• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızgınım

glimpse

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
49
19
13
38
En ufak konudan tartışma çıkmasından çok sıkıldım artık.
Kendi kompleksleri yuzunden bana çatıyor habire. Kendi yıpranmamla mı ilgileneyim..onun komplekslerini mi çözeyim..çok sıkıldım artık, yoruldum.
Sevgi nerde kaldı?
Sevgi yetiyor mu hala?
sevgi bitti diyemem. Ama var gibi de hissetmiyorum.
Gün aşırı her kavganın ayrılıkla bitmesi..konuyu en ufak tartışmada ayrılığa getirip yarım saat geçmeden özür dilemesi.. Hiçbir kavga bir günü geçmiyor, bi saat sonra gelip tamam hadi uzatmayalım diyor. Bazen affediyorum, bazen git affetmeyeceğim diyorum, barışsak nolcak yarın gene kavga edeceğiz diyorum, bu sefer de affetmedim diye trip atıyor, huysuzlanıp tersliyor, bi de ordan kavga çıkıyor.
Sonuç? Hep ağlayan bir ben.
Gitmeme de izin vermiyor. Gidecek olsam tutup geri çeviriyor.
Bazen kavgadan kaçayım yalnız kalayım diye odaya girip kapıyı kitliyorum, içerde ağlayıp sakinleşicem belki bi sAüre. Arkamdan gelip kapıyı kilidini kırıyor açıyor, yalnız kalmamain vermiyor.
Sürekli sinir krizi geçire geçire sinir hastası oldum. Yalnız da bırakmıyor. Bazen git diye ağlıyorum.
Kırıyor, döküyor, parçalıyor, sonra hemen affedilmek istiyor..
bi yanda gelecek hayalleri..bazen oturup bi kızımız olsa diye hayaller kuruyoruz...kuruyoruz sarılıp..onlar nolucak?..
24 saati huzurlu tamamlayamıyoruz..
çok yoruldum.

Tartışmaların içeriği ne? Kaç yıllık bir ilişki bu? Evli misiniz?

Biraz daha detay vermelisiniz. Belki sizin tartışma üslubunuzda sıkıntı vardır. Sürekli tartışma yaşanıyorsa bence mutlaka sizde de hata vardır.

Çocuk fikrini düşünmek bile haksızlık şu an. Aman korunmayı atlamayın. Konunun detayını bilmiyoruz ama takmayın bir süre. Sakin kalın. Zor ve sancılı bu ama sabrederseniz düzelip düzelmediğini görebilirsiniz. Yoksa kısırdöngü devam eder. Kavga gürültü... üzerine gittikçe kar topu etkisi yaratacaktır sorun. Eğer yaşanan problemler hayati değilse görmezden gelin bir süre

Çoğu kavga onun komplekslerinden çıkıyor. Elbette bende de hata vardır mükemmel bi insan olmam mümkün değil zaten. Ben onu anlıyorum, hep anlamaya çalışıyorum..fakat sürekli haksızlık ediyor..
bi çekincen kafanda bi şüphe varsa da ayrılalım o zaman seni burda zorla tutmuyorum diyorum, ona da yanaşmıyor..

Kompleksleri diyorsunuz. Ya bunu sürekli onun da yüzüne vuruyorsanız?

Sürekli ayrılmayı teklif etmeniz doğru değil mesela. Bu da iletisim konusunda sizin de eksikleriniz olduğunu gösteriyor. Cekip gitmek cozum degil su asamada. Eşiniz ya da sevgiliniz ameliyat isterken siz öldürmeye hevesli gibi duruyorsunuz.

Onun ameliyat istediği yok ki..o ne istediğini bilmiyor. Çoğu kavgada lafı ayrılığa o getiriyor zaten sinirliyken. Sonra gelip özür diliyor.
Çok uğraştım. Ya gunde üç kere ayrılmak nedir sabah öğle akşam.. Uyuşmadığımız çok konu vardı çünkü. En ufak şey atıyorum tv de izlediğimiz kanaldan bile tartışma çıkıyordu. Zevklerimiz bile aynı değil biz nası gelecek planlıcaz vs demeye başlıyordu..bunlarla çok savaştım. Kaç sene..
Artık koyverdim ayrılalım derse iyi tamam diyorum inceldiği yerden kopsun yeter..
kalkıp gitmeye yeltenince de izin vermiyor..
dengesiz yani Beni de kendine benzetti.

Neden ısrarla evli olup olmadığınızı, iliskinizin süresini paylasmiyorsunuz? Boşluklar var, doldurursaniz eğer daha uygun yorum yapabiliriz...

