Aynen ya, bildiğin aynen..Aynı sizin anlattıklarınızda da ben kendimi görüyorum ..
Huzurlu zamanlarınızda siz daha sıcak onun hoşlanabileceği birşeyler yapın ama bu huzurunuzu yine yok yere
bozarsa da sert ve katı bir tavrınız olsun .. Ben ödül ve ceza yöntemiyle haraket ediyroum yoksa dayanılacak gibi değil ..
Önceleri benim eşimde pişman olur suskun kalır ilgilenmezsem yine bana sarar barışmak için bile kavga çıkarırdı ..
Zaman zaman yine o şekle girdiiği oluyo tamamen değişmedi tedavi olmadan da imkansız ama biraz kendini
törbülemeyi gördü en azından .. Ben ona bana sabırlı ve anlayışlı zamanlarında nasıl bir kadınım
onun o iğrenç karaktere girdiği zamanlarda nasıl bir kadınım ikisinin arasındaki farkı gösterip her iki durumuda aşırı
derece tattırmaya çalışıyorum ..
Ben aman kavga büyümesin dediğim her an canımı yaktı tepeme çıktı .Artık öle bir telaşa girmiyorum çok uzatırsa ileri giderse biter modundayım o da bunun farkında koly kolay o raddeye gelmiyor ..
Artık daha nadir tartışıyoruz ama yine aynı sebeplerden dolayı ..
Kadınların ay hali gibi arada huysuzlaşıp değişiyor herşeyime takıyor sonra ağzının payını alıp melek oluyor ama süreç
çok sancılı ..
Bu nereye kadar böyle bilmiyorum tedavi olmadıkça işimiz zor ..
çok yorucu, çok yıpratıcı..cidden sabırlı olan biri olarak üç senede sinir hastası oldum, ciddi manada kriz geçiriyorum.. Bi dönem çok kötüydü, günde üç pısta ağlıyordum bildiğin, sarhoş olup da gelip kadın döven erkeğin psikolojik versiyonu.. O dönem çok alttan alıyordum işte.. Bi süredir işte inceldiği yerden kopsun yapınca biraz farkına vardı ama hala çok zorluyor.. Bir an önce terapi şart hem ona hem bana..