- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Tamam öyle yapacağım kreşe gönderdim o zaman gitmek istemiyordu yazın tekrar gitmek istedi sagolun beni anladığınız içineğer istersen kendini toparlarsın ben gerçekten çok üzüldüm senin için benim de zor zamanlarım o kadar çok oldu ki ayağa kalkıp bir bardak su içesim gelmiyordu ama kızımla yalnızdık mecburdum kendimi toplamaya.
sen nasılsa onlar var diye kendini salıyorsun biraz yapma öyle kızını asla yalnız bırakma çocuğu oyalayacak birsuru aktivite var en sonunda hoşuna giden birşey bulursun burada kendi kendine hayiflanmak yerine gir google a çocuğunun yas grubuna gore aktiviteler bul.
Yok kızıma ben baktım ama bazen oraya bıraktığım olduDüzeniniz nasıldır bilmiyorum ama 5 yaşına kadar babaanne baktıysa bu çok normal.Bana abes geliyor babaanneye anneanneye baktirip sonra da niye bana değil ona düşkün diye konu açanlar.Dedigim gibi eğer 5 yaşına kadar baktirip büyüyünce de dedesine bile saçma ithamlarda bulunursanız haksızlık olur
Amin inşallahAllah sana güç versin Kızına sımsıkı sarıl sıcaklık kur dokun.... Sen de ondan güç alırsın.
Hayır hafta da uc gun dini derslerim oluyor oraya giderken bırakıyorumbabanne mi bakıyo çocuğa ?
Hayır hafta da uc gun dini derslerim oluyor oraya giderken bırakıyorum
Aynen bide düşünceleri hareketleri o kadar zıtız ki kızıma aşılıyorlar sankikötü ya o kadar bağımlı olması ilerid kullanır da bunu sizin hayır dediğinize babanne evet diyecekçünkü ç
Bilmiyorum cok denedim ben gidelim deyınce ağlamaya başlıyor aglasada aldım bır daha kısıne yine aynısını yaptıBen sizi çok iyi anlıyorum yaşadığınız durumu yaşamayan anlamaz.Sizin önce bu çocuğun annesi benim demeniz gerekiyor.hem kendinize hem elinizin ailesine. Kızınıza da ağlasa da başka yerde uyumasına izin vermeyin.Tek başına göndermeyin siz de gidin,sınırlı bi süre durun orda.Sonra kızınızı alın gezin. Tatlı dille de onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin.bence siz halledeceksiniz bu işi.
Işiniz düşünce bırakıp işiniz olmayınca da kızı alayım demezseniz kimse bir şey diyemez.Cocuk benim ben de artık göndermiyorum izin vermiyorum dedikten sonra kim karışabilir.istedikleri kadar karşı çıksın kavga çıkarsınlar.Ama siz istiyorsunuz ki ne sis yansın ne kebap.Oyle de olmuyor işte.Kızım surekli orada değil ben diyeceğim zaten eşime de dedim ama beni tınlamıyorlar ben kavga etsem de yine bildiklerini okuyorlar eşim ben karışmam diyor kendin söyle diyor tanıdığım herkesten nefret ediyorum
Doğru haklısınızIşiniz düşünce bırakıp işiniz olmayınca da kızı alayım demezseniz kimse bir şey diyemez.Cocuk benim ben de artık göndermiyorum izin vermiyorum dedikten sonra kim karışabilir.istedikleri kadar karşı çıksın kavga çıkarsınlar.Ama siz istiyorsunuz ki ne sis yansın ne kebap.Oyle de olmuyor işte.
Bence babaannesine söyleyin her dedigini yapmayın diyeİyi aksamlar sevgili kk, derdim başlıkta olduğu gibi kızım 5 yaşında aile apartmanında oturuyoruz kızım babaannesinı çok seviyor aynı şekilde babaannesinede onu ama eve gelmek istemiyor babaannesı her dediği yaptığı için eve gelince kurallara uymuyor. Kural dedıgım şeylerde kendisinin yapması gereken şeyler ayakkabısı giymesi tuvaletten çıkarken elbisesini giymesi gibi babaannesı yaptıgı için yapmıyor.
Bir de arkadaşlar kızım bazen orada uyuyor aklıma kötü kötü seyler geliyor dedesinin yanında uyuyor azonce de kv İstanbula gitti kızım yıne gelmedi çağırdım tuvalette dedı kp guven olmaz diye kızımı korumak istiyorum ama kızım eve gelince aglıyor sabah kalkar kalkmaz baba anneme gıdecem dıye ağlıyor bir gün göndermesem ıkıncı gün kendileri çagırıyorlar biz sensiz sıkılıyoruz dıye, ne yapabilirim. yalvardım herseyı yaptım gezelim senınle kızım parka gidelim senınle alısverıs yapalım diyorum yok ben babaannem de duracağım diyor ağlıyor.
Dedim dediği cevap sen babaanne olunca daha fazlasını yaparsın dediBence babaannesine söyleyin her dedigini yapmayın diye
ben babanne olunca konusalim onu, suan anne benim benim dedigim olacak diyin.Dedim dediği cevap sen babaanne olunca daha fazlasını yaparsın dedi
Taşının bi bahane bulun taşının uzağa olmasa da aynı apartman gibi olmaz en azından veya kardeş yapın babaannesinin ikisine aynı ilgiyi göstermesi zor olacaktırDedim dediği cevap sen babaanne olunca daha fazlasını yaparsın dedi
O zamanda ıyıce benden nefret edecek diye düşünüyorum çünkü çok ağlıyor bende öok ağladım vallaEn iyi annem anlardı sizi okusaydı
Ben 6 yaşına kadar aynı şekilde aile apartmanında,
Babaannemle kalmışım hep.
Nereye gitse kendimi yerlere atarmışım mecbur götürürmüş.
Annem zorla eve götürürmüş.
Demir parmaklık vardı pencerelerde,ordan kaçıp yine giderdim. Zavallı kadın az ağlamadı
Babaanneme ‘Anne’ anneme ise ismiyle çağırırmışım.
Hatırladım yine üzüldüm bak şimdi
Hatırlıyorum en son Amcam askerden gelmişti de,
Zorla ağlata ağlata eve yollamıştı.
Korkudan alışmıştım herhalde.
Yani demem o ki,isterlerse kendilerinden koparabilirler. Çok zor değil.
Kendimden biliyorum
Taşınmayı düşünüyorum artık kardeşi var zaten oğlumu istemiyorlar kızım istemiyor diyeTaşının bi bahane bulun taşının uzağa olmasa da aynı apartman gibi olmaz en azından veya kardeş yapın babaannesinin ikisine aynı ilgiyi göstermesi zor olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?