- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Onun evlendirildigi yaslarda 2020 degildi yalnizvay içim yandı ah aney yıl 2020 zorla evlendırılmiş ahh aney ahh
Allahım ölecegımTabi tabi. Kadın seninkinin içeceğine ilaç katmıştır da çocuklar öyle olmuştur.
Guluyorsunuz da az mantikli dusunmuyorsunuz herseyin icinden negatif cikartiyorsunuz anlamadimAllahım ölecegım
Bu ülkede kadınlar zorla evlendirilir bacım, erkekler değil.Evet belki zorla veya sevmeden evlendirildi birgun zaten dediydi bazen insan sevmeden birisiyle bile evlenir felan gibi seyler .
Haklısın bacım. ben yaslıyımOnun evlendirildigi yaslarda 2020 degildi yalniz
sen don yazdıklarını oku mantıgı bulGuluyorsunuz da az mantikli dusunmuyorsunuz herseyin icinden negatif cikartiyorsunuz anlamadim
Aynen ben de öyleydim. Konu sahibi patolojik vaka resmen19 yasında mio yaşta ben bisiklet surup bahcede çekirdek yiyiyordum vay be
annem lutfen dalılım sana men erkek evlenıyor gı goruyonmu gozu cıkmayasıcaBu ülkede kadınlar zorla evlendirilir bacım, erkekler değil.
Vay saftiriğim sende inandın buna demi adam sevmiyor ama karısıyla dip dibe sevişiyor,erkeklerin genel yalanı sen inan buna hala ...Evet belki zorla veya sevmeden evlendirildi birgun zaten dediydi bazen insan sevmeden birisiyle bile evlenir felan gibi seyler .
ben o yaslarda hıc askı bilmiyordum gı ben ne safmısım19 yasında mio yaşta ben bisiklet surup bahcede çekirdek yiyiyordum vay be
Mantıklı düşünüyorum ben. Bulunduğun hayatı mantığımla ben hakediyorum bence, bu mantıkla orada ben olmalıydım. Kıskanıyorum seni baya baya. İlginç. İlk defa birinin hayatını kıskandım.Guluyorsunuz da az mantikli dusunmuyorsunuz herseyin icinden negatif cikartiyorsunuz anlamadim
Tamam hadi oyle de sunu soyleyin bana avrupa pasport dediniz ve para icin dediniz simdi de o cumleler nerde ? Para icin degilmis demediniz mi siz daha demin birisine.Vay saftiriğim sende inandın buna demi adam sevmiyor ama karısıyla dip dibe sevişiyor,erkeklerin genel yalanı sen inan buna hala ...
ben 19 yaşındayken flörtleştiğim çocuk maça gitmeni istemiyorum dediydi ben de sen kimsin lan deyip iletişimi kestiydimben o yaslarda hıc askı bilmiyordum gı ben ne safmısım
Kızın sen okuduğunu da mı anlamıyorsun? Şaka onlar, gırgır.Tamam hadi oyle de sunu soyleyin bana avrupa pasport dediniz ve para icin dediniz simdi de o cumleler nerde ? Para icin degilmis demediniz mi siz daha demin birisine.
Ne hesabı bu böyle ..
Günaydın canısı,bende banka hesabı zannettim kafam ona şey ettide.
Para nakli neyseki değilmiş.
Bak ne yazmışım önce oku..Tamam hadi oyle de sunu soyleyin bana avrupa pasport dediniz ve para icin dediniz simdi de o cumleler nerde ? Para icin degilmis demediniz mi siz daha demin birisine.
Adınada aşk diyorlar sonra yemişim böyle aşkı .İnsan hayatını yakmayı kafaya koymayagörsün, ne bir şey duyuyor ne anlıyor ne düşünüyor.
Masum flörtleşmeler falan vardı tabıde ne bileyim yeni nesil çok atik cok hızlı geneliben o yaslarda hıc askı bilmiyordum gı ben ne safmısım
HahahaTabi tabi. Kadın seninkinin içeceğine ilaç katmıştır da çocuklar öyle olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?