Kizi istemeye gidiyorlar

Kurtulduguna sevin. Mudure sikayet etmesi bile bu adamla evlenmenden iyidir. En azindan hayatin kurtuldu. Bir musibet bin nasihattan iyidir. Bundan sonra hicbir arkadas ile hicbir akraba ile bu kisi hakkinda konusma. Yeterince zamanini ve duygunu tuketmis. Hayatini yasa, gez toz, birikim yap. O enayilik yapmis evlenerek, seninse sana en uygun olani aramak ve bulmak icin elinde sans var. Kimse bulunmaz hint kumasi degil sonraki iliskinde bunu unutma.

Sinirlendirme beni. Sen ona yine yazacaksin. Tedaviden neden kaciyorsun.
Gercekten yazmicam bitti.. bende onun en yakin arkadasini aradim bende onun aradigi gibi! sagi solu arayip cocuk gibi beni sikayet etmesin dedim pis gonlunu ferah tutsun kendini vazgecilmez sanmasin gerekise aylarca dua ederim unuturum ben onu allaha havale ettim.. dedim dedim kapattim icimde rahat.. hatta ask degil bendeki bu sadece gurur mu diye dusunuyorum suan..

Ya resmi bi nisan yok daha nisanli demek evli demek asla oyle bisey yapmam sadece sevgili olduklarini ilan ettiler arkadaslarids istemeye gidecegiz yakinda felan yazmis yaninresminbisey olsa yuzzuk olsa piskopat asik degilim

Allahıım ne fark eder.
Dandik bir yüzük takmış takmamış ne fark eder? Neticede bu adam o kızla bir yola girdi, artık nişanlı sayılır.
Uğraşma şunla artık.
Neye kızıyorum biliyor musun? Aptalın sersemin önde gideni için kendini paraladın kaç aydır. Bırak ne halt ederlerse etsinler.
Arkana bakma artık.
Korkmuş gibi davranmana gerek yok. Allah havale ettim ben de geç ve cidden mesaj falan atma.
O yeni kızın kulağına da gidiyor bunlar, sırf o kızın gözünde ezik görünmemek için bile olsa kuyruğu biraz dik tutman lazım.
Sakın artık saçma bir şey yapma.

Allahın cezasi bir de hayatınla isinle mi oyniycak? Sanki rahatsiz etttin mutluluk dilemissin biraz kinayeli hakli olarak senin ustune yuva kurduklari icin. Ararsa müdürünü sen de düğünü bas wallaha gorsunler anyayı konyayı

Ben askinti degilim zaten zor zamanlar geciriyorum kimseye bi kotuluk yapmak degil amacim
Valla canım ister nişanlı olsun ister olmasın, adamın bir ilişkisi var mı? Evet. Sen onu hala takip ediyor musun? Evet. Kız arkadaşının göreceğini bile bile "sen beni sevmemişsin" vb yazılar yazmış mısın? Evet. Ben buna askıntı olmak derim kusura bakma.

Ayrıca madem bu kadar seviyordun niye nişanı attın? Hadi attın neden hala sevgili gibi kalmayı bekledin? Bunlar da ayrıca saçma geldi bana

Bırak ama 4 ay da gecmis ustune ilk gün vazgecmeliydin ama yapamadin tabi demi. Birak uzak dur artik adam hayatinin akışını degistirmis sana da bulasmasin bir de baksana camurluk yapmis müdürü ararim falan geri cekil demek baya bulasik biri ki nasil camur yapmis pis

Nişanı bu kız mi atmis. Artik biraksin zaten olan olmus belki adam da cok uzulmustur bilemeyiz gerci ben de saydirdim ama. Neyse ya. Olan olmus artik nisanlanmis bile.

Bitti benim icin son allaha havale ettim

Nişanı bu kız mi atmis. Artik biraksin zaten olan olmus belki adam da cok uzulmustur bilemeyiz gerci ben de saydirdim ama. Neyse ya. Olan olmus artik nisanlanmis bile.

Yani kimin attığının da bir önemi yok Mayıs mı Mart mı ne ayrılmışlar, sonra da görüşmeye devam etmişler. Ne saçma şey. Yani tekrar mı nişanlanacaksınız? Çocuk oyuncağı mı bu?

Buna sen inanmiyorken onun inanmasini gercekten bekliyor musun.

Burada yaziyoruz yaziyoruz kendi bildigini okuyorsun. Kolay gelsin artik sana.

Ay cocuk couk ezik hemde okadar ezik ki allaha havale ettim ben rezil degilim yaptiklari ile rezil kisilik o ben degilim artik bunu kendime tekrarlamicam...

Yani kimin attığının da bir önemi yok Mayıs mı Mart mı ne ayrılmışlar, sonra da görüşmeye devam etmişler. Ne saçma şey. Yani tekrar mı nişanlanacaksınız? Çocuk oyuncağı mı bu?
Beni kullandi baskasini bulana kadar... bosluga dusmemek icin...

Buna sen inanmiyorken onun inanmasini gercekten bekliyor musun.

Burada yaziyoruz yaziyoruz kendi bildigini okuyorsun. Kolay gelsin artik sana.
ben artik oyle bi inaniyorum ki.. beni kullandigi gibi o kizda onu kullanir dusmez kalkmaz bi allah kimin ne olacagi belli olmaz.. gerci ne halde olursa olsun bana bi faydasi varmi yok.. artik bu gercekten son damlaydi.. bitti adini anmam

Ay cocuk couk ezik hemde okadar ezik ki allaha havale ettim ben rezil degilim yaptiklari ile rezil kisilik o ben degilim artik bunu kendime tekrarlamicam...
YPma gercekten uzaktan takip bile etme simdi icin icin takip etmeni bekler stalklamak mi ne yapma onu . Senin de bir gururun var demi birak bak sen birakmisssin zaten oyle kalsin. Cope attigin copu biri cikarip alir kullanirsa uzulur musun hayir agir bir benzetme oldu ama artikgozden cikarmissin sen onu sevmedigini belirtip ayrilmissin birak da biri sevsin hem. Biri seni biraksa senle kimse evlenmese iyi mi olur biraksin da sen de sev sevil demi. O yuzden sal gitsin bence hem kismetin açılsın cekilsin önünden. Biriyle sevgili olursan dersin eskisi kosa kosa evlendi artik benim onume cikamazzzz.

Sen onun hep icinde kalacaksin

Ama sen onu unttum mu tam unutacaksin

Senin icin Cok üzüldüm

Bir tanidigim var, ayni senin yasadigini yasadi.
Nisanliydilar, birakip gitti hemen birini bulup.
Adam 9 senelik evil iki cocugu var, benim
Tanidigim hala onlari sosyal medyadan takip
Eder. Cocuklarini, karisini.
Eskiden cekilmis fotograflarina bakar hala.
Kendine bir hayat kuramadi ondan sonra. Kimseyi sokmadi hayatina. Adamda gayet mutlu, mesut yasiyo.

Sana diyecegim, olan sana olur, yasini tut ama uzatma. Sen en kiymetlisi olmasin hayatta.

Yas tutmayacagim artik yarin ne olcagi kimin ne olacagi hic belli olmaz.. belkide beni guzellikler bekliyo belkide o pisman olacak.. gercekten yarini bilmiyorum.. bildigim tek bisey var dua edip hayirlisini dilemek.. ve kimsenin kalbini kirmadan yasamak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…