• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım babasıyla görüşmek istemiyor.

Kızlar merhabalar, daha önce de konu açtım beni bilirsiniz, eski eşimle hala uğraşıyorum.

En son beni şikayet etmişti,
Daha sonra deprem olunca deprem bölgesine gitti, oradaki felaketi görünce de hakkını helal et benim hakkım helaldir dedi.
Neyse bir süre sonra kızımı görmeye geldi.
Fakat kızım uzun zamandır onunla görüşmek istemiyor.
Her gittiğinde ben söylüyorum diye gidiyor, onunlayken de sürekli anne anne diye ağlıyormuş.
Ağladığını biliyorum kızım gerçekten benden ayrılmak istemiyor ve bu durum benim için de çok yorucu.
Kızım böyle yaptıkça bu sefer de ben dolduruyormuşum düşüncesine kapılıyor baba kişisi, asla öyle birşey yok aksine ben görüşsün istiyorum.
Bu durumun geçmesi için ne yapmam lazım bana akıl verir misiniz?
Pedagogluk bir durum görmüyorum aslında, kızımın biraz şımarık olduğunu düşünüyorum açıkçası çünkü annemde de bikaç saat kalınca kıyameti koparıyor anne diye.
Ne yapıcam bilmiyorum ben ağladıkça ağlayarak hiçbirşey çözemeyiz diyorum.
Neden görüşmek istemiyorsun dediğimde de bir sebebi yok diyor.
Akıl verin lütfen çok yorucu bir durum.
Babasıyla da vakit geçirmesi lazım, annemde de kalması lazım.
çocugunuzun vardır bir bildigi yada gördüğü , çocuk olabilir ama istemediği kişi ile görüşmek zorunda değil.
hakkını helal etle de bitmiyor o işler

çocugunuzun vardır bir bildigi yada gördüğü , çocuk olabilir ama istemediği kişi ile görüşmek zorunda değil.
hakkını helal etle de bitmiyor o işler
tabi ki bitmiyor. arada çocuk olmasa asla muhattap olmam zaten, sırf çocuğum üzülmesin diye çabaladım ama malesef tek başıma çabalamışım şimdi bunun sonuçlarını yaşıyor.

tabi ki bitmiyor. arada çocuk olmasa asla muhattap olmam zaten, sırf çocuğum üzülmesin diye çabaladım ama malesef tek başıma çabalamışım şimdi bunun sonuçlarını yaşıyor.
Yavaş yavaş her şey yoluna girecek. İşte maddiyat bağlıyor eli kolu ama zamanla siz de bu durumu da idare etmeyi babayı yönlendirmeyi öğreneceksiniz. Başlarda gerçekten zor ama yoluna giriyor inanın. İlk senelerde kızımın dogumgunu biz kızımla başlasa kutlamaz evde o sene, pastayı sen al demiştim adam bir dilim pasta alıp bırakmıştı ne kızmistim. Şimdi üçümüz kutlamaya gidiyoruz yemeğe yemekten sonra gene dilim pasta geliyor kıza ondan birer çatal aldırıyor sonra biz evde ayrı pasta kesip kutluyoruz kızımla. Adamın durumu da şöyle soyleyeyim 300 den fazla çalışanı var aylık geliri 400 bin civarı.

Yavaş yavaş her şey yoluna girecek. İşte maddiyat bağlıyor eli kolu ama zamanla siz de bu durumu da idare etmeyi babayı yönlendirmeyi öğreneceksiniz. Başlarda gerçekten zor ama yoluna giriyor inanın. İlk senelerde kızımın dogumgunu biz kızımla başlasa kutlamaz evde o sene, pastayı sen al demiştim adam bir dilim pasta alıp bırakmıştı ne kızmistim. Şimdi üçümüz kutlamaya gidiyoruz yemeğe yemekten sonra gene dilim pasta geliyor kıza ondan birer çatal aldırıyor sonra biz evde ayrı pasta kesip kutluyoruz kızımla. Adamın durumu da şöyle soyleyeyim 300 den fazla çalışanı var aylık geliri 400 bin civarı.
benim eski eşimin durumu da böyle sürekli araba değiştiriyor, şehir şehir geziyor. insanın ister istemez zoruna gidiyor çocuğuna yapmıyor diye.
Gerçekten garipler ben idare etmekten de sıkıldım ama işte çocuk için yapıyoruz mecburen.

