Kizacaksiniz ama

Yav ne diyosun karisi cafede nasil olabilir memleketteki cafe erkek dolu cafeisir ya kendinize gelin biseyler baska uydurmayin
Cafe yazmışsın CAFE. kahve yazsaydın bende erkeklerin gidildiği yer olarak anlardım.
Ne uydurması ayrıca bana ne kardeşim senin hayatından üşenmeyip bir de uyduracağım .

Cafe yazmışsın CAFE. kahve yazsaydın bende erkeklerin gidildiği yer olarak anlardım.
Ne uydurması ayrıca bana ne kardeşim senin hayatından üşenmeyip bir de uyduracağım .
Ya once bende hata suc zannetim uzerine fazla vardim die . Ondan ozur dilemek veya bisey yapmak istemistim

inanmasın guzelım sen kendıne guven. ben tek basına erkek cocugu buyutuyorum. ama kımsede demedı polo senın yolun ters
Mesela su uyaran cocuk varya en son basini egerek yurudu yanimda ordaykene . Bende o sira dedim ki su evliye dedim ki gozune bakarsk daha yeni bunu gordum soyle boyle bak bu niye asaga bakiyor dedim ? bir yanda bogazim dugumlenmis hal gozlerimde korku. Amaaaaan dedi basini sallayarak. ;( mahvetti ismimi al gelde nasil
Toparlayacam ? Bak size az da olsa saygi icin bu anlattigimda dalga gecmeyiniz . Rica ediyorum.

valla hıc anlamadım mesajını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…