Kızdı suratıma kapattı telefonu..

Bu konu farklıymış çok şaşırdım.
Baban resmen parayı veren düdüğü çalar demeye getirmiş. Onlar gelmesin demek çok saygısızca. Diğer taraftan ikinizin de 'aileler görmeli' tutumunuz çok çocukça. Kaç yaşında insanlarsınız kendiniz beğenip alamıyor musunuz?

Sizin evliliğiniz her yönden ofsayt ama neyse.

Bence yanlış bir şey dememişsin.
Babamlar vericek parasını demek şu şekilde anladım. Yani adam ödemek için geliyor. Belki pazarlık yapıcak. Ödeme şeklini ayarlayacak kendine göre. Beğenmeye gelmiyor ki.

Eğer onun ailesinin alacağı esyalara kendi aileni sokmuyorsan, yine siz beğenip. Ödemek için geliyorlarsa yanınızda çok doğru.

Bir kıskançlık vakası değil. Ve seni haklı buldum. Oyumu *arama sen de küs * şıkkından yana kullanıyorum :D

Bence yanlış bir şey dememişsin.
Babamlar vericek parasını demek şu şekilde anladım. Yani adam ödemek için geliyor. Belki pazarlık yapıcak. Ödeme şeklini ayarlayacak kendine göre. Beğenmeye gelmiyor ki.

Eğer onun ailesinin alacağı esyalara kendi aileni sokmuyorsan, yine siz beğenip. Ödemek için geliyorlarsa yanınızda çok doğru.

Bir kıskançlık vakası değil. Ve seni haklı buldum. Oyumu *arama sen de küs * şıkkından yana kullanıyorum :KK70:
Kesinlikle çok iyi anlamışsın beni,babamlar salonu almaya gelmek istemiyolar ne işleri var

Baban biraz düşüncesiz ve anladigim kadarıyla "benim param var herkes benim sözümü dinlemeli" diyen biri. Bunu diger konularinda da gördüm.

Su konuda baban huzur kacırmıs, sen de üstüne "parayi babamlar verecek ya..." diyerek tüy dikmissin.

Nisanlın heves etmis herkes görsün istemis. Demekki heyecanlanmıs yeniesyalar henu ev vs vs diye.

Babana söyle ya iki aile de gelsin ya da ikiniz gidin nisanlinla.

Bence biraz kirici olmus parasini babam veriyor demek. Bana nisanlin hakli gibi geldi. Mesela bizde esimin anne babasi ve benim annem gelmisti sadece. Cunki babam cok gezmeyi sevmez. Ben begendim babam para isini halletti. Tum esyaminda fotolarini gordu evlenincede evimde gordu.

Madem baban gelmekte diretiyor, o zaman karşı tarafa da gelmesinler deme hakkın yok bence. Ben olsam ayıp olur diye düşünürdüm. Babam gelecek tabi ki ama kayınpeder veya kayınvalide gelemez demek çok bencilce.

Ya ikiniz gidin. Ya da yanınızda kim isterse gelebilsin...

biri bana böyle çıkışsa bende suratına kaparım kusura bakma canım ama, ne demek benim annemler gelcek seninkiler gelemez çünkü biz para veriyoruz:duduk: bence babana söyle gelsinler nolacak yani, cümbür cemaat gidin ama kimse de sizin isteklerinize karşı çıkmasın, nişanlınında gönlünü almalısın

Ne güzel işte ikimiz gidelim demiş ben ailelerin ev eşya vs gibi şeylere karışması taraftarı değilim ödeyecek bile olsalar.. herşeyi mahvediyolar isyemeden olsada

Sen en iyisi babanı ikna et birlikte gidin. Düşman olmasın babana şimdiden erkekler çok kinci olabiliyor.

Arkadaşlar nişanlımla alacağımız mobilyaları beğendik gidip sipariş vermesi kaldı,bugün babama söyledim yarın gidelim diye oda yarın olmaz dedi nişanlım diyorki hep birlikte gidicez almaya annelerde görsün eşyaları diye benim babamda cümbür cemaat gitmek istemiyor sadece nişanlım gelsin istiyor bunu nişanlıma söyledim öyle şeymi olur ayrı gayrı dedi bende cümbür cemaat istemiyorum dedim o zaman ikimiz gidelim dedi bende olmaz babamlar vericek parasını sonuçta dedim öyle kızdı kapattı telefonu inanılmaz gerildim şu eşya işlerinden,şimdi mesaj atmış ben gelmiyorum kendiniz gidin alın diye
canım kesinlikle hiçbir alışverişe kalabalık gitmeni tavsiye etmem o zaman her kafadan Bir ses çıkıyor en güzeli eşinle gitmek düğün öncesi olur böyle şeyler takılmayın tadını çıkarın biz eşimle keşke o zamanların tadını çıkarsaydık diye pişmanlık duyuyoruz :)

Anladığım sadece ödeme yapılacak, o Zaman babanız gitsin halletsin, sizin bile Gitmenize gerek yok. Yok son bir kez görülecek ve belki değişecek ise sizin ailenizin katıldığı oranda erkek ailesi de katılır, parayı kimin vereceğinin pek önemi yok.

Arkadaşlar nişanlımla alacağımız mobilyaları beğendik gidip sipariş vermesi kaldı,bugün babama söyledim yarın gidelim diye oda yarın olmaz dedi nişanlım diyorki hep birlikte gidicez almaya annelerde görsün eşyaları diye benim babamda cümbür cemaat gitmek istemiyor sadece nişanlım gelsin istiyor bunu nişanlıma söyledim öyle şeymi olur ayrı gayrı dedi bende cümbür cemaat istemiyorum dedim o zaman ikimiz gidelim dedi bende olmaz babamlar vericek parasını sonuçta dedim öyle kızdı kapattı telefonu inanılmaz gerildim şu eşya işlerinden,şimdi mesaj atmış ben gelmiyorum kendiniz gidin alın diye
Ada'm haklı ya ikiniz gidin yada iki tarafında ailesi gelsin öyle saçma iş mi olur

Back
X