Kizacaksiniz ama

Adam şuan sana yazıyor olsa devam edersin dimi?
Bu cevapla eder ama duygusal bakıyor hala olaya mantıklı düşünemiyor suan adam çok güzel oynamıs kandırmıs sevıyorum diye bızım gözümüzden göremiyor sevdıgını sandığı için
Sevgi değil bu sevgi karsında ki mutlu olsun diye herseye yapmaktır
Sevseydin sen (tabıkı bu durum ıcın değil adam evli) rahat bırakır yoluna bakardın

Benim hoşlandığım adamlar evli çıkınca ışık hızıyla soğuyordum yahu, ne bileyim hiç evli herife takmadım bu kadar kafayı. Benim de 3 aydır telefonla görüştüğüm biri evli çocuklu çıkmıştı. Şak diye kestim irtibatı. Bi şekilde ulaştı yok boşanma aşamasındayız, yok ayrı yaşıyoruz, yok yıllarca elimi bile sürmedim ona, yok çekişmeli dava açtım inat ediyor bırakmıyor yakamı falan fişmekan. Dinledim dinledim, sonra kafamda bir ampul yandı. Bu adama o istediği zaman ulaşabiliyordum. Defalarca çaldırırdım dönmezdi. Ancak o aradığı zaman görüşebilirdik.Kontörüm yok diyordu ahahaha. İnanıyordum, salağım ya. Hâlbuki çok uygun fiyata tarife yapabilirdi,işi gücü olan adam. Ben bunu biliyordum, ama dedim ya salaktım. İnandım. Evli olduğunu öğrendiğim gün kafama dank etti, karısının yanında açamaz tabi telefonlarımı. Neyse sıktı sıktı palavraları, ben sadece dedim ki, '' Amca, ne diyon sen yiaaaa?!... ''. Ahahahahaha. Nasıl koydu anlatamam, sürekli arıyo mesaj atıyo. Numaramı değiştirdim, kurtuldum.

Yok yazdığımız hiçbirşey umrunda değil. Adamın evli olması da umrunda değil.
Hoş gerçekten adam seviyor olsa bile içinde bulunduğu durumun farkında değil.
Aslında ne kadar üzücü ..

cok anladı

Genel anlamda yazıyorum Bi insan eşinden ayrılabilir kadın da erkek de ama boşanır Evler ayrılır o zaman yoluna bakar sevgılısı olabılır sevebılır de adam evdekini bırakmıyor senı bırakıyor demek ki evdekini sevıyor maalesef sen onun ıcın maceraydın
Kimi erkeklerde hala giderim var mı diye kendılerine göre çapkınlık yapıyor eşini aldatıyor
Düzgün bı adam olsa ayrılınca senınle bağ kurardı arkadaşına senı söylemezdi hakkında yanlış düşünmesinler diye su durumda o Arkadaşı gözünde de kaçamaktık bırısın dalga geçer gibi yenge demiş birde

Helal sana valla bana da evlı ınsanlar hep itici gelmişti ıllakı hepımızın karşısına çıkıyorlar geç öğrensem bile hemen soğuyordum amaç kullanmak ama işte herkes göremıyor bunları Biri evlenmıs boşanmış (çocuğu varmıydı hatırlamıyorum ılk eşinden) 2. Kez evlenmıs aldattığı kadınla 1 çocuğu vardı ondan baktım bana yürüyor iş ortamında direk konuşmayı kesmıstim adam bir de durumu çok iyi ev araba vs anlatıyor su kadar maaş bilmem ne banane yahu git 3. Eş başkasını bul kendine direk aoğuk yaptım engelledim adamı o zamanlar

Zaten en büyük yalanları da boşanacağım ayrı yatıyoruz soğudum az kaldı bı kaç aya boşanacağım sevmıyorum onu vs vs çok gördüm çevrem de de maalesef

bosuna ugrasmayın kız takık bu adama
Maalesef üzülüyorum aslında böyle olunca ağlıyorlar üzülüyorlar böyle değmez adamlar için kandırılmış duygusal bakıyor mantıklı bakamıyor bu çerçeveden göremiyor
O yüzden bı psikoloğa gidip destek alsa bıraz gözü açılır hem içini de dökerdi rahatlardı

aklı kıt bunun valla yiyecek tekmeyi anlayacak

Bir de şey var konusunu okuduysaniz.
Adam cafedeyken konu sahibi mesaj atıyor o da sana dönücem bekle falan diyor. (Kesin bu sırada karısı gördü mesajlasmalari)
Sonra adam birden pesimi bırak niye bırakmıyorsun falan yaziyor.
Aslında her şey ortada yani ama umay bambaşka pencereden bakiyor

suzme anlamıyor adam aşkında verem olmuş

Adam macerasını yaşadı karısını kaybetmek istemiyor yoksa niye öyle desin

Akşamına şenlik yaşandı desene.

Görmemiştir belki de görecek diye panık oldu döneceğim dedi
Karısını ayakta uyuttu bunasa bırak peşimi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…