Kızım bizi gördü

Film erotik değil. kızınız sizi gördü o iş esnasında. siz filmin sesinden kızınızın geldiğini farketmediniz.
Sonra nasıl anladınız gördüğünü?

Katılıyorum, kocasi yahu niye bu kadar uzamis bu konu bende anlamadim.

Belli ki sesleri duyulmasin diye film acip sesini acmislar bunda ne var ki?

Olacagi varmis, olmus bir kaza...

Ya Allah aşkına her yerdende dalmissiniz resmen kadına bu kadarda olmaz ki ya sizene ayrıca istediği zaman yapar ayrıca gecenin 3 u kapı kapalı çocuklar uyuyo kadın nerden bilsin gelip kapıyı acacagini yani bu kadarda acımasız olmayın konu sahibi ben pek birşey olcagini zannetmem al.karşına konuş evli olmanın nasıl.birşey olduğunu anlat ki 11 yasinda çok küçük değil kapimizimi actin gece kızım biz sizin yanınızda babanla sarilmiyoruz opmuyoruz birbirimizi ama orası bizim odamız izin almadan acmaman gerek evli insanların özel hayatları olur bunu baskasi gormez bilmez diye usturuplu bir şekilde anlat bir soru sorarsa da üstü kapalı cevap verki aklında soru işareti kalmasin ve kapıya kilit takin bence şimdiki çocukların psikolojileri bile bi değişik çoğumuz gormusuzdur küçükken ama unutulup.gidilio

Karı koca istediği şekilde istediği film eşliğinde sevişebilir,bir sapık ilan edilmedikleri kalmış..

Diğer ikincisi seks doğal bir olay tabiki gidin çocuğunuzun önünde seks yapın demiyorum ama çocukların yanında eşimle yakın durmam demişsiniz , bu çok yanlış..Bir çocuğun anne babanın yakınlığını hissedebilmesi, o çocuğun ilerideki ilişkilerini ve cinsel hayatını bile etkilicek..

11 yaşında çocuk yeterince büyük.Yurtdışında 14 ünde sekse başlıyorlar..Cinselliği ignore ederek yetiştirdiğimiz çocuklar ileride vajinusmus vs oluyor işte..o yüzden forumun %80 i vaji yaşamış,yaşıyor.Kendi deyimleriyle kendi aileleri çok iyi olduğu ve çok iyi yetiştirildikleri için ..

Bu kadar büyütülecek bir durum yok yinede bir pedagoğa , psikoloğa danışın.

Yalnız çocuğunuza kapı çalmadan odaya girilmeyeceğini öğretin lütfen..

Bu "kapıyı çalmayı öğretin" önerisi bana mı abes geldi bir tek

Saat gecenin 3'ü diyor konu sahibi

Hangi çocuk gece 3'te uyandığında uyku sersemi kapı çalmayı hatırlar ki? Belki kabus gördü uyandı, belki tuvaleti geldi uyandı, normal bilinci açık bir durumda gündüz vakti değil ki.

Illa bi eleştiri olacak iste

Valla ne abartmışınız yorumlarda... eşine kaynanasına çatamayan laf edemeyenler gelip burda deşarj oluyor sanki... konu sahibi cok takma kafana zamana bırak onunla birşey olmamıs gibi devam et... bende anne babamı görmüştüm yastığı yüzüme kapatıp ağlamıstım çünkü dizilerde görüp ayıp şey yapıyolar diyip benim annemde babamda ayıp günah yapıyor demiştim :) Şimdi düşünüp gülüyorum kendime... oda büyüdükçe bazı şeylerı öģrendikçe olayıñ normalliģini anlayacak... yaşi çokta küçük değil zaten kolay atlatır :)

gercekten cok sacma ve acimasiz yorumlar okudum.. ozellikle de "onune gelen anne baba oluyor iste" tarzi olanlar cok asagilayici ve haksiz..

