Afişi sonradan koydum evet fakat orda sadece pamuk prenses yazmıyordu farklı bi film olduğu aşikar yanlış anlaşılmalara anlam veremedimEvet bu düzeltme yapıldı, konu sahibi yazdığı ilk mesajında bu düzeltme yapılmamıştı o yüzden ben ve çoğu üye o tarz bi tepki verdik. Afiş falan sonradan konuldu.
Okadar sorgulandım ki sabahtan beri piyango size vurdu kusura bakmayınAy ben size bilinçsiz kötü demedim,alt mesaj olarak bile kast etmedim,lütfen kesinlikle böyle algılamayın.Aksine öyle olsanız sizi görmesini dert etmezdiniz bile.bunla beraber buradan kimse sizin anneliğinizi sorgulayamaz,üçüncü kişilerin haddi değildir bu.
Mükemmel annelerin bile bazı noktalarda yanlışları olabilir.ben sadece bi genç kız olarak bakış açımı sundum.benzer olayları yaşadım,benimkilere birisi deseydi belki o bakış acısıyla bana yaklaşmazlardı.
Bir de burada sadece yazılar ile anlaşıyoruz ve olayın sizin yaşamınızın ufak bir parçasını göürüyoruz,yanlış anlaşılmalar olacaktır :)
Dediğim gibi ne anneliğinize ne kişiliğinize kötü,bilinçsiz vs demedim.sadece bir bakış açısı sundum :)
neden düşüncende duyarlısın ama yanlış anladığın içinde özür dileyebilirsin bence bu bir erdemdir.sen bunu idrak edebilecek bir üyeye benziyorsun yani yorumlarından çıkardığım sonuç bu.Özür dinlenecek bişey yaptığımı düşünmüyorum, banlasınlar ya da uğraşmayı göze alıyorsa mahkemeye versin ama tahmin edildiği gibi fayda sağlayamaz kimse bundan aksine bulaştığına bile pişman olur. Daha fazla bişey diyemiyorum şimdilik. Beni anladığınıza sevindim burada sırf konu sahibini korumak adına saçmalayanlar ve bana özel mesaj atanlar da var, onların hepsinin icabına bakılacak emin olsunlar. Klavye başı diyenler olmuş, o klavye başının eli kolu uzundur yalnız kimse de kendisine değsin istemez. Site yönetimini karıştırmayacağım çünkü onların bi suçu yok.
Teşekkürler :)
Yok Estağfirullah,anlıyorum ben sizi :)Okadar sorgulandım ki sabahtan beri piyango size vurdu kusura bakmayın
İşte onu bilmiyorum çünkü ben kapının açık olduğunu farkettim ve odasına gidip baktığımda ağlıyordu yatağında oturmuşNe denir bilemedim
Benimde beveğim var ve eşimle onun yanında kısa mucks yapıyoruz sarılıyoruz yani aman çocuk bizi böyle görmesin öpmeyelim sarılmayalım tarzında büyüsün istemiyorum anne baba birbirini öper sever bu mantıkla yetiştirmeye çalışıyorum ...
11 yaş için erken olmuş hemde çocuğun sizi görmesi ama affınıza sığınarak soruyorum çıplakmı gördü sizi
biri candy de diğer çizgi film başkaydı georgie diye bir çizgi filmdi 2 erkek kardeş bide georgie nin aşık olduğu prens vardı onda o candy den beter bi çizgi filmdi annem yasaklamıştı izlememizi vallane bana veriyon git antonyle diğer çocuuua ver....
Eki Görüntüle 1840841 Eki Görüntüle 1840842 bak bunların ikiside aynı mı birde iki çocuk daha geçmişti kendinin elinden onları hatırlayamadım
Normalde yorumlarınızı severim ve genelde aynı fikirde oluruz ama şu başlığın başından beri takındığınız tutum inanın beni şaşırttı.Çoluk çocuk filmleri ilgi alanıma girmez ama zaten çocuk filmi değilmiş konu sahibi yanlış ifade etmiş. O mesaj film konusunda düzeltme yapılmadan önceydi, çoğu üyenin şaşırma sebebi buydu zaten.
İşte onu bilmiyorum çünkü ben kapının açık olduğunu farkettim ve odasına gidip baktığımda ağlıyordu yatağında oturmuş
İşte onu bilmiyorum çünkü ben kapının açık olduğunu farkettim ve odasına gidip baktığımda ağlıyordu yatağında oturmuş
Malesef öyle olduğunu tahmin ediyorumAlemen seks yaparken mi gördü sizi? Eger öyle esinizin sizin canınızı yaktığını hatta siddet uyguladigini düşünüp aglıyor olabilir.
Tam olarak anlamadım kusura bakmayın biraz ayrıntı yazarsanız yanlış anlaşılmaması içinolaya bak konu sahibinin eşi prensese konu sahibi de avcıya tecavüz etmiş o çocuk bu aileden alınmalı kimler anne baba oluyor ya
Böyle üyelerde var işte temsili olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?