Kızım babaannesiden gelmiyor

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
İyi aksamlar sevgili kk, derdim başlıkta olduğu gibi kızım 5 yaşında aile apartmanında oturuyoruz kızım babaannesinı çok seviyor aynı şekilde babaannesinede onu ama eve gelmek istemiyor babaannesı her dediği yaptığı için eve gelince kurallara uymuyor. Kural dedıgım şeylerde kendisinin yapması gereken şeyler ayakkabısı giymesi tuvaletten çıkarken elbisesini giymesi gibi babaannesı yaptıgı için yapmıyor.
Bir de arkadaşlar kızım bazen orada uyuyor aklıma kötü kötü seyler geliyor dedesinin yanında uyuyor azonce de kv İstanbula gitti kızım yıne gelmedi çağırdım tuvalette dedı kp guven olmaz diye kızımı korumak istiyorum ama kızım eve gelince aglıyor sabah kalkar kalkmaz baba anneme gıdecem dıye ağlıyor bir gün göndermesem ıkıncı gün kendileri çagırıyorlar biz sensiz sıkılıyoruz dıye, ne yapabilirim. yalvardım herseyı yaptım gezelim senınle kızım parka gidelim senınle alısverıs yapalım diyorum yok ben babaannem de duracağım diyor ağlıyor.

Babannesini seviyo ne var ki.sevgi aliyor ki gidiyor..sadece kural kismini babanneyle net konusun..

Guvenım yok diye değil de sonucta kimseyede guven olmaz diyorum

Canım benim kızım da böyleydi İnan ki hiç benim sözümü dinlemiyordu çünkü babaanne her dediğini yapıyordu ama biz o zaman birlikte yaşıyorduk 5 yaşında ilken kendi evimizi ayırdık ondan sonrası daha rahat oldu ilk zamanlar çok gitmek istiyordu ama artık kendi evimizi benimsemeye başladı şuanda 12 yaşında ben dersem gidiyoruz yoksa istemiyor bile

Babaanne de olsa anneanne de olsa fark etmez. Olmaz kesinlikle. Cocuk o kadar küçük değil kusura bakmayın 1 2 sefer olsa neyse her dedigi olduğu için istiyor derim ama çocuk annenin yanında kalmak yerine babaanne istiyorsa ona daha çok bağlanmış demektir. Anneliginizi ele alacaksınız bu kadar basit. Sanırım sizin durumunuz sorunlu ses çıkaramıyorsunuz eşiniz de desteklemiyor. Babaanne çocuğunuza annelik yapsın siz de o aileye hizmet edin.

Ben de çocukken aynı sizin kız gibiydim.Babanem tuvalete gidiyorum diye kaçardı artık.Tabi ben bağır çağır durmazdım hazırlayıp babaneme götürürlerdi

Net bir şekilde kurallarinizin esnetilmemesi için babaanne ile hem sizin hem eşinizin konuşması lazim. Babaannesini sevmesi, vakit geçirmesi güzel ama sırf kurallar esnek diye orada zaman geçirmek istiyorsa sorun var bence.

Güzel bir dille net bir şekilde karı koca ağız birliği edip konuşun.

Desem de olmuyor bildiklerini yapıyorlar yine

Vallahi kimseye güven yok aglasada sızlasa da akşam.evine getir belli bir zaman sonra alışacak kayinvalidenede söyle saat dolunca evine gideceksin diye kurallar koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…