Kızdı suratıma kapattı telefonu..

hakli gelmek isteyene gelmeyin denilmez geliversinler ne olcakki boyle konularda bi omur adamlar one surer dirur sen benim ailemi istemedinde falan filan

Biz herseyimizi eşimle gidip beğenip kendimiz aldık bileziklerimi bile beğendik aldık benim anneme kayinvalidemlere gösterdim kuyumcuyu söyledim aynı modelden şu boy alın sizde diye bide onlara sipariş verdim :):)beyaz eşyalarımı mobilyalarımı hep kurulduktan sonra gelip gördüler öylesi en güzeli alışverişe gelseler kesin sorun çıkarırlardı kaldiki eve gelip kurulmuş mobilyaya hemen kayın validem bu nebiçim mobilya ala ala bunumu aldınız dedi dk.1 gol 1.:):) (bizim eşyalar açık renk eskitme gibi ) eşim sağolsun ben senin evinin mobilyasına laf ediyormuyum siyah siyah içim kararıyor evdeyken ama sana birşey diyormuyum dedi verdi annesine cevabı :halay::halay::KK48:
Sizin de parayı benim ailem vericek demeniz çok ayıp olmuş bende olsam kapardım telefonu kırılmıştır haliyle ne güzel ikimiz gidelim demiş adam burda şuan tek suçlu sizsiniz kusura bakmayın

Katalog diye birsey var ya da akilli telefon foto cekip gosterirsiniz ailelere.
Nasilsa begenmissiniz ikiniz.aileler odeme kisminda gorup begenmedik desek vaz mi gececeksiniz sanki?..

Biz herseyde esimle gitmistik.
Aileler de brosurden gorduler. Canlisini da evi yerlestirince.Temiz is...

Evde görsünler niye mağazada görüyorlar? Saçmasalak can sıkıp eşyadan vazgeçirmek, insanın içine eşek oturtmak için mi? Hangi eşyayı hangi taraf alacaksa onlarla gidersiniz. Daha doğru olan baban mı alacak, ayırdığı bütçeyi sana verir siz nişanlınla gider alırsınız. Dünürleri böyle can sıkıcı konularda karşı karşıya getirip huzur kaçırmak çok manasız. Karı koca ortak kararı zor alırken dünürlerin gelinin seçtiği mobilyalara güzelmiş deyip çekilmesi çok nadirdir bence.

Arkadaşlar nişanlımla alacağımız mobilyaları beğendik gidip sipariş vermesi kaldı,bugün babama söyledim yarın gidelim diye oda yarın olmaz dedi nişanlım diyorki hep birlikte gidicez almaya annelerde görsün eşyaları diye benim babamda cümbür cemaat gitmek istemiyor sadece nişanlım gelsin istiyor bunu nişanlıma söyledim öyle şeymi olur ayrı gayrı dedi bende cümbür cemaat istemiyorum dedim o zaman ikimiz gidelim dedi bende olmaz babamlar vericek parasını sonuçta dedim öyle kızdı kapattı telefonu inanılmaz gerildim şu eşya işlerinden,şimdi mesaj atmış ben gelmiyorum kendiniz gidin alın diye
Bak cnm smdi dugun gunu duğum gunu derler bi sakinleş bizde cok sorun yasdık bende yeni evliyim bırak gelsin anne babası senin annen baban gidin hep beraber daha fazla kişiye de gerek yok zaten gorumceymiş kardeşmiş falan yormyın birbirinizi bi kardeş dost arkds tavsiyesi ufak seyler bunlar inan babanla konuş once onu ikna et allahhtan benm babam hc bseye karsmdı

Ben babanin tavrını haksiz buldum
Diyor ki ben geleyim nisanlin da gelsin ama baskasini istemem
Olur mu oyle sey? Ha hep ya hic yani ya hep birlikte cümbür cemaat gidin ya da kimse gelmesin nisanlinla gidin
Ha telefonu pat diye yüzüne kapatmasi yanlış ben olsam saygisizlik olarak addederdim
Detayları bilmiyorum ama nedense sorunlu bir iliski canlandi gözümde

Back
X