- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Yav ne diyosun karisi cafede nasil olabilir memleketteki cafe erkek dolu cafeisir ya kendinize gelin biseyler baska uydurmayinBir de şey var konusunu okuduysaniz.
Adam cafedeyken konu sahibi mesaj atıyor o da sana dönücem bekle falan diyor. (Kesin bu sırada karısı gördü mesajlasmalari)
Sonra adam birden pesimi bırak niye bırakmıyorsun falan yaziyor.
Aslında her şey ortada yani ama umay bambaşka pencereden bakiyor
Sen bitirdiğin de mesajın devamını göremedimHadi oyle diyelim
Ablacim, neden ozaman ben bitirdigimde
twmwm dogru da bak bunu bende dusundum acamiyor felan veya giremiyor ama ? Belli ki sakli gizli yaptigina gore deger veriyor sana . Yoksa kim bu ise kalkisir
sen benım sınır sıstemımle oynuyorsunHadi oyle diyelim
twmwm dogru da bak bunu bende dusundum acamiyor felan veya giremiyor ama ? Belli ki sakli gizli yaptigina gore deger veriyor sana . Yoksa kim bu ise kalkisir
Ağzını yummuş derken o adamın arkadaşından bahsediyorsun sanırımHerkes de agzini yummus. Ne kadar cesaretliyse
Arkadaslarim da heo boyle konusuyor ama baglanmissim ya .. benide anlayin bir an kopmak cok kotu birseyMaalesef üzülüyorum aslında böyle olunca ağlıyorlar üzülüyorlar böyle değmez adamlar için kandırılmış duygusal bakıyor mantıklı bakamıyor bu çerçeveden göremiyor
O yüzden bı psikoloğa gidip destek alsa bıraz gözü açılır hem içini de dökerdi rahatlardı
Evet ve kardesi yigeniAğzını yummuş derken o adamın arkadaşından bahsediyorsun sanırım
Sen boşluğa düşmüşsün sen benı dinle bı psıkolog ile görüş en azından doğruyu yanlışı tartmanı sağlar suan mantıklı düşünemiyorsunuz ve ilerde anlayacaksın benım neden gözüm bu kadar kapanmış diyeceksinArkadaslarim da heo boyle konusuyor ama baglanmissim ya .. benide anlayin bir an kopmak cok kotu birsey
Aşkım, senin yaşlarındaydım. Defettim başımdan bitti gitti. Ben o yaşlarda ah alırsam asla başımın üstünde huzurlu bir çatı olmayacağını idrak edebiliyordum. Bak şimdi başkası ile evliyim, 2 çocuğum var, benim için dünyayı yıkan bir eşim var. Evli herif önüne dünyayı da serse tepmelisin. Vallahi o masum çocuğunun ahını bi ömür atamazsın yakandan. O zamparaya karılık eden, çocuğunu doğuran kadının ahı bırakmaz yakanı. Büyük ihtimal karısı öğrendi seni , boşar boşamaz onun bileceği iş. Keşke boşasa. Keşke bu zamparaların yediği haltlar kar kalmasa yanlarına.Hadi oyle diyelim
Onlar çapkınlık olarak görüyor halbuki adilik göz yumuyorlar evlılıgı bitmesin diyeEvet ve kardesi yigeni
DogrusunuzAşkım, senin yaşlarındaydım. Defterim başımdan bitti gitti. Ben o yaşlarda ah alırsam asla başımın üstünde huzurlu bir çatı olmayacağını idrak edebiliyordum. Bak şimdi başkası ile evliyim, 2 çocuğum var, benim için dünyayı yıkan bir eşim var. Evli herif önüne dünyayı da serse tepmelisin. Vallahi o masum çocuğunun ahını bi ömür atamazsın yakandan. O zamparaya karılık eden, çocuğunu doğuran kadının ahı bırakmaz yakanı. Büyük ihtimal karısı öğrendi seni , boşar boşamaz onun bileceği iş. Keşke boşasa. Keşke bu zamparaların yediği haltlar kar kalmasa yanlarına.
Tamam anladim yeterince destek oldunuz sonuclar ne olur ve olacak diye anlamaya calisiyorum artikAşkım, senin yaşlarındaydım. Defettim başımdan bitti gitti. Ben o yaşlarda ah alırsam asla başımın üstünde huzurlu bir çatı olmayacağını idrak edebiliyordum. Bak şimdi başkası ile evliyim, 2 çocuğum var, benim için dünyayı yıkan bir eşim var. Evli herif önüne dünyayı da serse tepmelisin. Vallahi o masum çocuğunun ahını bi ömür atamazsın yakandan. O zamparaya karılık eden, çocuğunu doğuran kadının ahı bırakmaz yakanı. Büyük ihtimal karısı öğrendi seni , boşar boşamaz onun bileceği iş. Keşke boşasa. Keşke bu zamparaların yediği haltlar kar kalmasa yanlarına.
Yapmayi dusunuyorum zatenSen boşluğa düşmüşsün sen benı dinle bı psıkolog ile görüş en azından doğruyu yanlışı tartmanı sağlar suan mantıklı düşünemiyorsunuz ve ilerde anlayacaksın benım neden gözüm bu kadar kapanmış diyeceksin
En azından psıkologa gıdersen içini dökersin rahatlarsın daha sağlıklı düşünürsün
Onun ki değer vermek değil elde etme çabası ama başaramamış başarsaydı o da aynı şeyi yapardı hevesini alırdı bırakırdıHadi oyle diyelim
Ama yapmadim oyle birsey.Onun ki değer vermek değil elde etme çabası ama başaramamış başarsaydı o da aynı şeyi yapardı hevesini alırdı bırakırdı
EvetUmay ikna oldun mu anem? Anlattı mı ablaların güzel güzel?
Olaylara duygusal açıdan bakmamaya çalış mantıklı düşün bunu yaşayan sen olmasaydın bı an sevgıyı unut başkası yaşasa en yakının ne derdin normal mi bu adamın yaptığıYapmayi dusunuyorum zaten
Allem kalem edip atacaktı o yatağa seni. Avcı psikolojisinden haberin yok mu senin? Avın peşinden koşmak ayrı zevk, yakalayıp yemek ayrı zevk.Ama yapmadim oyle birsey.
Para konusunda da vermedim.
Zaten bende aileden boyle bir terbiye aldim sma iste bilmiyorum zaten dedim ya kendimi tanimaz hale geldim uzuntuden 6 kilo verdim.Olaylara duygusal açıdan bakmamaya çalış mantıklı düşün bunu yaşayan sen olmasaydın bı an sevgıyı unut başkası yaşasa en yakının ne derdin normal mi bu adamın yaptığı
Bak dinle onları sana sayfalarca doğru olanı anlatmışlar.Evetcanlari sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?