz herseyin icinden negatif cikartiyorsunuz anlamadim
Mantıklı düşünüyorum ben. Bulunduğun hayatı mantığımla ben hakediyorum bence, bu mantıkla orada ben olmalıydım. Kıskanıyorum seni baya baya. İlginç. İlk defa birinin hayatını kıskandım.

U UmayBabacan20 seninle cinsellik için konuştu adam. Şimdi gelmezsen yaza eğlence çıksın işte. Genç yaşta evlenmiş, gözü kalmıştır çapkınlıkta. Etrafına kendini kanıtlama çabası da olabilir '' Bakıııın ben de kızlarla konuşuyom, evlendim çocuğum oldu ama ölmedim daha, hala errrrrkeğim. '' diye. Ehehhe. Pasaportun konusunda hala aynı düşünüyoruz, sen o pasaportla Türkiyeye kaydırma gözünü, yerde alır gökte yer bizim öküzler seni.

Vay saftiriğim sende inandın buna demi adam sevmiyor ama karısıyla dip dibe sevişiyor,erkeklerin genel yalanı sen inan buna hala ...
Tamam hadi oyle de sunu soyleyin bana avrupa pasport dediniz ve para icin dediniz simdi de o cumleler nerde ? Para icin degilmis demediniz mi siz daha demin birisine.

Tamam hadi oyle de sunu soyleyin bana avrupa pasport dediniz ve para icin dediniz simdi de o cumleler nerde ? Para icin degilmis demediniz mi siz daha demin birisine.
Kızın sen okuduğunu da mı anlamıyorsun? Şaka onlar, gırgır.

Ne hesabı bu böyle ..

Günaydın canısı,bende banka hesabı zannettim kafam ona şey ettide.

Para nakli neyseki değilmiş.

Bak ne yazmışım önce oku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…