- 19 Kasım 2013
- 18.794
- 33.896
- 798
Tade olmaz ya. Kıza tadelle diyecekler okulda. Tadelle misin sen,tatlı mısın bakim falan diye gerzekce esprilere maruz kalacak.Bir sefer yazsaydı yanlış dıcektım de çok fazla Tade yazmış. Bence gerçek
Başak çok güzel gerçekten de ama benim bile aklıma ilk olarak başşşka şeyler geliyorTade olmaz ya. Kıza tadelle diyecekler okulda. Tadelle misin sen,tatlı mısın bakim falan diye gerzekce esprilere maruz kalacak.
Merak edip anlamına baktım slovakça burada demekmiş ama başka karsilik goremedim. Birde mutade var diken ,matkap basi falan gibi şeyler yazıyor. Hangi motivasyonla,ne sebeple koymuşlar şayet Tade ise ismi cidden merak ettim.
Ben Başak koyamadım kızıma isim ki burcu başak,sapsarı başak rengi saçları var tam bir uyum olurdu , millet ne isimler buluyor inanılmaz.
Ben bu durumu pek asamamDedeler ananeler evlatlarından daha çok sakınıyor emanet edilince torunlarını.
Bir başka bakıyorlar.
Benim iki tane, büyük olan dedesiyle parka gitmeye bayılır.
Çok da dikkatlidir tabiki dede.
Kendinizi biraz telkin etmeye çalışın, yaş olarak gücü yetmeyecek kadar yaşlıysa hak veririm ama diğer türlü her şekilde korur dedesi de
Benimde ortaokulda yan sınıftaki Başak'a (çok güzel de bir kızdı ama sezarın hakkı sezara)Başak mısın,.aşak mısın diye şarkı uyduran zibidiler geldi aklıma zaten veremedim.Başak çok güzel gerçekten de ama benim bile aklıma ilk olarak başşşka şeyler geliyor
Ama ortada bir çocuk var ve maksat ne olursa olsun siz o çocuğa bağırmış oluyorsunuz. Tade canım annen ya da babana verir misin telefonu diyerek ebeveynleriyle konuşabilirsiniz. Normal olan davranış hem kendi çocuğunuzun hem de başkasının çocuğunun rencide olmamasını sağlamaktır. Sizin çocuğunuza biri böyle bağırsa ne hissedersiniz?Maksat orda cocuga bagirmak degil arkada ailesine duyurmak .Evet boyle bir durumda ben olsam bende sesimi yukseltirdim .
Çok naifsiniz fazla duyar bu .. kadın panter emel gibi çocuğunu koruma derdinde panikte o an ve haklıAma ortada bir çocuk var ve maksat ne olursa olsun siz o çocuğa bağırmış oluyorsunuz. Tade canım annen ya da babana verir misin telefonu diyerek ebeveynleriyle konuşabilirsiniz. Normal olan davranış hem kendi çocuğunuzun hem de başkasının çocuğunun rencide olmamasını sağlamaktır. Sizin çocuğunuza biri böyle bağırsa ne hissedersiniz?
O seviye panik olacağı bir durum yok somut olayda. Ayrıca fazla duyar değil bu. Karşı taraftaki cocukla da empati kurabilmek. Benim kızıma konu sahibi gibi bağırsa biri çok daha kötü tepki gösterirdim. Bu davranış sizin kızınıza yapılsa normallestirir misiniz böyle? Kadının yapması gereken telefonu kapatıp kızına bir daha görüşme onunla demek bu kadar. Başka bir çocuğa zarar verme hakkı yok.Çok naifsiniz fazla duyar bu .. kadın panter emel gibi çocuğunu koruma derdinde panikte o an ve haklı
Hem sizin için hem bebeğiniz için çok sıkıntılı ama bu durum.Ben bu durumu pek asamam
Maalesef ben nerede yavrum orada
Hanimefendi konu ciddi bir konu , cocukta cokasum degil oylenbikere bagirmaktan bisey olmaz .sizin bqsiniza gelince siz oyle yaparsiniz.naiflikle gercek hayatin kurallarini karistiyorsunuz .Ama ortada bir çocuk var ve maksat ne olursa olsun siz o çocuğa bağırmış oluyorsunuz. Tade canım annen ya da babana verir misin telefonu diyerek ebeveynleriyle konuşabilirsiniz. Normal olan davranış hem kendi çocuğunuzun hem de başkasının çocuğunun rencide olmamasını sağlamaktır. Sizin çocuğunuza biri böyle bağırsa ne hissedersiniz?
8 aylık olmak üzere. Sonradan dizimi döveceğime boyle daha iyiHem sizin için hem bebeğiniz için çok sıkıntılı ama bu durum.
Kaç yaşında bebeğiniz
Daha ufakmış dedeye vs emanet etmek için8 aylık olmak üzere. Sonradan dizimi döveceğime boyle daha iyi
Cocukta cok masum değil mi? Yahu çocuk küçük daha 9 yaşında mı neydi. Çocuğun ne suçu var. Siz gerçekten normal dusunemiyorsunuz ya.Hanimefendi konu ciddi bir konu , cocukta cokasum degil oylenbikere bagirmaktan bisey olmaz .sizin bqsiniza gelince siz oyle yaparsiniz.naiflikle gercek hayatin kurallarini karistiyorsunuz .
Yanlıslkla yapmadıysa okurken beynini bırakıp mabadyla disklikemıs olabilir
Neden gözleriniz açıldı?Kizlar şöyle oldu ben eşim ve oğlum yemek yiyorduk Ayşe telefonu aldı odasına geçti ama kapı yok rahat relaks bı çocuk zaten başladı konuşmaya . Bı ara hem annesinin hem babasının sesleri gelmeye başladı . Annesi arkadan gizli bir ses tonuyla bişeyler sordurdu kız da sordu Ayşe de cevapladı . Eşimle alakalı idi . Sonra babası konuşmaya başladı . Ben babasinda ayildim mevzuya . Öncesinde de biseyler söyledi ama annesi falanda vardı , aklıma bişey gelmedi . Cakamadim . Babasının o sorusunda gözlerim açıldı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?