Doğuma Hazırlık Kızım ABD Vatandaşı Olacak...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yade13

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
11
0
16
A.B.D.
Merhaba arkadaşlar. Eşim ve ben Amerika'da yaşadığımız için kızımız da Amerika vatandaşı olarak dünyaya gelecek ama eşim ve ben kızımıza iki isim vermeye karar verdik. İsimlerden biri yabancı diğeri de Türkçe olacak. Eşim yabancı ismin 'Kristen' olması konusunda beni ikna etmeyi başardı ama ben Kristen'a uyumlu bir Türk ismi bulamıyorum maalesef. Yan yana durduklarında göze batmamalarını sağlayacak güzel bir Türk ismi bulmam konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler :)

NOT: Bulacağımız Türk ismi Amerikan alfabesine de uygun olmak zorunda.

melissa hem bizde hem amerikada kullanılan bir isim. ama kristen la uyumlu değil

Son düzenleme:
Önerileriniz için çok teşekkürler. İki isim de çok tatlı gerçekten. Yeterince öneri aldığımda içlerinden en güzelini seçeceğim :)

tamam o zaman anlaştık, melissa oluyor

tamam o zaman anlaştık melissa oluyor

annesinin de havası olacak canım, "benim annem araştırmacı, demokrat (oylamaya sunmuş adımı misali), uluslar arası çalışan bir bayan" diyerek
allah analı babalı büyütsün, tahtı değil sadece bahtı da güzel olsun.

Hiç bu açıdan bakmamıştım ama doğru aslında Çok teşekkür ederim güzel duygularınız için. :) Allah hepimizin yavrularına güzel bir ömür armağan etsin tek dileğim :)

Esra ve Selma isimleri yurtdisinda da kullanilan isimler.

Bu arada Kristen ismini pek önermiyorum. Hristiyan (follower of Christ) demek, yine de kendiniz bilirsiniz tabi canim :)

neden kristen sormasi ayip? bana hep su fatmagülün sucu ne dizisindeki karakteri hatirlatiyor, gicik oluyorum o isime :) hahaha
ben sofia ismini cok begenirim, baslikta ilk yabanci isim sordugunuzu dusundum ondan atladim :)

janset kristen
leyla kristen
berrak kristen
beril kristen
nejla kristen

ay ne bilim bu kristeni sevmedim ben bence beni dinleyin siz kristen den vazgecin

Esra ve Selma isimleri yurtdisinda da kullanilan isimler.

Bu arada Kristen ismini pek önermiyorum. Hristiyan (follower of Christ) demek, yine de kendiniz bilirsiniz tabi canim :)

bu arkadaşa katılıyorum kesinlikle ayrıca nerede yaşarsak yaşayalım o kültürün yaşamına uyum sağlasın diye onların isimlerini hatta dini tercihlerini çağrıştıran isimler koymak bana çok ters geliyor isim alfabeye uygun olsun tamam söyleyiş açısından doğru olur ama onların isimlerini koymak çok yanlış bırakın isim değişik gelsin ve sorsunlar nerelisin diye farklı olmak her zaman daha iyidir kopyalamaktan benim ingilterede yaşayan arkadaşım kızına arya ismini koydu mesela.....

kristen havin
kristen almira
kristen lavin
kristen elvin
kristen pelin...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…