Kızım babaannesiden gelmiyor

Nasıl yani küçük çocuğun aklına mi uyuyorlar bence eşit sevgi ilgi alaka göstermeliler ikisi de onların torunu ne farkı var ki
Bıraz kız çocuğuna ayrım yapıyorlar genelde hep böyle imiş oğlum küçük olunca ilgi biraz onun üstünde kızımda aslında çok kıskanc degıl ama boyle yapınca ister istemez tepki gosterıyor kardeşine

Çocuğun hiç bir yedek eşyası onlarda olmasın en ufak çorabı bile

Guvenım yok diye değil de sonucta kimseyede guven olmaz diyorum
Malesef aile apartmamında yaşayan çocuklar böyle oluyor ve aşırı şımartılıyorlar
Sizin kızınızı kademe kademe kendi evine alıştırmanız gerekiyor
Bu yaşta kurallarınızı evini ailesini öğretemelisiniz
Yoksa yeni bir çocuk doğurdun bence yoksa kızınız sizin kızınız olmayacak

Sizin eski konularinizi hatırlıyorum, belki de mutsuz olmak için haklı sebepleriniz var ama öz evladiniza karşı fazla asık suratlı, arada sırada olsa da çocukla çocuk olmayı bilemeyen bir insan mısınız?
Ayırıcı mantıklı bir gerekçeniz yoksa öz dedesini sapık olarak yaftalamaniz da çok çirkin.

Karakter olarak soğuyum belki o yüzden sevmiyor gibi gözükebilirım ben şüphecıyım aklıma geliyor bazen ama en son dedesinin kızıma banyo yaptırması çok moralimi bozdu

Karakter olarak soğuyum belki o yüzden sevmiyor gibi gözükebilirım ben şüphecıyım aklıma geliyor bazen ama en son dedesinin kızıma banyo yaptırması çok moralimi bozdu
Bu haklı bi sebep, gerek yok evde babanne , altta annesi varken.
Ama 5 yaşında yavrunuza güler yüzlü, gereğinde saklaban olmazsan o yavru sevildiğini bilemez. Simartilmayi sevgi olarak algılaması cok doğal. Sahte gelse bile kendinizi zorlayın, arada simartinda ama ayağını tekrar evine alistirin yeterki.

Bu tecrübeyi yaşamış insan olarak çok geçmiş olsun artik zap edemezsin bide iyice şımarırsa değme gitsin. Oğlum 10 yaşında şımarık büyütüldü bide öyle yaptilar ki biz kiziyoruz diye çocuğun yaninda sen bizim yanımızda kal sana kızıyorlar yok canim yok cicim delirecektim. En sonunda uzak tutmaya karar verdim 5.sinifa geçti halen şımarık. Daha da geç olmadan bir çizgi koy yoksa olan sana olur,rezil eder heryerde seni.

Yani oğlunuza daha mi çok ilgi gösteriyorlar

Bence bir pedagoga götürüp bir konusun kızınızla. Kv kp de ne diyor bu duruma. Ilginc bir durum. Günah almak ismemem ama kızınızı size karşı doldurmuş olmasınlar tedbir almakta fayda var. Bu arada sizin kızınıza karşı yaklaşımınız nasıl yani cok mu kuralcisınız sevginizi gösteremiyor falan iseniz cocukta kendisiyle sürekli ilgilenen babaannesine gitmek isteyebilir yada onların sizin hakkınizda yanlış dolduruslari olabilir. Yani bir cok sebebi olabilir. En iyisi bir pedagog a götürüp altta yatan nedeni öğrenmek en iyi çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…