Kizi istemeye gidiyorlar

Erkek milleti böyle arkalarında bıraktıkları enkazı umursamazlar ...onlar hayatlarına devam eder acıyı çekmek bayana kalır. ... o yolunu çizmiş sende çizmeye çalış unutmak zaman alır ama biter gün gelir biter

Takibi birak yenilikler yap.Yeni insanlar tani,gez toz.Kendini guncelle.Neden diye dusundukce yipranirsin.Bosver nasilsa oyle olsun.

Kimler neler unutuluyor buda unutulur elbet.. Hayatta o kadar aci seyler var ki biraz once yeni evlenmis arkadasimdan aldigim haberle yikildim. Kocasini bugun kanserden kaybetti. Dusunsene onun acisini..
Ben gecmiste salya sumuk ask sevgi icin aglamis insanim kimse bana kizmasin ama bos bu isler.. Bekara koca bosamasi kolay da demesin kimse ben bi insani unutmak icin sikintidan 10 kilo verdim hayata kustum.. Ne mi oldu ? Olan bana oldu o guzelim yillarim ve sagligim bosa gitti. Degmez guzelim inan ailenden baska kimseye degmez..
Sil gozyaslarini vardir bunda da bir hayir de..

Bu asamada sana tavsiyem birini unutmak icin baskasiyla beraber olmayi deneme sakin. su an ne desek bir ise yaramayacak acin cok taze. seni cok iyi anliyorum. ben de yasadim benzer bir seyi. Cok aci cektim. su an evliyim kocami cok cok cok seviyorum. onsuz bir hayat dusunemem asla.
Yasanmisliklar cok olunca unutmak biraz daha zor oluyor. ama emin ol herkes unutuluyor. sadece zaman. su an uzulme demeyecegim sana. o aciyi doyasiya yasa. Istedigin gibi agla. biz kadinlar acimizi yasamaktan korkmadigimiz icin daha kolay ustesinden geliriz her seyin. baska bir yerde yorumunu gordum. sakin kendini asagilama. herkesin bir digerinden ustun bir yani vardir. benden iyisini buldu demissin. nerden bu kaniya vardin? guzellik mi maddiyat mi? ben boyle seylere pek inanmiyorum. bunlar gorecelidir.

Kendin için bişey yap unutmaya çalışmak hatırlatır, önce anıları kaldır ortadan göz gördükçe anımsar çünkü beyin, dünyada aşk acısından daha büyük şeyler var hastalıklar var savaş var anneni babanı kaybetmek var elinde olanlara sahip olduklarına şükret, kendine bir uğraş bul sevdiğin şeyleri keşfet, hayırlısı buymuş demek ki senin için kısmet değilmiş olmayanda da vardır bir hayır daha büyük mutsuzlukların önüne geçilmiş olduğunu düşün, sen değersiz olduğundan gitmedi o adam diğer kızla kıyaslama kendini, güzel günler seni bekliyor. Silkelen hayatına devam et daha iyisi günü geldiğinde seni bulucak

Herseyi ile mukemmel olamaZ ya mutlaka benim bi konuda ondan daha iyi oldugum bisey vardir.. ne biliyim isye o kiza tercih edildim ya kendimden ustun goruyorum kizi .ben benden guzel kiz ama bir cok arkadasim alakasi bile yok diyor

Bu erkekler neden böyle ya. Hiç duyguları yok bu adamların. Merak etme canım ben inanıyorum ilahi adaletin tecelli edeceğini

Kac yasindasin cnm ?

Kimse kimseden ustun degil belkide Allah seni korudugu icin uzat tuttu bilemezsin

Nasip değilmiş sadece bunu anla üzülme bak bunu sana 1 sene önce buralarda ağlayan nişanı atılan biri söylüyor gerçekten üzülme sadece hayatı akışına bırak karşında ki insan kaderin değilmiş sen niye sabaha kadar ağlıyorsun ki lütfen üzülüp kendini yıpratma insanlar ne acıları unutuyor sende bunu unutabilirsin.

Konularını biliyorum, senin için dua ettim, Allah karşına o adamdan çok daha iyisini, ömür boyu şükrün olacak insanı çıkarsın, kalbine huzur versin inşallah

Bir de "Kişisel Gelişim" bölümünde "düşünce gücü olumlamalar" diye bir topik var, buraya kopyalayamadım, o topiği baştan sona okumanı öneririm, bana iyi geliyor da orası, söylemeden geçemedim:))

A
Ay kiyamam yaa. Cok uzuldum suan sanirim bende aynı seyleri yaşıyorum uc gündür ne arar ne mesaj atar oldu. Cok uzuldum elbette unutacaksin ama sureci cok aci vercek sana. Sabırlı ol canım. Innsallah karşına onu unutturan biri cikar tezz zmanda.

Konularını biliyorum, senin için dua ettim, Allah karşına o adamdan çok daha iyisini, ömür boyu şükrün olacak insanı çıkarsın, kalbine huzur versin inşallah
Allah razi olsun tesekur ederim

28 ysindayim ve biraZda unutsuzlugum bundan
Pardon ablacım ama 28 yaşında biri neden umutsuz olur? Bana anlat lütfen, 28 yaşında, sağlıklı, çalışan genç bir kadın neden umutsuz olmalı mesela?
Bir adam ayrılıp gitti diye mi? 28 yaşında hayatında başka bir erkek olmayacak diye mi?
Yahu ben bu yaşımda hayata dünyaya bin kere tur bindirecek kadar yaşam doluyken, yapacak bir sürü şey varken ,böyle ah kadersiz başım, makus talihim, seni eller aldı, beni yeller diye dövünen genç kadınları anlamıyorum, dünyanın merkezi mi bu adamlar? Nedir yani?
Dünyada başka dert tasa yok, bir adamın gidişi en büyük acı sanki.
Yanlış anlamayın sakın, kırmak maksadında değilim, hemcinslerim bir erkek ardından ağlayıp neredeyse yıllarca yas tutunca kızıyorum.

Ben bir erkeğin ardından ki sevmiş, aşkla doğmuş aşkla ölmüşse yas tutarım, kanlı canlı, daldan dala konan saksağan tipi erkek için tek bir gözyaşım akmaz, sizde akıtmayın.

Zamanla inşallah her şey geçecek ve çok Mutlu olacağın biri çıkacaktır karşına, umutlu ol her zaman

Sevse baskasıyla nısanlanmazdı onun amacı sadece evlilik.bosuna msj atmssn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…