benim eski eşimin durumu da böyle sürekli araba değiştiriyor, şehir şehir geziyor. insanın ister istemez zoruna gidiyor çocuğuna yapmıyor diye.
Gerçekten garipler ben idare etmekten de sıkıldım ama işte çocuk için yapıyoruz mecburen.
Zaten parası az olan paylaşıyor parası çok olan böyle. Ben nafaka miktarını arttırmadim mahkeme falan ugrasmadim aylık 10 bin yeni oldu kendi kafasına göre arttiriyor. Geçen sene 6 bindi. Ama 10 bin veriyor devamında çocuğun özel okulunu kurslarını karsiliyor bir yere gitmek istedi mi yurtdisina falan götürüyor ne isterse alıyor giyim ayakkabı falan ne olursa istemeden kendi alıyor poşet poşet kapıya getiriyor, doktor vs karsiliyor. Son üç senedir böyle. Öncesinde sadece asgari ücretin üçte birini verip tek şeye karismazdi. Ben ödeyemiyor zorlanıyorum çocuğun eğitim masrafını yetişemiyorum dedikçe ver bana rahat et kalana karışmam derdi. Verdiği de öyle azdi ki. Aylık okul taksidinin çeyreği ancak. Kalan her şey de bendeydi. Evimi satmak zorunda kalmıştım. Suyuna gittikce şimdi bunları yapmaya basladi. Kızına ev almış hatta kirada durmayın diye benim siteden ben oturmadım.

Zaten parası az olan paylaşıyor parası çok olan böyle. Ben nafaka miktarını arttırmadim mahkeme falan ugrasmadim aylık 10 bin yeni oldu kendi kafasına göre arttiriyor. Geçen sene 6 bindi. Ama 10 bin veriyor devamında çocuğun özel okulunu kurslarını karsiliyor bir yere gitmek istedi mi yurtdisina falan götürüyor ne isterse alıyor giyim ayakkabı falan ne olursa istemeden kendi alıyor poşet poşet kapıya getiriyor, doktor vs karsiliyor. Son üç senedir böyle. Öncesinde sadece asgari ücretin üçte birini verip tek şeye karismazdi. Ben ödeyemiyor zorlanıyorum çocuğun eğitim masrafını yetişemiyorum dedikçe ver bana rahat et kalana karışmam derdi. Verdiği de öyle azdi ki. Aylık okul taksidinin çeyreği ancak. Kalan her şey de bendeydi. Evimi satmak zorunda kalmıştım. Suyuna gittikce şimdi bunları yapmaya basladi. Kızına ev almış hatta kirada durmayın diye benim siteden ben oturmadım.
aynı benim eski eşim anlatıyorsun bende karşılayamıyorum dedikçe ver bana gerisine karışma diyor. ay inanamıyorum ya. umarım biz de bu duruma geliriz, ben 2900 alıyorum nafaka ve hiçbirşeye yetmiyor sadece okul için üstüne ekleyip özele verdim. ordan da almak zorunda kalıcam.

adam demeyin şuna .

aynı benim eski eşim anlatıyorsun bende karşılayamıyorum dedikçe ver bana gerisine karışma diyor. ay inanamıyorum ya. umarım biz de bu duruma geliriz, ben 2900 alıyorum nafaka ve hiçbirşeye yetmiyor sadece okul için üstüne ekleyip özele verdim. ordan da almak zorunda kalıcam.
daha çocugu bir saat yanında aglamadan durmuyor farkında değil mi

