- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Cafe yazmışsın CAFE. kahve yazsaydın bende erkeklerin gidildiği yer olarak anlardım.Yav ne diyosun karisi cafede nasil olabilir memleketteki cafe erkek dolu cafeisir ya kendinize gelin biseyler baska uydurmayin
kım gulecek sana kendını duzelt. elalemın lafıyla yasmaAtildi zaten sadece kafadan da lazim atilmali de. Memlekete nasil gidecem die dusunuyorum tamam kandim ettim de hani gulerlerse . bak buna bari dalga gecmeyin normal bi destek amacinda soyluyorum size
Ya once bende hata suc zannetim uzerine fazla vardim die . Ondan ozur dilemek veya bisey yapmak istemistimCafe yazmışsın CAFE. kahve yazsaydın bende erkeklerin gidildiği yer olarak anlardım.
Ne uydurması ayrıca bana ne kardeşim senin hayatından üşenmeyip bir de uyduracağım .
tamam da insanlar insanlara inaniyor sana degil ondan ablacimkım gulecek sana kendını duzelt. elalemın lafıyla yasma
inanmasın guzelım sen kendıne guven. ben tek basına erkek cocugu buyutuyorum. ama kımsede demedı polo senın yolun terstamam da insanlar insanlara inaniyor sana degil ondan ablacim
Orasi da oyle tabi. Ama aslinda cok hassas biriyim ya mahveden beni de bu bu yasa kadarinanmasın guzelım sen kendıne guven. ben tek basına erkek cocugu buyutuyorum. ama kımsede demedı polo senın yolun ters
kendıne gel aklını kullan meslek sahıbı olOrasi da oyle tabi. Ama aslinda cok hassas biriyim ya mahveden beni de bu bu yasa kadar
Mesela su uyaran cocuk varya en son basini egerek yurudu yanimda ordaykene . Bende o sira dedim ki su evliye dedim ki gozune bakarsk daha yeni bunu gordum soyle boyle bak bu niye asaga bakiyor dedim ? bir yanda bogazim dugumlenmis hal gozlerimde korku. Amaaaaan dedi basini sallayarak. ;( mahvetti ismimi al gelde nasilinanmasın guzelım sen kendıne guven. ben tek basına erkek cocugu buyutuyorum. ama kımsede demedı polo senın yolun ters
valla hıc anlamadım mesajınıMesela su uyaran cocuk varya en son basini egerek yurudu yanimda ordaykene . Bende o sira dedim ki su evliye dedim ki gozune bakarsk daha yeni bunu gordum soyle boyle bak bu niye asaga bakiyor dedim ? bir yanda bogazim dugumlenmis hal gozlerimde korku. Amaaaaan dedi basini sallayarak. ;( mahvetti ismimi al gelde nasil
Toparlayacam ? Bak size az da olsa saygi icin bu anlattigimda dalga gecmeyiniz . Rica ediyorum.
Neyse bosvervalla hıc anlamadım mesajını
Derken?mekteplımısın sen
okuyormusun ne mezunusunDerken?
Okuyorum yeni bolumm secmem lazim neden?okuyormusun ne mezunusun
Sen insan değil misin?tamam da insanlar insanlara inaniyor sana degil ondan ablacim
OyleSen insan değil misin?
aklın askta meskte oldugu içinOkuyorum yeni bolumm secmem lazim neden?
Malesef geriye gidiyoruzaklın askta meskte oldugu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?