Kizacaksiniz ama

Yav ne diyosun karisi cafede nasil olabilir memleketteki cafe erkek dolu cafeisir ya kendinize gelin biseyler baska uydurmayin

Hadi oyle diyelim
Ablacim, neden ozaman ben bitirdigimde

twmwm dogru da bak bunu bende dusundum acamiyor felan veya giremiyor ama ? Belli ki sakli gizli yaptigina gore deger veriyor sana . Yoksa kim bu ise kalkisir
Sen bitirdiğin de mesajın devamını göremedim

Arkadaslarim da heo boyle konusuyor ama baglanmissim ya .. benide anlayin bir an kopmak cok kotu birsey

Arkadaslarim da heo boyle konusuyor ama baglanmissim ya .. benide anlayin bir an kopmak cok kotu birsey
Sen boşluğa düşmüşsün sen benı dinle bı psıkolog ile görüş en azından doğruyu yanlışı tartmanı sağlar suan mantıklı düşünemiyorsunuz ve ilerde anlayacaksın benım neden gözüm bu kadar kapanmış diyeceksin
En azından psıkologa gıdersen içini dökersin rahatlarsın daha sağlıklı düşünürsün

Hadi oyle diyelim

twmwm dogru da bak bunu bende dusundum acamiyor felan veya giremiyor ama ? Belli ki sakli gizli yaptigina gore deger veriyor sana . Yoksa kim bu ise kalkisir
Aşkım, senin yaşlarındaydım. Defettim başımdan bitti gitti. Ben o yaşlarda ah alırsam asla başımın üstünde huzurlu bir çatı olmayacağını idrak edebiliyordum. Bak şimdi başkası ile evliyim, 2 çocuğum var, benim için dünyayı yıkan bir eşim var. Evli herif önüne dünyayı da serse tepmelisin. Vallahi o masum çocuğunun ahını bi ömür atamazsın yakandan. O zamparaya karılık eden, çocuğunu doğuran kadının ahı bırakmaz yakanı. Büyük ihtimal karısı öğrendi seni , boşar boşamaz onun bileceği iş. Keşke boşasa. Keşke bu zamparaların yediği haltlar kar kalmasa yanlarına.

Dogrusunuz

Tamam anladim yeterince destek oldunuz sonuclar ne olur ve olacak diye anlamaya calisiyorum artik

Yapmayi dusunuyorum zaten

Hadi oyle diyelim

Onun ki değer vermek değil elde etme çabası ama başaramamış başarsaydı o da aynı şeyi yapardı hevesini alırdı bırakırdı

Olaylara duygusal açıdan bakmamaya çalış mantıklı düşün bunu yaşayan sen olmasaydın bı an sevgıyı unut başkası yaşasa en yakının ne derdin normal mi bu adamın yaptığı
Zaten bende aileden boyle bir terbiye aldim sma iste bilmiyorum zaten dedim ya kendimi tanimaz hale geldim uzuntuden 6 kilo verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…