- 17 Aralık 2015
- 27.114
- 49.572
- 598
neden daha iyi olmasin ????Aynen öyle kocam bir iyi bir kötü , boşanınca hayatım daha iyi olmayacak deyip vazgeçiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden daha iyi olmasin ????Aynen öyle kocam bir iyi bir kötü , boşanınca hayatım daha iyi olmayacak deyip vazgeçiyorum
Yalnız olucağım, yurtdışında kalınca izole olucağım Türkiye ye gidersem ,boşanmış dul kadınların hayatı zorneden daha iyi olmasin ????
Bu bosanmis dul kadinlarin hayati zor diye diye biz zorlastiriyoruz. Hic de zor drgil. Egitimijiz varsa para kazaniyorsaniz hele hic zor degil. Bu ulkede paran yoksa hayat zor.Yalnız olucağım, yurtdışında kalınca izole olucağım Türkiye ye gidersem ,boşanmış dul kadınların hayatı zor
Bu başlığı neden attın boşanmaya niyetin varmış gibi?Yalnız olucağım, yurtdışında kalınca izole olucağım Türkiye ye gidersem ,boşanmış dul kadınların hayatı zor
simdide yalnizsinizYalnız olucağım, yurtdışında kalınca izole olucağım Türkiye ye gidersem ,boşanmış dul kadınların hayatı zor
Herkes boşan diyor, doğrusu bu gibi ama cesaret edemiyorumBu başlığı neden attın boşanmaya niyetin varmış gibi?
Bayanin adina tikla. Profilini ac. Orda mesajlarini bul var. Ona tikla. Tum konularini sec. Yillardir actigi ayni minvalde tum konularini sende gorursunKonuları nereden göre biliyorsunuz ben illkez denk geldim konıya mesela
neden sızden alınıyor ? kolay kolay babaya verılmıyor eger olaganustu bır durum yoksa yanı ahlak dısı hareket dolandırıcılık yuz kızartıcı suclarınız yoksa sızden neden alsın baba alamazkı?Evet kızım onu istiyecek, ve babası kızımı benden alıcak
evet edebılırİleride babasını bana tercih edicek diye korkuyorum
Sınırlandırılmış profille bunlara bakılmıyor ama başka türli bakılıyorBayanin adina tikla. Profilini ac. Orda mesajlarini bul var. Ona tikla. Tum konularini sec. Yillardir actigi ayni minvalde tum konularini sende gorursunAl sana iyilik
![]()
Ama bu oyke degilSınırlandırılmış profille bunlara bakılmıyor ama başka türli bakılıyor![]()