- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.967
- 298
evet alıyorum nafaka 2900Nafaka alıyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet alıyorum nafaka 2900Nafaka alıyor musunuz?
Nafaka artırma talebinde bulunsanızçok kötü hemde. ama kendisini çok iyi melek gibi sanıyor.
öyle yapıcam yaptığım harcamaları biriktiriyorum dava açıcam.Nafaka artırma talebinde bulunsanız
Çocuğu göndermezse babası şikayetçi olabilir. Ayrıca 5 yaşında konudaki çocuk. Yaptığı hatalar var diye babasıyla bağının tamamen kopartılması gelecekte ona daha çok zarar verir.Çocuğu zorlamayın illa babana gideceksin diye. Sırf Jameya çocuğu göstermiyor, Jameya çocuğu bana karşı dolduruyor demesin diye yapmayın bunu. Çocuk size yapılanları görüyor, çocuk kendine yapılanları görüyor, o yüzden öfkeli, şımarık değil. Çocuklar annelerine karşı savaş açan kimseyi sevmezler.
Kaygılı bir çocuk bu. Çocuk ve ergen psikiyatristine götürün. Babasını da çağıracaktır, o da ne kadar büyük bir hata yaptığını görmüş olur. Yaptıklarının zararının sadece size olduğunu düşünüyor.
Mahkemenin belirlediği görüşme gününde gönderecek ona yapacak bir şey yok zaten. Fazladan görüşme varsa bunun kesilmesi iyi olur.Çocuğu göndermezse babası şikayetçi olabilir. Ayrıca 5 yaşında konudaki çocuk. Yaptığı hatalar var diye babasıyla bağının tamamen kopartılması gelecekte ona daha çok zarar verir.
Ya şımarık dememin sebebi herşeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor diye öyle dedim aslında.Çocuğu zorlamayın illa babana gideceksin diye. Sırf Jameya çocuğu göstermiyor, Jameya çocuğu bana karşı dolduruyor demesin diye yapmayın bunu. Çocuk size yapılanları görüyor, çocuk kendine yapılanları görüyor, o yüzden öfkeli, şımarık değil. Çocuklar annelerine karşı savaş açan kimseyi sevmezler.
Kaygılı bir çocuk bu. Çocuk ve ergen psikiyatristine götürün. Babasını da çağıracaktır, o da ne kadar büyük bir hata yaptığını görmüş olur. Yaptıklarının zararının sadece size olduğunu düşünüyor.
ben elimden geldiğince ikna etmeye çalışıyor konuşarak anlatıyorum. bende aralarında ki bağın eksilmesini istemiyorum her ne kadar babası sayesinde bu bağ yok olsa da isterim ki güzel bir ilişkileri olsun. ama malesef bu benim elimde değil biraz daha büyüdüğünde görüşmek istemezse zorlamam kesinlikle. ama şimdi geldik, çok sık gelmediği için ben ikna edip gönderiyorum bir şekilde. bilmiyorum ki nasıl davranılır ne yapılır bu durumda, ben görüş dedikçe daha mı çok tepkiye sebep olur.Çocuğu göndermezse babası şikayetçi olabilir. Ayrıca 5 yaşında konudaki çocuk. Yaptığı hatalar var diye babasıyla bağının tamamen kopartılması gelecekte ona daha çok zarar verir.
evet ayrıca şikayetçi olucak potansyel var onda.Çocuğu göndermezse babası şikayetçi olabilir. Ayrıca 5 yaşında konudaki çocuk. Yaptığı hatalar var diye babasıyla bağının tamamen kopartılması gelecekte ona daha çok zarar verir.
Israr edin, bıktırın, kulağını kurutunYa şımarık dememin sebebi herşeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor diye öyle dedim aslında.
Yani ağlamadığı dk yok biraz nazlanıyor ve böyle dediğini yaptıracak diye düşünüyor. Ama tabi ki görüşmek istemiyorsa zorlayamam. Söyledim babasına pedagog ayarlamasını ama ne kadar dikkate alıyor bilmiyorum.
aynen öyle olur peşimi bırakmıyor rahat huzur vermiyor barışmak istiyor diyor zaten çevresineIsrar edin, bıktırın, kulağını kurutunÇocuğu yapması ile bitmiyor baba olmak öyle. Bırakın ruh hastası desin, peşimden düşmedi desin, anca yanındaki at ağızlıları inandırır
![]()
Konularınızdan aklımda kalmıştı, bunun için çekiniyorsanız ko dötüne, zaten benden bişey istemesin diye yapıyor çoğu.aynen öyle olur peşimi bırakmıyor rahat huzur vermiyor barışmak istiyor diyor zaten çevresine![]()
evet haklısınız birşey istemeyeyim diye böyle davrandığının farkındayım. ama o zaman da bana demesin dolduruyosun çocuk benle görüşmek istemiyor diye. aşırı derecede sinir oluyorum ona hiç tahammülüm yok.Konularınızdan aklımda kalmıştı, bunun için çekiniyorsanız ko dötüne, zaten benden bişey istemesin diye yapıyor çoğu.![]()
O der. Bırakın da desin dursun zaten. Bir süre sonra elalem de bıkıyor böylesinden, hee deyip geçiyorlar.evet haklısınız birşey istemeyeyim diye böyle davrandığının farkındayım. ama o zaman da bana demesin dolduruyosun çocuk benle görüşmek istemiyor diye. aşırı derecede sinir oluyorum ona hiç tahammülüm yok.
pedagogluk bir durum var bence, size bu kadar duskun olmasi iyi bir sey mi? simdi babasiyla iliskisi koparsa, sonra nasil devam ettirecek.Kızlar merhabalar, daha önce de konu açtım beni bilirsiniz, eski eşimle hala uğraşıyorum.
En son beni şikayet etmişti,
Daha sonra deprem olunca deprem bölgesine gitti, oradaki felaketi görünce de hakkını helal et benim hakkım helaldir dedi.
Neyse bir süre sonra kızımı görmeye geldi.
Fakat kızım uzun zamandır onunla görüşmek istemiyor.
Her gittiğinde ben söylüyorum diye gidiyor, onunlayken de sürekli anne anne diye ağlıyormuş.
Ağladığını biliyorum kızım gerçekten benden ayrılmak istemiyor ve bu durum benim için de çok yorucu.
Kızım böyle yaptıkça bu sefer de ben dolduruyormuşum düşüncesine kapılıyor baba kişisi, asla öyle birşey yok aksine ben görüşsün istiyorum.
Bu durumun geçmesi için ne yapmam lazım bana akıl verir misiniz?
Pedagogluk bir durum görmüyorum aslında, kızımın biraz şımarık olduğunu düşünüyorum açıkçası çünkü annemde de bikaç saat kalınca kıyameti koparıyor anne diye.
Ne yapıcam bilmiyorum ben ağladıkça ağlayarak hiçbirşey çözemeyiz diyorum.
Neden görüşmek istemiyorsun dediğimde de bir sebebi yok diyor.
Akıl verin lütfen çok yorucu bir durum.
Babasıyla da vakit geçirmesi lazım, annemde de kalması lazım.
var evet görüşücez inşallah pedagogla. tabiki değil. kızım arkadaşlarına da çok fazla bağlanıyor kopmak istemiyor.pedagogluk bir durum var bence, size bu kadar duskun olmasi iyi bir sey mi? simdi babasiyla iliskisi koparsa, sonra nasil devam ettirecek.