Evlimisiniz bilmiyorum ama eğer evliyseniz bi evlilikte sürekli ayrılık lafı geçmesi hiç hayra alamet değil :(

Çocuk gibi çünkü.. Bi türlü büyütemedim adamı.. Kaktür büyüttüm adamı büyütemedim.

En ufak konudan tartışma çıkmasından çok sıkıldım artık.
Kendi kompleksleri yuzunden bana çatıyor habire. Kendi yıpranmamla mı ilgileneyim..onun komplekslerini mi çözeyim..çok sıkıldım artık, yoruldum.
Sevgi nerde kaldı?
Sevgi yetiyor mu hala?
sevgi bitti diyemem. Ama var gibi de hissetmiyorum.
Gün aşırı her kavganın ayrılıkla bitmesi..konuyu en ufak tartışmada ayrılığa getirip yarım saat geçmeden özür dilemesi.. Hiçbir kavga bir günü geçmiyor, bi saat sonra gelip tamam hadi uzatmayalım diyor. Bazen affediyorum, bazen git affetmeyeceğim diyorum, barışsak nolcak yarın gene kavga edeceğiz diyorum, bu sefer de affetmedim diye trip atıyor, huysuzlanıp tersliyor, bi de ordan kavga çıkıyor.
Sonuç? Hep ağlayan bir ben.
Gitmeme de izin vermiyor. Gidecek olsam tutup geri çeviriyor.
Bazen kavgadan kaçayım yalnız kalayım diye odaya girip kapıyı kitliyorum, içerde ağlayıp sakinleşicem belki bi sAüre. Arkamdan gelip kapıyı kilidini kırıyor açıyor, yalnız kalmamain vermiyor.
Sürekli sinir krizi geçire geçire sinir hastası oldum. Yalnız da bırakmıyor. Bazen git diye ağlıyorum.
Kırıyor, döküyor, parçalıyor, sonra hemen affedilmek istiyor..
bi yanda gelecek hayalleri..bazen oturup bi kızımız olsa diye hayaller kuruyoruz...kuruyoruz sarılıp..onlar nolucak?..
24 saati huzurlu tamamlayamıyoruz..
çok yoruldum.

Benim eşimde ilk yıl hergün anlattığınız gibiydi ..
Tepki alamazsa daha da çıdırırdı .. Yemeğin tuzunu beğenmese çok büyük kavga çıkarır sonunu ayrılığa kadar getirirdi ..
Ben de 2 yıldır evliyim .. 1. yılımız böyle geçti sonra ben kendimi bir şekilde sakinleştirmeye telkin etmeye
başladım onun saçmalamasına uymuyordum ağzına ayrılığı andığı anda valimizi topluyordum sonra ayrılık kelimesini gördüm ki bıraktı ..
Öfke kontrolü olmadığı için sinir adanında kendinde değil ağzına ne gelirse sayar ..
Hala da öyle ama artık eskisi kadar sık yapamıyor çünkü artık ben kesin olarak bir duruş koydum önüne
netim ona karşı o haraketlerini yaptığı anda ben de çizgimi çekiyorum ..
O yüzden eskisi kadar sık yapamıyor ama tamamen de düzelmiyor ..
Psikolojik rahatsızlıkları var belli ama bir danışmana gitmeyi kabul etmiyor ..
Allah yardımcınız olsun saçma sapan tartışmaların ne tür ciddi kavgalara dönüştüğünü nasıl kırıcı konuştuğunu tahmin ediyorum ..
Size tavsiyem önce sakinleşin ve soğukkanlı bir şekilde siz hatayı nerede yapıyorsunuz onu bulun ..
Sonrasında karşı tarafın hatalarını konuşun insanın kendi hastasını görmesi kadar zor birşey yoktur ..
Siz kendinizi düzeltirseniz eşinize karşı daha dik ve kati bir duruş sergilersiniz ve o da yaptıklarını sorgulamaya başlar ..
Ama sizin olaylar karşısında tutarsız verdiğiniz tepkiler onu cesaretlendirir maalesef ..