Benim 7 aylık yeğenim var. Gözlemlediğim kadarıyla bı yere gidecek olsak kardeşim hazırlanıyor olsa , hızlı hızlı hareket ettiği için sanırım. Huzursuz olup ağlamaya başlıyor bizim kucagimizda. Ama normal zamanda duruyor. Ve kardeşimin onu bırakma gibi bı durumu da yok yani sürekli yanında. Ama bı şekilde onu bırakıp gideceğini düşünüyor bence
Çocuğunuz annem babamı bıraktı beni de bırakır diye düşünüyor olabilir. Bilmiyorum belki de yanında birisi öyle konuşmuştur. Bence babasıyla görüşmelerine sizde katilsaniz olur gibi

Babasi kiziniza nasil davraniyor? Kotu seyler yapiyor olabilir mi?
Insanin aklina turlu turlu seyler geliyor. Oyle bir donemdeyiz ki..

Babasi kiziniza nasil davraniyor? Kotu seyler yapiyor olabilir mi?
Insanin aklina turlu turlu seyler geliyor. Oyle bir donemdeyiz ki..
inanın bilmiyorum bende sürekli bir sürü şey düşünüyorum ve soruyorum da. baban seni seviyo mu kızıyor mu, hoşlanmadığın birşey yapıyor mu diyorum ama herhangi birşey yok olsa söylerdi.

Benim 7 aylık yeğenim var. Gözlemlediğim kadarıyla bı yere gidecek olsak kardeşim hazırlanıyor olsa , hızlı hızlı hareket ettiği için sanırım. Huzursuz olup ağlamaya başlıyor bizim kucagimizda. Ama normal zamanda duruyor. Ve kardeşimin onu bırakma gibi bı durumu da yok yani sürekli yanında. Ama bı şekilde onu bırakıp gideceğini düşünüyor bence
Çocuğunuz annem babamı bıraktı beni de bırakır diye düşünüyor olabilir. Bilmiyorum belki de yanında birisi öyle konuşmuştur. Bence babasıyla görüşmelerine sizde katilsaniz olur gibi
babasıyla görüşmelerine her katıldığımda kavga çıktı. o da etkilemiş olabilir zaten. bikere düzgün bir yemek yiyebildik 2 senedir, diğer her defasında muhakkak kavga çıkarmıştır. o yüzden artık katılmıyorum.

valla o kadar yorgunum ki uğraşmaktan her konuda, bende bnu artık şımarıklığına vermeye başladım çünkü güzelce anlatmaya da çalıştım kaygılanmaması gerektiğini onu terk etmeyeceğimi onu çok sevdiğimi.
Keşke yardım alsanız hem kızınız hem kendiniz için ❤️

Pedagogla görüşmekte bir sorun görmüyorum, maddi olarak imkanım olmadığı için pedagog desteği alamıyorum. babasına söylediğimde tamam diyor fakat faaliyete geçtiği yok.ben yalnız bir anne olarak hangisine yetişeceğimi şaşırdım. konuşmak kolay size göre ama ben fazlasıyla ilgili bir anneyim.
evet eksiklerim var, fakat onu başka şekilde dolduruyrum sinemaya götürüyorum, t,yatroya götürüyorum dışarı çıkıp pasta yemeye gidiyoruz, oyun parklarına götürüyorum. oyuncan isteğini karşılıyorum, diğer istekler bakımı kıyafeti. hangi birine yetişebilirim asgari ücretle? pedagog bana göre de çok mantıklı illa delirmek gerekmediğinin bende farkındayım. Sadece destek alabilmek için maddi olarak yetemiyorum.
Nafaka alıyor musunuz?

alıcam canım pedagog ile görüşücem en kısa zamanda. babasına söyledim tamam diyor umarım geçiştirmiyordur.
Eski eşiniz kötü bir insan ve onunla muhattap olmak istememenizi çok çok iyi anlıyorum ama biraz sıkıştırın. Babası değil mi paşa paşa para verecek.

Eski eşiniz kötü bir insan ve onunla muhattap olmak istememenizi çok çok iyi anlıyorum ama biraz sıkıştırın. Babası değil mi paşa paşa para verecek.
çok kötü hemde. ama kendisini çok iyi melek gibi sanıyor.

Back
X