- 24 Şubat 2018
- 397
- 190
- 33
- 32
- Konu Sahibi Kirmizikafa
Merhaba arkadaslar onceki konumu bilenler bilir esim is kurma bahanesiyle 1.5 yildir bizden ayri baska bir sehirde yasiyordu kurban bayraminda geldi baya direndim cabaladim aileleri araya sokmadim ama...kendi direnisimle ikna etmeye calistim dolar yukselmesi sebebiyle islerinin ekonomik durumun kotu gittigini tekrar buraya geleceğini soyleyip gitti baska insanlarin araciliğiyla iyice arastirdim islerinin kotu gittigi doğruymuş (bu bizi burda perisan bırakmasının hakli oldugunu gostermiyor tabikide sonucta orda bir evde yasiyordu bizde sirtina kambur olmazdik ) baska biriyle yasadigini dusunuyordum oyle biseyin olmadigindanda emin oldum cok emin bir sekilde arastirdim.sizlere danismak istedigim konu haftaya kizimin okulu baslayacak babasina sen gelene kadar kizi okula gondermeyecem gelip bize bir duzen kuracaksin sonra okula gidecek dedim acaba boyle bir politika uygulamam dogru olur mu.vijdanim rahat olmuyor sizinde fikirlerinizi almak istiyorum sizce kizim okula baslasin mi yoksa babasini mi bekleyelim