Sagol canim insalah dua ediyorum her saniye her dakikaRabbim kalbine onu unutmak için soğukluk versin inşallah canım.. Zamana ihtiyacın var ama her şey unutuluyor..
Herseyi ile mukemmel olamaZ ya mutlaka benim bi konuda ondan daha iyi oldugum bisey vardir.. ne biliyim isye o kiza tercih edildim ya kendimden ustun goruyorum kizi .ben benden guzel kiz ama bir cok arkadasim alakasi bile yok diyorBu asamada sana tavsiyem birini unutmak icin baskasiyla beraber olmayi deneme sakin. su an ne desek bir ise yaramayacak acin cok taze. seni cok iyi anliyorum. ben de yasadim benzer bir seyi. Cok aci cektim. su an evliyim kocami cok cok cok seviyorum. onsuz bir hayat dusunemem asla.
Yasanmisliklar cok olunca unutmak biraz daha zor oluyor. ama emin ol herkes unutuluyor. sadece zaman. su an uzulme demeyecegim sana. o aciyi doyasiya yasa. Istedigin gibi agla. biz kadinlar acimizi yasamaktan korkmadigimiz icin daha kolay ustesinden geliriz her seyin. baska bir yerde yorumunu gordum. sakin kendini asagilama. herkesin bir digerinden ustun bir yani vardir. benden iyisini buldu demissin. nerden bu kaniya vardin? guzellik mi maddiyat mi? ben boyle seylere pek inanmiyorum. bunlar gorecelidir.
beni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilinben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu hazmedemiyorum ben seni asla unutamam demisti.. gorduk ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
28 ysindayim ve biraZda unutsuzlugum bundanKac yasindasin cnm ?
Kimse kimseden ustun degil belkide Allah seni korudugu icin uzat tuttu bilemezsin
Bende inaniyorum bukadar tek tarafa yuklenmemeli butun aciBu erkekler neden böyle ya. Hiç duyguları yok bu adamların. Merak etme canım ben inanıyorum ilahi adaletin tecelli edeceğini
Konularını biliyorum, senin için dua ettim, Allah karşına o adamdan çok daha iyisini, ömür boyu şükrün olacak insanı çıkarsın, kalbine huzur versin inşallahbeni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilinben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu hazmedemiyorum ben seni asla unutamam demisti.. gorduk ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
Ay kiyamam yaa. Cok uzuldum suan sanirim bende aynı seyleri yaşıyorum uc gündür ne arar ne mesaj atar oldu. Cok uzuldum elbette unutacaksin ama sureci cok aci vercek sana. Sabırlı ol canım. Innsallah karşına onu unutturan biri cikar tezz zmanda.beni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilinben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu hazmedemiyorum ben seni asla unutamam demisti.. gorduk ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
Allah razi olsun tesekur ederimKonularını biliyorum, senin için dua ettim, Allah karşına o adamdan çok daha iyisini, ömür boyu şükrün olacak insanı çıkarsın, kalbine huzur versin inşallah
Pardon ablacım ama 28 yaşında biri neden umutsuz olur? Bana anlat lütfen, 28 yaşında, sağlıklı, çalışan genç bir kadın neden umutsuz olmalı mesela?28 ysindayim ve biraZda unutsuzlugum bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?