- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
atam adamın karsısına cık ozamanOnlar gercekten kardesi yigeni onu bizzay kendim arastirdim ya lutfen birkere de dalga gecmeyin rica ediyorum?
adam verem olmuş kesınYa ben ciddiyim ? Bak gercekten sikildim bu durumdan size guzelce olayi biten anlattim. Suan da diyorum ondan eminim kendim gordum ettim. Hala guluyorsunuz ? Peki kandim ettim safim adini ne koyuyorsaniz koyun ama buna da bu kiz saf buna da inanmis demeyin hersey de yalan degil.
Hic bisey sadece dogrulwr demek ki hoslanmis sevmis bu kadar caba , bu kadar cok neden sarf eder bir inan hele ki evli ? Normal insan 1/2 kez mucadele eder bakti ki olmuyo etmiyo birakir. Bizde kizlariz anlariz kimisi erkek pesinde gider kolay kolay hoslanmadigi halde veya hoslandigi ?P
Eki ne yapmayı düşünüyorsun
evlenmeyıP
Eki ne yapmayı düşünüyorsun
Akşamdan beri gözümü kırpmadan seni okuyorum. Klasik çakal evli zampara ile saf genç kız hikayesi. Farklı değilsin. Özel hiç değilsin.Ya ben ciddiyim ? Bak gercekten sikildim bu durumdan size guzelce olayi biten anlattim. Suan da diyorum ondan eminim kendim gordum ettim. Hala guluyorsunuz ? Peki kandim ettim safim adini ne koyuyorsaniz koyun ama buna da bu kiz saf buna da inanmis demeyin hersey de yalan degil.
Dalga geçmiyorum gerçekten soruyorum bunu bil. Diyelim ki gerçekten seviyor biz yaniliyoruz kabul. Ben seni soruyorum. Sence mutluluk bunun neresinde çaba tamam sevgi tamam. Sonrası ne olacak konu bu şekil mi kapanacak önemli olan o değil ki sensin şuan. Ben senin ne yapmak istediğini nasıl bir yol izlemek istediğini merak ediyorumHic bisey sadece dogrulwr demek ki hoslanmis sevmis bu kadar caba , bu kadar cok neden sarf eder bir inan hele ki evli ? Normal insan 1/2 kez mucadele eder bakti ki olmuyo etmiyo birakir. Bizde kizlariz anlariz kimisi erkek pesinde gider kolay kolay hoslanmadigi halde veya hoslandigi ?
Sakin ol bacımasabımı bozma benım sana aksamdan beri yalan dolan dedım
Sen tam olarak ne öğrenmek istiyorsun anlamadım ki. Ne yapacaksın adamın amacını? Sana ne artık bundan, bitmiş gitmiş. Bi sal artık ya.D
Dogru ama benimki oyle degldi gibi hemen pes edenin amaci oyle olmaz ki snirim
Sen tam olarak ne öğrenmek istiyorsun anlamadım ki. Ne yapacaksın adamın amacını? Sana ne artık bundan, bitmiş gitmiş. Bi sal artık ya.D
Dogru ama benimki oyle degldi gibi hemen pes edenin amaci oyle olmaz ki snirim
sakınlıkmı bırak tı bendenSakin ol bacım
olurmu evlenecekSen tam olarak ne öğrenmek istiyorsun anlamadım ki. Ne yapacaksın adamın amacını? Sana ne artık bundan, bitmiş gitmiş. Bi sal artık ya.
Erkekler kadınlar gibi değil elde ettikten sonra sende herkes gibi olursun elde edip (bazı kullanamayacağım tabırler var ) bırakırHic bisey sadece dogrulwr demek ki hoslanmis sevmis bu kadar caba , bu kadar cok neden sarf eder bir inan hele ki evli ? Normal insan 1/2 kez mucadele eder bakti ki olmuyo etmiyo birakir. Bizde kizlariz anlariz kimisi erkek pesinde gider kolay kolay hoslanmadigi halde veya hoslandigi ?
Ev-le-ne-cem. Evlenecem. Vermezlerse gaçacam.Topik tavan yapiyor.Butun bayanlarin sinirleri hoplamis durumda hakli olarak.Ama bu kiz gercekte de varsa evlenecem de evlenecem diye tutturuyor.Aman kizim git evlend e gor..Hanya‘yi Konya‘ yi.. Daha da bir sey soylenemez,anlamiyorsun cunku..
Hollandada kal derken affedersin onun icin memleketimdennneden vazgeceyim?Uzun sayfalar hepsını okuyamadım özetle adam evli Hatalısın oğrendıgın an sen ter edecektin ben gururumu asla ayaklar altına aldırmam.
Ilk işin eşine haber uçur benimle aldattı senı kusura bakma senı bilmiyorum diye( ee tabı sana zarar vermemesi için bi daha yakınına gitme görüşme Hollanda da kal)
2. İşin ise bı psikolog dan destek al buradakıler ne derse desin sen takıntı yapmışsın adamı
(Parmağında oynatmak için seni sevıyorum de der karımı sevmıyorum da der akşam onun koynuna girer sevseydi şimdiye senın yanındaydı seni terk etmezdi )
Ve eşini aldatan biri (adam diyemıyorum) senı de aldatır ne çok bırı var öyle defalarca evlenen ve her evlendıgını aldatıp başkasıyla evlenen
Aklını başına topla 19 yaşındasın daha gençsin ama ruh sağlığını bozmuş bu senın o yüzden paıkologa git (aileden cekınıyorsanda bunalımdayım bılmıyorum mevsimsel de git) psikologlar 3. Şahısla paylaşmazlar sorununuzu reşitsiniz çünkü
yoh sen kalma ben gelecegımHollandada kal derken affedersin onun icin memleketimdennneden vazgeceyim?
Yoo gidin orda el altındayken su durumda hayır diyemezsiniz bu duygusallıkla size göre aşk yasarınız ona göre sizi kullanır özür filan diler döndüğünüz de yada sıkılınca yıne bırakırHollandada kal derken affedersin onun icin memleketimdennneden vazgeceyim?
Benımde 17 yaşımda bu tarz insanlar çıktı karşıma ben kabul etmedim ben anlamıyorum nasıl bı zayıflık anında kandırıyorlar siziHollandada kal derken affedersin onun icin memleketimdennneden vazgeceyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?