• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizim,babasi ve okulu

Kirmizikafa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
397
190
33
32
Merhaba arkadaslar onceki konumu bilenler bilir esim is kurma bahanesiyle 1.5 yildir bizden ayri baska bir sehirde yasiyordu kurban bayraminda geldi baya direndim cabaladim aileleri araya sokmadim ama...kendi direnisimle ikna etmeye calistim dolar yukselmesi sebebiyle islerinin ekonomik durumun kotu gittigini tekrar buraya geleceğini soyleyip gitti baska insanlarin araciliğiyla iyice arastirdim islerinin kotu gittigi doğruymuş (bu bizi burda perisan bırakmasının hakli oldugunu gostermiyor tabikide sonucta orda bir evde yasiyordu bizde sirtina kambur olmazdik ) baska biriyle yasadigini dusunuyordum oyle biseyin olmadigindanda emin oldum cok emin bir sekilde arastirdim.sizlere danismak istedigim konu haftaya kizimin okulu baslayacak babasina sen gelene kadar kizi okula gondermeyecem gelip bize bir duzen kuracaksin sonra okula gidecek dedim acaba boyle bir politika uygulamam dogru olur mu.vijdanim rahat olmuyor sizinde fikirlerinizi almak istiyorum sizce kizim okula baslasin mi yoksa babasini mi bekleyelim

Sadece bir dusunceydi sizlere bu yuzden danismak istedim vijdanim icim hic ama hic rahat degildi
O zaman bırakın düşüncede kalsın. Bir anlık sinirle düşnmüş olun.
"Çocuk sağlığı, eğitimi ve gelişmesi açısından tehlike teşkil eden iş ve durumlara karşı korunma hakķına sahiptir."

Düşündüğünüz şeyin ; eşiniz dönene kadar çocuğu aç bırakmakla yarışır bir düşünce olduğunu unutmayın.

Eminim zor şeyler yaşıyorsunuz; belki artık sabrınız tükendi ama çocuğa bunu yapmak çok acımasızca olur.

Sadece bir dusunceydi sizlere bu yuzden danismak istedim vijdanim icim hic ama hic rahat degildi
Bence baslatin.egitimi aksamasin.ama geri gelsin istiyorsaniz soyle bir secenek sunabilirsiniz yil sonuna kadar gelmezsen bosanma davasi aciyorum ve bunu yapin kendinize bir duzen kurabilirsiniz cesur olun

K Kirmizikafa
Çocuğu koz olarak kullanma konusunu arkadaşlar yazmış zaten hic bu konuya girmiyorum.
Sizi ayrı şehirlerde olmaya zorlayan durum ne?

Bu sekilde düşünmek yerine aynı şehirde olmanın çaresini arasanız? O gelemiyorsa siz gidin onun yanına. Şu durumda çocuğunuz babasından da ayrı kalmamalı.

Aynen böyle devam. Biz bu çocukları yarın öbür gün koz olarak kullanmak için doğurduk çünkü.
Hayir koz olarak kulanmak degildi amacim sadece ona güvenemedim eger gelmezse biz gitmek icin gondermem diye dusundum ama fikrimin yanlis oldugunu hemen anladim yorumlariniz icin coj tskelr

Mune Mune Kazen Kazen konum kapatılsın lutfen. Ben fikrimin yanlis oldugunun hemen kanisina vardim fakat arkadaslar bunu anlamamakta israrci lutfen konumu kapatin

Çocuğunuza çok büyük haksızlık olur.
Diğer konularınızı da okumuştum.
Eşinize ciddi bir rest çekme zamanı geldi bence.
Ya bizi al, ya da sen dön. Daha fazla bu şekilde sürdürmek istemiyorum demelisiniz.

Saçma.. Blöften öteye gitmemeli tabiki. Sonuçta çoçuğunuzun eğitimi ve geleceği söz konusu.

Back
X