- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.743
- 53
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
çok cahilsin daha 19 yaşındasın ve uğraştığın şeylere bak oku , çalış biraz o zaman daha doğru insanların dikkatini çekersin belki bir önceki konunda baya saydım sanada harbiden çocuksun sen nasıl anlatılır sana bilemem ama konuyu açtığın yerde senden daha büyük sorunları olan insanlarIste ne derler basina ne gelecegini insan hic bilmiyor . O yuzden hepimizin defteri daha henuz kapanmadi ve yolumuz daha bitmedi
Cehalet kısmına kesinlikle katılıyorum ancak ahlak kısmı için kesinlikle çocuk değilçok cahilsin daha 19 yaşındasın ve uğraştığın şeylere bak oku , çalış biraz o zaman daha doğru insanların dikkatini çekersin belki bir önceki konunda baya saydım sanada harbiden çocuksun sen nasıl anlatılır sana bilemem ama konuyu açtığın yerde senden daha büyük sorunları olan insanlar
zaten bir önceki konuda ahlaksızlığı için baya saymıştım tekrar yazma gereği duymadımCehalet kısmına kesinlikle katılıyorum ancak ahlak kısmı için kesinlikle çocuk değil
ana habere çıkma fikrini aklına soktunuz şimdideOf gerçekten acınacak durumdasınız, yakında ana habere çıkarsınız kuma olmak için yurtdışından kaçtı diye. Sizi nasıl kandırdıysa karısını da aynı şekilde ayakta uyutuyor işte nasıl cesaret etmiş diyorsun. Seni uzaktan kandıran adam koynuna girip sabah olmamacasina seviştiği karısını daha kolay kandırır. Ben böyle saçma, iğrenç bir durumun içine nasıl düştüm demiyorsun da ama geceleri çok ağlıyorum çok aşığım diyorsun hala. Ne diyelim git yapış adama , karısı ,sen , paylaşılamayan adam üçünüz birlikte yaşayın. Sonra geceleri adamın çüküne yapışıp bu gece sıra bende kavgası yaparsınız.
Hayatta bazı şeyleri kendi akıl ve idaremizi kullanarak seçeriz "tercih ederiz"Iste ne derler basina ne gelecegini insan hic bilmiyor . O yuzden hepimizin defteri daha henuz kapanmadi ve yolumuz daha bitmedi
17 yaşındayken evli bir doktor beni yemeğe çıkarmak istediğini söyleyip numaramı istemişti. Numaramı yazmamı için verdiği kağıdı ve kalemi sert bir şekilde tekrar önüne koymuştum. Bu yaşlarda gayet doğruyu yanlışı ayırt edebilir insan. Konu sahibinin cahilliğine verip uzun uzun yazdım ama sorun sadece cahilliği değil maalesef. Ahlaki problemleri varCehalet kısmına kesinlikle katılıyorum ancak ahlak kısmı için kesinlikle çocuk değil
yangın abla sen yokken neler oldu neler bir bilsenBaslıgı okuyunca besinci gebeliğini yazdın sandım.
Anlatılmaz, yasayarak ogrenecek.çok cahilsin daha 19 yaşındasın ve uğraştığın şeylere bak oku , çalış biraz o zaman daha doğru insanların dikkatini çekersin belki bir önceki konunda baya saydım sanada harbiden çocuksun sen nasıl anlatılır sana bilemem ama konuyu açtığın yerde senden daha büyük sorunları olan insanlar
Sarmısak dovecegıne benziyordur kesin, sahsı fikrim bu. Evlı dıye kıymetli sadece. Var boyle evlı erkegın bakısını zafer sayan oksijen israfı tiplerpaylaşılmayan adamı çok merak ettim
Karısını uyarmak isteyen tek ben miyim
Adam her gece karısının koyununa girip seviştiği için, işten gelip karısını ve çocuklarını öpücüklere boğduğu için ( adam diyorum kusura bakmayın şerefsizin önde gideni) ezikleniyor olmasın..Olayi anlamak icin size anlatiyorum yaziyorum karisi ne alaka ve onun yaninda kopek gibi olmasi ne alaka , hep bir ezmelik laflar felan niye hic normal bi
Yanlış yere konu açmışsınız.Kizacaksiniz ama ben onu hala unutamadim..
Icim yandigi halde
Hala unutamadim ya nasil bir ask acisi dir bu ? Kendime de gelemiyorum kac aydir..
boyle vicdansiz oldugunu da sanmiyorum beni sevmemeyle..
Sen halen ergenlikten çıkamamışsın bu gidişle adamın sana yazmasını beklemeden kendin gideceksin adamaNapayim cok sevdim kalbimi verdim bir anda kandim inandim. Baglandim baglanmak cok kotu birseymis ya.
Neyini merak ediyon bacım yakışıklılık 0 bile olsa kiz yinede ona gider çünkü evli yasak olan olmayacak bisi oda ısrarla onu istiyorpaylaşılmayan adamı çok merak ettim
Karısını uyarmak isteyen tek ben miyim
Ama bak yavrum . Sen billiyordn.17 yaşındayken evli bir doktor beni yemeğe çıkarmak istediğini söyleyip numaramı istemişti. Numaramı yazmamı için verdiği kağıdı ve kalemi sert bir şekilde tekrar önüne koymuştum. Bu yaşlarda gayet doğruyu yanlışı ayırt edebilir insan. Konu sahibinin cahilliğine verip uzun uzun yazdım ama sorun sadece cahilliği değil maalesef. Ahlaki problemleri var
bende brad pit sandımSarmısak dovecegıne benziyordur kesin, sahsı fikrim bu. Evlı dıye kıymetli sadece. Var boyle evlı erkegın bakısını zafer sayan oksijen israfı tipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?