Kızım arkadaşı ve ailesi

Bir sefer yazsaydı yanlış dıcektım de çok fazla Tade yazmış. Bence gerçek
Tade olmaz ya. Kıza tadelle diyecekler okulda. Tadelle misin sen,tatlı mısın bakim falan diye gerzekce esprilere maruz kalacak.
Merak edip anlamına baktım slovakça burada demekmiş ama başka karsilik goremedim. Birde mutade var diken ,matkap basi falan gibi şeyler yazıyor. Hangi motivasyonla,ne sebeple koymuşlar şayet Tade ise ismi cidden merak ettim.
Ben Başak koyamadım kızıma isim ki burcu başak,sapsarı başak rengi saçları var tam bir uyum olurdu , millet ne isimler buluyor inanılmaz.

Başak çok güzel gerçekten de ama benim bile aklıma ilk olarak başşşka şeyler geliyor

Ben bu durumu pek asamam
Maalesef ben nerede yavrum orada

Babasının bıze gelırsın gezdırırm demesı uber sacma, ama sızın de adamları ıkı kelımeden hırsız ılan etmenız onlarla yarısır sacmalıkta.
Kızınıza dıkkatlı olmasını soylersınız,adres vs vermesın yeter.Hırsızlık ıcın yer belırleme ne alaka yanı??

Başak çok güzel gerçekten de ama benim bile aklıma ilk olarak başşşka şeyler geliyor
Benimde ortaokulda yan sınıftaki Başak'a (çok güzel de bir kızdı ama sezarın hakkı sezara)Başak mısın,.aşak mısın diye şarkı uyduran zibidiler geldi aklıma zaten veremedim.
O gerzekçe herşeyle dalga gecilen yılları umursamadan atlatırsa zaten bordo bereli,kırk kaplan gücünde bir yetişkin olur Başak'lar ama işte illaki saçma sapan şeylere maruz kalabilir.

Maksat orda cocuga bagirmak degil arkada ailesine duyurmak .Evet boyle bir durumda ben olsam bende sesimi yukseltirdim .
Ama ortada bir çocuk var ve maksat ne olursa olsun siz o çocuğa bağırmış oluyorsunuz. Tade canım annen ya da babana verir misin telefonu diyerek ebeveynleriyle konuşabilirsiniz. Normal olan davranış hem kendi çocuğunuzun hem de başkasının çocuğunun rencide olmamasını sağlamaktır. Sizin çocuğunuza biri böyle bağırsa ne hissedersiniz?

Çok naifsiniz fazla duyar bu .. kadın panter emel gibi çocuğunu koruma derdinde panikte o an ve haklı

Çok naifsiniz fazla duyar bu .. kadın panter emel gibi çocuğunu koruma derdinde panikte o an ve haklı
O seviye panik olacağı bir durum yok somut olayda. Ayrıca fazla duyar değil bu. Karşı taraftaki cocukla da empati kurabilmek. Benim kızıma konu sahibi gibi bağırsa biri çok daha kötü tepki gösterirdim. Bu davranış sizin kızınıza yapılsa normallestirir misiniz böyle? Kadının yapması gereken telefonu kapatıp kızına bir daha görüşme onunla demek bu kadar. Başka bir çocuğa zarar verme hakkı yok.

Hanimefendi konu ciddi bir konu , cocukta cokasum degil oylenbikere bagirmaktan bisey olmaz .sizin bqsiniza gelince siz oyle yaparsiniz.naiflikle gercek hayatin kurallarini karistiyorsunuz .

8 aylık olmak üzere. Sonradan dizimi döveceğime boyle daha iyi
Daha ufakmış dedeye vs emanet etmek için
Benimki 15 aylık parka vs çıkıp geliyorlar
Kızım 5 yaşında o zaten sıkıntı olmuyor
İlerde olabilecek şeyler benim dediklerim

Madem bu kadar hassassınız ne diye zaten okulda görüşülen biriyle telefonda konuşmasına izin veriyorsunuz ki? Benim oğlum da birkaç kere arkadaşlarıyla telefonda konuşma talebiyle geldi ama gereksiz bulduğum için izin vermedim. Zaten okulda saatlerce berabersiniz, telefonda da konuşmayıverin diyorum. Siz buna izin verip sonra birkaç saçma cümleden koca bir senaryo yazıp başkasının çocuğuna bağırma hakkını kendinizde bulmuşsunuz. Çok tutarsız ve gereksiz bir işe imza atmışsınız ailece.

Hanimefendi konu ciddi bir konu , cocukta cokasum degil oylenbikere bagirmaktan bisey olmaz .sizin bqsiniza gelince siz oyle yaparsiniz.naiflikle gercek hayatin kurallarini karistiyorsunuz .
Cocukta cok masum değil mi? Yahu çocuk küçük daha 9 yaşında mı neydi. Çocuğun ne suçu var. Siz gerçekten normal dusunemiyorsunuz ya.

Bi şey anlamadım valla. Çocuklar kendi aralarında plan yaptıysa adam da gezdiririm demiştir. Her aile soruyor zaten ne iş yapıyorlar falan diye. Benimkiler de sorardı nereliler ne iş yapıyorlar falan dedikodu da yapardık baya hoşunuza gitmemiş olabilir de ben sapıklığı veya hırsızlığı nereden çıkardınız anlamadım.

Bana gereksiz paranoya gibi geldi. Benim annemle babam da hep sorarlardı arkadaşlarıma annenler babanlar ne iş yapıyor diye. Doğru bir şey değil tabi ki ama ailelere bakarak statü belirleme sorusudur bu aslında. Çocuğun nasıl bir ortamda yetiştiğinin malesef ki en somut göstergelerinden birisi.

Ben sizi gezdiririmi de ben babacan bir tavırla, sonunu düşünmeden söylemiş olacağını düşünüyorum.

Neden gözleriniz açıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…