Kızım babaannesiden gelmiyor

Biz ne soyleyelim ki, siz dedesine soyleyin yanlış oldugunu.
Adamın niyeti kötü olmasa bile -ki olduğunu düşünmek bile istemiyorum, doğru degil bu.
Benim kayınpeder kızımın üstünü degistirirken bile girmez odaya. Bebek, çocuk dememek lazim.

Onunla konuşacağım da anlamaz sanki ben birşey bilmiyorum da herseyı o bilir gibi davranır

Onunla konuşacağım da anlamaz sanki ben birşey bilmiyorum da herseyı o bilir gibi davranır

öyle birşey olabilir mi anlamaz diye bunu kabul mu edeceksiniz.
gerekirse görüşmeyi keserdim, ya da ben yokken gorusturmezdim ben olsaydım.
annesi varken bir çocuğun dedesinin yıkaması ne alaka yani ben bile sinir oldum.

öyle birşey olabilir mi anlamaz diye bunu kabul mu edeceksiniz.
gerekirse görüşmeyi keserdim, ya da ben yokken gorusturmezdim ben olsaydım.
annesi varken bir çocuğun dedesinin yıkaması ne alaka yani ben bile sinir oldum.
Yapamıyorum kızımda çok ağlıyor evde kalmak istemiyor bazı şeylerin önüne geçilmiyormuş onu anladım

Yapamıyorum kızımda çok ağlıyor evde kalmak istemiyor bazı şeylerin önüne geçilmiyormuş onu anladım

ablacım neyin önüne geçilemiyor senin eşin neye yarıyor ağzını açıp babasina laf söyleyemiyor mu?

bahsettiğin şey kızın.
bütün uzmanlar bas bas bunun yanlış olduğunu bagirirken bunu engellemek senin görevin. bu kadar basit olamaz.

kızın da ağlarsa ağlasın, ağlar ağlar susar.
sen aglayacagina o ağlasın.
oyuncagini elinden almıyorsun, ciddi bir konu bu.

Eşim birşey demiyor bu hayatta yaşamak bile zor geliyor bıktım böyle insanlarla uğraşmaktan

Bilmiyorum ben çocuğum için cogu şeye razı oluyorum hatta cocugum için yaşıyorum ama kızım eve gelmek istemiyor

canım benim o daha çocuk
doğruyu yanlışı ayırt edecek yaşta değil ki.
ama şunu biliyorum ki çocuklar evde esen soğuk rüzgarları hemen hissediyorlar. ya da annenin mutsuzlugunu, gerginliğini.
biraz kendini topla, eşinle problemin neyse çöz gerekirse yardım al.

evi huzurlu bir yuva yap ki çocuk o yuvayı sevsin.

eşinle de çok ciddi konuş, babasının yaptığının yanlış olduğunu, niyetinin kötü olmadığını bildiğini söyle.
ama eğer annesi dururken farklı biri hele ki bir erkek kızının üstünü çıkartıp yıkarsa çocuğun vücudun bazı bölgelerinin mahrem olduğunu, dokunulmaması gerektiğini ogrenemeyecegini söyle. kızınla da bunu konus, internetten araştır bul nasıl konuşman gerektiğini uzmanlar acikliyorlar.

eşin illa da karşı çıkarsa kızını yalniz basina asla.oraya gönderme. göndermek zorunda değilsin once bunu anla, güçlü ol lütfen kızının sadece sana ihtiyacı var su an.

belki o da senin mutsuzlugunu hissediyor. ben bile aldım buradan o karamsar havayı. lütfen canım ayağa kalk, silkin ve kendine gel.

