- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Babannesini seviyo ne var ki.sevgi aliyor ki gidiyor..sadece kural kismini babanneyle net konusun..İyi aksamlar sevgili kk, derdim başlıkta olduğu gibi kızım 5 yaşında aile apartmanında oturuyoruz kızım babaannesinı çok seviyor aynı şekilde babaannesinede onu ama eve gelmek istemiyor babaannesı her dediği yaptığı için eve gelince kurallara uymuyor. Kural dedıgım şeylerde kendisinin yapması gereken şeyler ayakkabısı giymesi tuvaletten çıkarken elbisesini giymesi gibi babaannesı yaptıgı için yapmıyor.
Bir de arkadaşlar kızım bazen orada uyuyor aklıma kötü kötü seyler geliyor dedesinin yanında uyuyor azonce de kv İstanbula gitti kızım yıne gelmedi çağırdım tuvalette dedı kp guven olmaz diye kızımı korumak istiyorum ama kızım eve gelince aglıyor sabah kalkar kalkmaz baba anneme gıdecem dıye ağlıyor bir gün göndermesem ıkıncı gün kendileri çagırıyorlar biz sensiz sıkılıyoruz dıye, ne yapabilirim. yalvardım herseyı yaptım gezelim senınle kızım parka gidelim senınle alısverıs yapalım diyorum yok ben babaannem de duracağım diyor ağlıyor.
Demiyorlar geçen dedım çocuk evden soğudu diye iki gun dikkat ettiler yine aynıAnnenle git kızım,bize yine gelirsin demek çok zor,senin evin annenle babanla yaşadığın yer derlerse mazallah oluverirler. Bugün herkesten nefret ediyorum. Senin kp ve kvdende.
Guvenım yok diye değil de sonucta kimseyede guven olmaz diyorumMadem güvenin yok. Ya göndermeyeceksin ya da senle birlikte gidecek. Sen nerde kızın orda.
Kurallara gelince kvdene söyle senin kurallarını devam ettirsin. Birde büyüklerin yanında çok şımarırlar. Buna dikkat et.
niyeAnnenle git kızım,bize yine gelirsin demek çok zor,senin evin annenle babanla yaşadığın yer derlerse mazallah oluverirler. Bugün herkesten nefret ediyorum. Senin kp ve kvdende.
Kaynım denen pislik çocuğumu azarladi,canına okudum. Bana kv evine girme yasağı koydu yarın o yasağı delezeyim,hodri meydan.
İyide babaannenın çocuk yetıstırme tarzını beğenmiyorum korkak ozguvensız bir birey olacakBence bundan bir sikinti yok. Bende cocuklugumu babaannemle gecirdim cok da mutluydum.
Desem de olmuyor bildiklerini yapıyorlar yineNet bir şekilde kurallarinizin esnetilmemesi için babaanne ile hem sizin hem eşinizin konuşması lazim. Babaannesini sevmesi, vakit geçirmesi güzel ama sırf kurallar esnek diye orada zaman geçirmek istiyorsa sorun var bence.
Güzel bir dille net bir şekilde karı koca ağız birliği edip konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?