- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
hepsı aynı bak yeter diyorum. ya asabımı bozdun. ben şehıt esıyım. duydunmu saygı duyacakları yerde. bana bıle laf atan oluyor tanı ben onu dogduguna pişman ediyorum. kendıne gel ha nedır bu aptalık ask mek. baslarım askınaSinirimi bozusuyosunuz ama yasayan bendim size de anlatiyorum surds dunden beri bitwne ha bak olabilir soyle ama soyle demediniz her erkek ayri iclerini hafizalarini okuyamazsiniz ki?
Sen düzgün anlatamıyosun ki biz iyi okuyoruz merak etme.Yanlis okumussunuz bak . Iyi okuyin dedim size ben gordum ettim sonra dedi evli deilim mutsuzum vs dedi .
Tabi tabı, kesin mutsuzdur.Yanlis okumussunuz bak . Iyi okuyin dedim size ben gordum ettim sonra dedi evli deilim mutsuzum vs dedi .
Ya ne diyorsun ua her hikaye gibi sonunda hamile le bitmiyirTabi tabı, kesin mutsuzdur.Tam da mutsuz olduğu vakit yapıvermişler çocuğu.
384848484. Hesabı gitmiş, kalmış 384848483 hesap.Hedefinde olsa gitmezdi hesap kalirdi tek banaydi dedimya la havle
Ben gittim hesap gitti.
usten al sende sana bırı yaklasıyorsa 40 defa dusun haberlerı izlemıyormusun hıc. neler geliyor insanların basınaHer dedigine alttan aliyordum
Hı hıııı.Ya ne diyorsun ua her hikaye gibi sonunda hamile le bitmiyir
yemınle gelıyorlar bana dua etsın yanımda degıl olsaydı gorurdu askıAdam sana aşık değil. Senin gibi çooook var hedefinde. Adam sana aşık degil. DEĞİL. Beni delirtmek mi istiyorsun?
Adami tanimiyorsunuz bile gunah ama simdi off384848484. Hesabı gitmiş, kalmış 384848483 hesap.
Gel canım sen gel bebeğim. Gidiyoruz burdan.Girdap gibi kız valla
Sayende kocamdan daha fazla tanıdım.Adami tanimiyorsunuz bile gunah ama simdi off
Tamamda bunda biseyusten al sende sana bırı yaklasıyorsa 40 defa dusun haberlerı izlemıyormusun hıc. neler geliyor insanların basına
umay senı gordugum yerde. oksayacagım bebegım zeka naklı yapacagım sanaAdami tanimiyorsunuz bile gunah ama simdi off
Nasil biriymis ya ? Komik boyleleri devam eder diyorsun nerdeymis ya devam etse benleSayende kocamdan daha fazla tanıdım.
gıtme kal bu kız adam olana kadar pes etmek yokGel canım sen gel bebeğim. Gidiyoruz burdan.
Kalanlara el sallıyoruz.
nerdesın gı tansiyon aletinı al gelArkadaşlar perişan oldunuz gelin bı kahve ismarlim hepinize
kızım sen bana imtıhan mısınNasil biriymis ya ? Komik boyleleri devam eder diyorsun nerdeymis ya devam etse benle
Ederdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?