- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Tamamda ondan sonra atmadi bisi eeamacı yatak para
Hayir hicSen buna para yedırdınmı de hele
eminmısınHayir hic
Bazen insanlar sebepsiz şeyler de yapar. Her şeyde bir anlam arama artık. Bırak peşini. Unut gitsin. Kitap oku, dizi izle. Bak çok güzel kitaplar var.Tamamda ondan sonra atmadi bisi eehani evli olan demisti sen at simdi yataga (halbuki ordan coktan gittim)
Hayir denedi dedimya param ailemde dedimeminmısın
Kız, eğer herif yatağa atabilseydi, kızın videosunu çeker, sonra şantaj yapardı para için.Eger yedıydırsen paran ıcın yapmış herseyı cınsellık zaten amacı
safmısın sen nıye soyluyorsunHayir denedi dedimya param ailemde dedim
bak oda var. neyse bunda yırtmışKız, eğer herif yatağa atabilseydi, kızın videosunu çeker, sonra şantaj yapardı para için.
Bak istesen ona para verdin o bosuna senın pesınde degıldı.
Ee istemiş işte para. Ne para koparabilmiş ne cinsellik yaşayabilmiş. Olmayınca da evliyim ben demiş gitmiş. Evli bile olmayabilir bu haHayir denedi dedimya param ailemde dedim
Aboobak oda var. neyse bunda yırtmış
Vermediğin için gitmiş olabilir mi çiçeğim?Bak istegene negatif dusunceler varya kendimi yirtiyorum amaci onlar degildi die
Hepsini vermedim hicbirini diyorum ee ?
sen onu bunu bosver adam ol asabımı bozmaBak istegene negatif dusunceler varya kendimi yirtiyorum amaci onlar degildi die
Hepsini vermedim hicbirini diyorum ee ?
Evliyimmdemedi ben arastirip gordum faceden sonra mutsuzum vs seyler dediEe istemiş işte para. Ne para koparabilmiş ne cinsellik yaşayabilmiş. Olmayınca da evliyim ben demiş gitmiş. Evli bile olmayabilir bu ha
sen muge anlıyı seyret. bak bakalım abo dıyormusunAboookdr daaa degil ya sizde ha
Verseymiydim.Vermediğin için gitmiş olabilir mi çiçeğim?
kurtulmak için doylemiş domuzEe istemiş işte para. Ne para koparabilmiş ne cinsellik yaşayabilmiş. Olmayınca da evliyim ben demiş gitmiş. Evli bile olmayabilir bu ha
Yanlis anlamasin kusmesin diye dedimsafmısın sen nıye soyluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?