Kızım bizi gördü

Evet bu düzeltme yapıldı, konu sahibi yazdığı ilk mesajında bu düzeltme yapılmamıştı o yüzden ben ve çoğu üye o tarz bi tepki verdik. Afiş falan sonradan konuldu.
Afişi sonradan koydum evet fakat orda sadece pamuk prenses yazmıyordu farklı bi film olduğu aşikar yanlış anlaşılmalara anlam veremedim

Herkesin basina gelebilir sikmayin canınızı sonucta bu yakinlasmalar her zaman planli programlı olmuyor... kapi kilidi olup unutulmusta olabilirdi
Bende 5 6 yaslarimda anemle babami gormustum tabii ben kizinzdan yasca kucuktum cok bi anlam verememstm ama cok utanmistim kzinizda szden bi sure utanr kendini suclu garip bi psikolojide hisseder sonra unutur gider anem bana bir daha kapiyi tiklamadan girme olur mu tarznda yumusakca uyarıda bulunmustu
Bir dahakine daha dikkatli olursunz takmayin bu kadar

Okadar sorgulandım ki sabahtan beri piyango size vurdu kusura bakmayın

neden düşüncende duyarlısın ama yanlış anladığın içinde özür dileyebilirsin bence bu bir erdemdir.sen bunu idrak edebilecek bir üyeye benziyorsun yani yorumlarından çıkardığım sonuç bu.

Ne denir bilemedim
Benimde bebeğim var ve eşimle onun yanında kısa mucks yapıyoruz sarılıyoruz yani aman çocuk bizi böyle görmesin öpmeyelim sarılmayalım tarzında büyüsün istemiyorum anne baba birbirini öper sever bu mantıkla yetiştirmeye çalışıyorum ...
11 yaş için erken olmuş hemde çocuğun sizi görmesi ama affınıza sığınarak soruyorum çıplakmı gördü sizi

Okadar sorgulandım ki sabahtan beri piyango size vurdu kusura bakmayın
Yok Estağfirullah,anlıyorum ben sizi :)
Burası nicklerin,avatarların olduğu bi platform.o insanların çoğunu tanımıyorsunuz bile,çok da ciddiye almayın:) ben sadece farklı fikirleri bulabileceğim bir yere olarak görüyorum burayı

İşte onu bilmiyorum çünkü ben kapının açık olduğunu farkettim ve odasına gidip baktığımda ağlıyordu yatağında oturmuş

ne bana veriyon git antonyle diğer çocuuua ver....
Eki Görüntüle 1840841 Eki Görüntüle 1840842 bak bunların ikiside aynı mı birde iki çocuk daha geçmişti kendinin elinden onları hatırlayamadım
biri candy de diğer çizgi film başkaydı georgie diye bir çizgi filmdi 2 erkek kardeş bide georgie nin aşık olduğu prens vardı onda o candy den beter bi çizgi filmdi annem yasaklamıştı izlememizi valla

Çoluk çocuk filmleri ilgi alanıma girmez ama zaten çocuk filmi değilmiş konu sahibi yanlış ifade etmiş. O mesaj film konusunda düzeltme yapılmadan önceydi, çoğu üyenin şaşırma sebebi buydu zaten.
Normalde yorumlarınızı severim ve genelde aynı fikirde oluruz ama şu başlığın başından beri takındığınız tutum inanın beni şaşırttı.
Gerek bu derece yanlış anlama olsun, gerek ağır ithamlar ve konuyu uzatma olsun gerçekten şaşırdım yani.
Şaşıran üyelerin tutumuyla sizinki inanın hiç örtüşmüyor.

Cocuk bu her saatte uyanabilir.Bi kilit ayarlayin o zaman yazik cocuga ya kim bilir nasil kotu hissetti kendini

olaya bak konu sahibinin eşi prensese konu sahibi de avcıya tecavüz etmiş o çocuk bu aileden alınmalı kimler anne baba oluyor ya

Böyle üyelerde var işte temsili olarak

İşte onu bilmiyorum çünkü ben kapının açık olduğunu farkettim ve odasına gidip baktığımda ağlıyordu yatağında oturmuş

Öyleyse birlikte bi uzmana gidebilirsiniz uzman onun gördüğünün ne boyutta olduğunu muhakkak öğrenir inş korktuğunuz şekilde olmaz zaten öyle bi devirdeyizki çocuklar herşeyi pc de tv de görüyor istemsizce sokakta arkadaşlar arası küfürler vs herşeyi öğreniyorlar
Düzelir inş korkmayın ancak takipte olun lütfen ve kapınıza kilit taktırın neolur
Ayrıca üç çocuk ne güzel maşallah allah bağışlasın

Bazı yorumları okurken resmen fıtık geçirecektim ya insanlar neden böyle. Doğru düzgün okumadan anlamadan alttan üstten verip veriştirmişler. Yapılan yüzde 90 yorumun soruyla alakası bile yok. Bir yaraya merhem olmayacaksanız bari onu kanatmaya uğraşmayın. Kadının bir derdi var zaten bir de onca yargılanmayla baş etmek zorunda kalmış. Konuyu açtığına açacağına pişman etmişsiniz.

Umarım sorunun güzellikle hallolur arkadaşım. Yapıcı yorum yapanlara da ayrıca alkış.

Belki gördüğü manzarayla ilgili sizin acı çektiğinizi sandı,11 yaşında çok ta küçük sayılmaz.Makul bir dille ağzını arayıp açıklayabilirsiniz.Tv ekranında,nette zaten yeterince görüyorlardır bu durumu.Bizim zamanımızdaki değil şimdi.İlköğretimde de derste öğreniyorlar zaten.Siz belli ki utanmışsınız,etkilenmesinden korkmuşsunuz.

bende 17 yaşındayken annemle babamın askerdeyken yazdıkları mektupları okumuştum onda bile annemden babamda soğudum o günden sonra babama doğru düzgün sarılıp konuşmam

olaya bak konu sahibinin eşi prensese konu sahibi de avcıya tecavüz etmiş o çocuk bu aileden alınmalı kimler anne baba oluyor ya

Böyle üyelerde var işte temsili olarak
Tam olarak anlamadım kusura bakmayın biraz ayrıntı yazarsanız yanlış anlaşılmaması için

Gerçekten de çok seviyesiz bel altı yorumlar var okurken ben gerildim .Maksat konu sahibine yardımcı olmak mı yoksa onu daha da üzmek mi?
Eşim de ayn yaşlarda babası ve üvey annesini görmüş sadece çok utandığını hatırlıyor.Kız çocuk biraz daha hassas olabiliyor tabi ki.Neyi ne kadar gördü ve ne kadar etkilendi bilemezsiniz ama olan olmuş.Bu günlerde onunla biraz daha fazla ilgilenin ve bir pedagogdan yardım almakta faydalı olabilir.
Dilerim hasarsız atlatırsınız ve geçmiş olsun.

Çok kötü olmuş. Kızınla daha önce kapı çalma kuralını konuşmuşsun ve o umursamamış malesef bazı şeyler yaşayarak öğreniliyor. Kızınınki de o hesap kötü bir şekilde tecrübe etmiş oldu.

Bundan sonrası için konuş bir daha anne babanın odasına habersiz girmemesi gerektiğini. Ben de küçükken böyle bir şeye şahit olmuştum ama ileri bir durum değildi Allahtan :) Korkma travma yaratmıyor. Kimse bilmez hatırladığımı

Gördüğümde kızından daha küçük olmama rağmen hala hatırlıyorum. Kızın anlattıklarını daha net anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…