- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Kuzum merak eme ben allaha sigindim artik tedavim onda
Gercekten yazmicam bitti.. bende onun en yakin arkadasini aradim bende onun aradigi gibi! sagi solu arayip cocuk gibi beni sikayet etmesin dedim pis gonlunu ferah tutsun kendini vazgecilmez sanmasin gerekise aylarca dua ederim unuturum ben onu allaha havale ettim.. dedim dedim kapattim icimde rahat.. hatta ask degil bendeki bu sadece gurur mu diye dusunuyorum suan..Sinirlendirme beni. Sen ona yine yazacaksin. Tedaviden neden kaciyorsun.
Ya resmi bi nisan yok daha nisanli demek evli demek asla oyle bisey yapmam sadece sevgili olduklarini ilan ettiler arkadaslarids istemeye gidecegiz yakinda felan yazmis yaninresminbisey olsa yuzzuk olsa piskopat asik degilim
Valla canım ister nişanlı olsun ister olmasın, adamın bir ilişkisi var mı? Evet. Sen onu hala takip ediyor musun? Evet. Kız arkadaşının göreceğini bile bile "sen beni sevmemişsin" vb yazılar yazmış mısın? Evet. Ben buna askıntı olmak derim kusura bakma.Ben askinti degilimzaten zor zamanlar geciriyorum kimseye bi kotuluk yapmak degil amacim
Valla canım ister nişanlı olsun ister olmasın, adamın bir ilişkisi var mı? Evet. Sen onu hala takip ediyor musun? Evet. Kız arkadaşının göreceğini bile bile "sen beni sevmemişsin" vb yazılar yazmış mısın? Evet. Ben buna askıntı olmak derim kusura bakma.
Ayrıca madem bu kadar seviyordun niye nişanı attın? Hadi attın neden hala sevgili gibi kalmayı bekledin? Bunlar da ayrıca saçma geldi bana
Bitti benim icin son allaha havale ettimValla canım ister nişanlı olsun ister olmasın, adamın bir ilişkisi var mı? Evet. Sen onu hala takip ediyor musun? Evet. Kız arkadaşının göreceğini bile bile "sen beni sevmemişsin" vb yazılar yazmış mısın? Evet. Ben buna askıntı olmak derim kusura bakma.
Ayrıca madem bu kadar seviyordun niye nişanı attın? Hadi attın neden hala sevgili gibi kalmayı bekledin? Bunlar da ayrıca saçma geldi bana
Nişanı bu kız mi atmis. Artik biraksin zaten olan olmus belki adam da cok uzulmustur bilemeyiz gerci ben de saydirdim ama. Neyse ya. Olan olmus artik nisanlanmis bile.
Gercekten yazmicam bitti.. bende onun en yakin arkadasini aradim bende onun aradigi gibi! sagi solu arayip cocuk gibi beni sikayet etmesin dedim pis gonlunu ferah tutsun kendini vazgecilmez sanmasin gerekise aylarca dua ederim unuturum ben onu allaha havale ettim.. dedim dedim kapattim icimde rahat.. hatta ask degil bendeki bu sadece gurur mu diye dusunuyorum suan..
Ay cocuk couk ezik hemde okadar ezik ki allaha havale ettim ben rezil degilim yaptiklari ile rezil kisilik o ben degilim artik bunu kendime tekrarlamicam...Bırak ama 4 ay da gecmis ustune ilk gün vazgecmeliydin ama yapamadin tabi demi. Birak uzak dur artik adam hayatinin akışını degistirmis sana da bulasmasin bir de baksana camurluk yapmis müdürü ararim falan geri cekil demek baya bulasik biri ki nasil camur yapmis pis
Beni kullandi baskasini bulana kadar... bosluga dusmemek icin...Yani kimin attığının da bir önemi yok Mayıs mı Mart mı ne ayrılmışlar, sonra da görüşmeye devam etmişler. Ne saçma şey. Yani tekrar mı nişanlanacaksınız? Çocuk oyuncağı mı bu?
ben artik oyle bi inaniyorum ki.. beni kullandigi gibi o kizda onu kullanir dusmez kalkmaz bi allah kimin ne olacagi belli olmaz.. gerci ne halde olursa olsun bana bi faydasi varmi yok.. artik bu gercekten son damlaydi.. bitti adini anmamBuna sen inanmiyorken onun inanmasini gercekten bekliyor musun.
Burada yaziyoruz yaziyoruz kendi bildigini okuyorsun. Kolay gelsin artik sana.
YPma gercekten uzaktan takip bile etme simdi icin icin takip etmeni bekler stalklamak mi ne yapma onu . Senin de bir gururun var demi birak bak sen birakmisssin zaten oyle kalsin. Cope attigin copu biri cikarip alir kullanirsa uzulur musun hayir agir bir benzetme oldu ama artikgozden cikarmissin sen onu sevmedigini belirtip ayrilmissin birak da biri sevsin hem. Biri seni biraksa senle kimse evlenmese iyi mi olur biraksin da sen de sev sevil demi. O yuzden sal gitsin bence hem kismetin açılsın cekilsin önünden. Biriyle sevgili olursan dersin eskisi kosa kosa evlendi artik benim onume cikamazzzz.Ay cocuk couk ezik hemde okadar ezik ki allaha havale ettim ben rezil degilim yaptiklari ile rezil kisilik o ben degilim artik bunu kendime tekrarlamicam...
Sen onun hep icinde kalacaksinbeni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilinben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu hazmedemiyorum ben seni asla unutamam demisti.. gorduk ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
Ben asla mutsuz olsun istemem yinede ben kotu biri degilim.. rabbim bana unuttursun onu yeter banaSen onun hep icinde kalacaksin
Ama sen onu unttum mu tam unutacaksin
Yas tutmayacagim artik yarin ne olcagi kimin ne olacagi hic belli olmaz.. belkide beni guzellikler bekliyo belkide o pisman olacak.. gercekten yarini bilmiyorum.. bildigim tek bisey var dua edip hayirlisini dilemek.. ve kimsenin kalbini kirmadan yasamak..Senin icin Cok üzüldüm
Bir tanidigim var, ayni senin yasadigini yasadi.
Nisanliydilar, birakip gitti hemen birini bulup.
Adam 9 senelik evil iki cocugu var, benim
Tanidigim hala onlari sosyal medyadan takip
Eder. Cocuklarini, karisini.
Eskiden cekilmis fotograflarina bakar hala.
Kendine bir hayat kuramadi ondan sonra. Kimseyi sokmadi hayatina. Adamda gayet mutlu, mesut yasiyo.
Sana diyecegim, olan sana olur, yasini tut ama uzatma. Sen en kiymetlisi olmasin hayatta.
Kotu oldugun icin degil hayat in duzeni bu.Ben asla mutsuz olsun istemem yinede ben kotu biri degilim.. rabbim bana unuttursun onu yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?