Kendimi duzeltemıyorum bende şiddet mutsuz bir aile de büyüdüm güçlü hissetmiyorum kendimi çok üzülüyorum

Yahu sesinizi çıkarmayı beceremiyorsunuz kim kurtarsın sizi bu durumdan. Yani yazmayayım dedim dayanamadım hani kızınızı en iyi siz korurdunuz daha en yakınındaki dur diyemeyen insan kimden koruyacak. Eşinizin korkusundan kv kp korkusundan hiç sesinizi çıkaramıyor burada bunlardan bahsetmiyor hikaye anlatıyorsunuz. Tamam dedesi illa kötü birşey yapacak değil ama olma işte. Çocuğun mahremi öğrenmesi gerekir. Yaraniza tuz basmak istemiyorum ama Anneliginizi elinizden almışlar resmen siz de seyrediyorsunuz bu kadar basit. Niye çekip eve almıyorsunuz çocuğu neden doğru düzgün ilgileniyorsunuz ağlarsa ağlasın elbet susar onu alistirirken dusunecektiniz. Ne yapayım deyip duracaginiza sesinizi cikarin

Kızım surekli orada değil ben diyeceğim zaten eşime de dedim ama beni tınlamıyorlar ben kavga etsem de yine bildiklerini okuyorlar eşim ben karışmam diyor kendin söyle diyor tanıdığım herkesten nefret ediyorum

Kendimi duzeltemıyorum bende şiddet mutsuz bir aile de büyüdüm güçlü hissetmiyorum kendimi çok üzülüyorum

anlıyorum seni kolay değil bu hale geldikten sonra güçlü olabilmek ama kendini toparlaman lazım.
ailen yok mu? uzaksa eğer bir süre kızını da alıp oraya tatile git biraz kafanı dinle kizini da.o ortamdan uzaklaştır yani hayatını en iyi sen bilirsin o yüzden çıkış yolunu ancak sen bulabilirsin.
eşinle konuş psikologa git terapi al.
ama yok dersen eşin senin bu büyük problemlerine duyarsız kalıyorsa o zaman kendi hayatini cizmenin yolunu bul.
bu hayat boyle geçip gitmez bu şekilde yaşanmaz. mutsuzluğunu anlıyorum ama ayaga kalkmak zorundasın canım kendin için değilse de kizin icin. düzeltmek senin elinde herşeyi.

Kardeşim esin umursamaz anladık onu bırak. Kızın gidiyorsa sen de git orada durduğunda ya da dışarı çıktıklarinda hep yanında ol. Akşam olunca da al ağlasa da getir. Ev işi kalsin kocan sorarsa cocugumla ilgilendim dersin. Kv evine gidince de elini hiç bir işe surme. Evde de bir zahmet etkinlikler yap dışarı çıkar. Esin dışarı çıkana izin vermiyor mu yoksa üşeniyor musun ya da ev işine eğilip zaman ayıramıyor musun dışarıya bilmiyorum ama böyle sizlanacagina harekete geç hala konuşacağım diyorsun. Hem anlatsam da anlamaz diyorsun hem konusarak vakit kaybediyorsun. Üstelik ev hanimisin istesen çocuğunun başında bekleyebilirsin. Eğer çalışıyorsan zaten durma boşan.

Annem babam ayrılar evlendiler hatta onlarda kalamam galiba dediğiniz gibi bu böyle sürmeyecek

Annem babam ayrılar evlendiler hatta onlarda kalamam galiba dediğiniz gibi bu böyle sürmeyecek

eğer istersen kendini toparlarsın ben gerçekten çok üzüldüm senin için benim de zor zamanlarım o kadar çok oldu ki ayağa kalkıp bir bardak su içesim gelmiyordu ama kızımla yalnızdık mecburdum kendimi toplamaya.

sen nasılsa onlar var diye kendini salıyorsun biraz yapma öyle kızını asla yalnız bırakma çocuğu oyalayacak birsuru aktivite var en sonunda hoşuna giden birşey bulursun burada kendi kendine hayiflanmak yerine gir google a çocuğunun yas grubuna gore aktiviteler bul.

Düzeniniz nasıldır bilmiyorum ama 5 yaşına kadar babaanne baktıysa bu çok normal.Bana abes geliyor babaanneye anneanneye baktirip sonra da niye bana değil ona düşkün diye konu açanlar.Dedigim gibi eğer 5 yaşına kadar baktirip büyüyünce de dedesine bile saçma ithamlarda bulunursanız haksızlık olur

Kızına otorite kuracak olan sensin , ağlarsa parka götür , AVM’nin oyun katına götür , havuza götür , eğlenceli birşeyler bulmak zorundasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…