• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizim,babasi ve okulu

Çocuğunuza çok büyük haksızlık olur.
Diğer konularınızı da okumuştum.
Eşinize ciddi bir rest çekme zamanı geldi bence.
Ya bizi al, ya da sen dön. Daha fazla bu şekilde sürdürmek istemiyorum demelisiniz.
Ya ben kaydini falan herseyini hallettim sadece blof olarak dusundum ama yanlışmış

Esim biriyle o evde yasiyor diye dusunuyordum arastirdim oyle bisey yok dedim hic hayatimda aldatmamis demedim nereye carpitiyorsun konuyu.
Pardon??
Sonuçta aldatılmışsınız onu diyorum, eşiniz de bu zamana kadar bahanelerle gelmemiş öyle bi planla da gelmez ha fikrime göre böyle evlilik olmaz ayrı yaşamanın ayrı olmaktan ne farkı var ki?

Ayrıca neden çıkıştınız çarpıtma falan.? Öyle yazdığınızı hatırladım ve ona göre yorum yapmak için sordum.

Pardon??
Sonuçta aldatılmışsınız onu diyorum, eşiniz de bu zamana kadar bahanelerle gelmemiş öyle bi planla da gelmez ha fikrime göre böyle evlilik olmaz ayrı yaşamanın ayrı olmaktan ne farkı var ki?

Ayrıca neden çıkıştınız çarpıtma falan.? Öyle yazdığınızı hatırladım ve ona göre yorum yapmak için sordum.
Plan degil ben zaten cocugumun butun hazirligini yaptim sadece acaba oyle soylemelimiyim diye dusundum onunda yanlis oldugu kanisina vrdim ki sadece bir fikirdi.bende boyle evlilik olmadiginin kanisindayim elimden geldigi kadar direndim ve sonuca vardim tek düşüncem acaba okul icin gelmesini mi beklemeliyim tam netlik kazanmak icin oldu onuda yanlis oldugunu farkettim.iyi günler

Back
X