Lekeler, Çiller KIZARIK SİVİLCE İZLERİ BİR TÜRLÜ GEÇMİYOR

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

seymaciceek

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
15
3
16
30
Arkadaşlar denemediğim şey kalmadı. Kremler, maskeler, sabunlar bir türlü geçiremiyorum. Üstüne bir de sivilce çıkıyor daha da çözümsüz bir hal aldı. Artık bi çaresini bulmak istiyorum. Lütfen yardım

Tabii ki dermatologla görüşmek kan değerlerinde bir problem olabilir. İhmale gelmez. Cilt doktorlarının tavsiyelerinden sonra başka bir çözüm aramalısın

Hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum. Ama ben devlet hastanelerini kullanıyorum. Emin ol iyisine denk gelirsen, çok güzel ilgileniyor doktorlar. Eğer İstanbul'da isen bi kaç devlet hastanesi önerebilirim.

Ben Avrupa yakasındayım. Baltalimanı hastanesinde bi kadın dermatolog var. Çok memnun kaldım. Adını hatırlamıyorum ama zaten 1 tane kadın var, listeden bulursun. Bir de Ataşehir'de Fatih Sultan Mehmet Hastanesi var, laboratuarı çok iyidir. Tavsiye ederim.

Hayatta bir takım şeyleri ertelemeye gelmez Elinin altında internet var. Hemen randevunu al bence. Zaten müsait günü bulmak zaman alır.

Haklısın tatil olduğu için git gel işleri biter bitmez alıcam randevuyu çünkü artık cilt sorunları çok yorucu olmaya başladı.

Ya hiç sorma, çekilir gibi değil :) Genel olarak kadın olmak yorucu olmaya başladı. Foruma göz atıyorum da, ne zor nefes almak kadınlar için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…