Benim eşimde ilk yıl hergün anlattığınız gibiydi ..
Tepki alamazsa daha da çıdırırdı .. Yemeğin tuzunu beğenmese çok büyük kavga çıkarır sonunu ayrılığa kadar getirirdi ..
Ben de 2 yıldır evliyim .. 1. yılımız böyle geçti sonra ben kendimi bir şekilde sakinleştirmeye telkin etmeye
başladım onun saçmalamasına uymuyordum ağzına ayrılığı andığı anda valimizi topluyordum sonra ayrılık kelimesini gördüm ki bıraktı ..
Öfke kontrolü olmadığı için sinir adanında kendinde değil ağzına ne gelirse sayar ..
Hala da öyle ama artık eskisi kadar sık yapamıyor çünkü artık ben kesin olarak bir duruş koydum önüne
netim ona karşı o haraketlerini yaptığı anda ben de çizgimi çekiyorum ..
O yüzden eskisi kadar sık yapamıyor ama tamamen de düzelmiyor ..
Psikolojik rahatsızlıkları var belli ama bir danışmana gitmeyi kabul etmiyor ..
Allah yardımcınız olsun saçma sapan tartışmaların ne tür ciddi kavgalara dönüştüğünü nasıl kırıcı konuştuğunu tahmin ediyorum ..
Size tavsiyem önce sakinleşin ve soğukkanlı bir şekilde siz hatayı nerede yapıyorsunuz onu bulun ..
Sonrasında karşı tarafın hatalarını konuşun insanın kendi hastasını görmesi kadar zor birşey yoktur ..
Siz kendinizi düzeltirseniz eşinize karşı daha dik ve kati bir duruş sergilersiniz ve o da yaptıklarını sorgulamaya başlar ..
Ama sizin olaylar karşısında tutarsız verdiğiniz tepkiler onu cesaretlendirir maalesef ..
Ay sizde kendimi gördüm resmen.. Ben de oyle yapıyorum aynen, son zamanlarda biraz düzeldi, çünkü ilk kez üç dört gun aralıksız huzurlu olmayı tattı. Bu önemli bir level atlamaydı. Üç dört gun kavgasız geçince yine bi kavga çıktı tabii ki ama düzeltme çabasını farkettim bariz bi fark vardı..
Eskiden kavgada çok üstüme gelirdi. İnanır mısınız kendi pişmanlığını bile bana çektiriyordu ya. Birşey yapıp da pişman olursa bi köşeye oturup kafasını gömer aşağı, ilgilenmezsem gittikçe kötüleşir.. Kendi moralimi toplamadan onun o hali daha beter olduğu için önce onla ilgilenirdim tamam gel affettim fln diye..
Başlığı açtığımda gene kavgalıydık bi saaat gecmeden barıştık.. Ciddi manada psikolojik tedavi grtek.

Ay sizde kendimi gördüm resmen.. Ben de oyle yapıyorum aynen, son zamanlarda biraz düzeldi, çünkü ilk kez üç dört gun aralıksız huzurlu olmayı tattı. Bu önemli bir level atlamaydı. Üç dört gun kavgasız geçince yine bi kavga çıktı tabii ki ama düzeltme çabasını farkettim bariz bi fark vardı..
Eskiden kavgada çok üstüme gelirdi. İnanır mısınız kendi pişmanlığını bile bana çektiriyordu ya. Birşey yapıp da pişman olursa bi köşeye oturup kafasını gömer aşağı, ilgilenmezsem gittikçe kötüleşir.. Kendi moralimi toplamadan onun o hali daha beter olduğu için önce onla ilgilenirdim tamam gel affettim fln diye..
Başlığı açtığımda gene kavgalıydık bi saaat gecmeden barıştık.. Ciddi manada psikolojik tedavi grtek.

Aynı sizin anlattıklarınızda da ben kendimi görüyorum ..
Huzurlu zamanlarınızda siz daha sıcak onun hoşlanabileceği birşeyler yapın ama bu huzurunuzu yine yok yere
bozarsa da sert ve katı bir tavrınız olsun .. Ben ödül ve ceza yöntemiyle haraket ediyroum yoksa dayanılacak gibi değil ..
Önceleri benim eşimde pişman olur suskun kalır ilgilenmezsem yine bana sarar barışmak için bile kavga çıkarırdı ..
Zaman zaman yine o şekle girdiiği oluyo tamamen değişmedi tedavi olmadan da imkansız ama biraz kendini
törbülemeyi gördü en azından .. Ben ona bana sabırlı ve anlayışlı zamanlarında nasıl bir kadınım
onun o iğrenç karaktere girdiği zamanlarda nasıl bir kadınım ikisinin arasındaki farkı gösterip her iki durumuda aşırı
derece tattırmaya çalışıyorum ..
Ben aman kavga büyümesin dediğim her an canımı yaktı tepeme çıktı .Artık öle bir telaşa girmiyorum çok uzatırsa ileri giderse biter modundayım o da bunun farkında koly kolay o raddeye gelmiyor ..
Artık daha nadir tartışıyoruz ama yine aynı sebeplerden dolayı ..
Kadınların ay hali gibi arada huysuzlaşıp değişiyor herşeyime takıyor sonra ağzının payını alıp melek oluyor ama süreç
çok sancılı ..
Bu nereye kadar böyle bilmiyorum tedavi olmadıkça işimiz zor ..

Back
X