ne yapmis bu kadin? cocugunu mu dovmus? ac mi birakmis? ne mutlu ki o cocuga annesiyle babasi 3 cocuktan sonra bile hala birbirleriyle sevisebiliyorlar. sevgi dolular demek ki. konu sahibi de kotu bir anne olsaydi "amaaaan, gorduyse gordu" diyip cocugunun psikolojisini dusunmezdi.. cocuk gordugu seyi anlamlandiramadigi icin korkmus olabilir, ben ortada cok vahim bir durum gormuyorum acikcasi. zamanla duzelir diye dusunuyorum. hele ki gunumuz sinema ve muzik endustrisi bu kadar mustehcen filmler ve kliplerle doluyken eminim gordugu seyin ne anlama geldigini yakinda ogrenecektir.

ama beni asil uzen kadinlarin hemcinslerine karsi bu kadar cabuk pencelerini cikarip anneligini sorgulamasi. sanki kendileri dunyanin en iyi annesi hepsi! sanki hic biri en ufak bir hata yapmayacaklar.. yapmayin lutfen, bu kadar bol keseden atmayin, kibirlenmeyin.. insaniz herkes hata yapabilir. azicik insaf yahu. pedofili yakistirmasi bile yapilmis. pes!

Aksiyon da denebilir zaten. Çocuk filmi değil ismine bakmayın.

Bence çocuk gerçekten kötü rüya gördü o saatte. Korktuğu için yanınıza geldi. Sizi görmemiş bile olabilir tam olarak ama bence ne yaptığınıza dair bir fikri oluştu, uygun değilsiniz diye çıktı. Hiçbir şey görmemiş bile olabilir. Gerçekten rüyadan korktuğu için ağlıyordu bence.

Çok kötü olmuş.Keşke kapınızı kilitleseydiniz.Çocuk bu gece tuvalete kalkar sese kalkar uyanmaz diye birşey yok

Aynen ya.. Filmden tahrik olmakla ne alakasi var?! Insan bi gezi programı izlerken de esiyle yakinlasabilir, çizgi film de.. Sarmas dolas izliyosundur veya bi bakıştan etkilenmissindir, olmustur yani;ne var bunda??
E yani izlenen şeyle alakası yok ki bunun. İzlerken belki sıkılırsın dikkatin dağılır ya da öpüşürsün falan. Zaten burada konu o değil ki :) millet çocuğun o anki halini düşüneceğine gereksiz ayrıntılara takılıyor :)

kapı kapaliymis, bunlar odada filmizliyormus sonra sevişmeye başlamışlar. Kadın fark ettiğinde daha önce kapattığı kapı acıkmis. Oradan anlamis zaten kızınin geldiğini.

Konu sahibi yazık hoş olmamış ama 11 yaş bence büyük. Ergenlige girmek üzere zaten. Bunlar çok öyle travma olacak şeyler değil. Ama aile kültürünüz bunu bu küçük kızın nasıl atlatacağında önemli olacak. Kızımın yanında eşimi öpmem bile demişsiniz. İşte bu biraz abartı bana göre. Çocuğum yok ama evde insanın eşini öpmesi çocuklarda yanlış izlenim uyandırmaz. Yani burada dudak dudaga opusmekten bahsetmiyorum. Karı Koca el ele tutusmak, kolkola girmek ve öpmekdeb bahsediyorum.

Neyse uzman biri ile konuşman çok önemli. Yavrum ne olduğunu anlamıştir ama işte korkup uzulmustur. Karmaşık duygular içindedir. Kaygilanmistir.

O tip bi filmde hayır
Bir Grinin Elli Tonu falan olsa tamam, ama Pamuk Prenses acayip değil mi ya?
Bir de kapı kilitlenmeli, gecenin o saatinde 10 yaşındaki çocuk kapı çalmayı akıl edemeyebilir.
Geçmiş olsun, görmüş göreceğini artık.
Ben görsem epey bir süre unutamazdım. Üfff

bana da geldi

zira zaten kapının açıldığını duymamışlar kapı çalsa onu mu duyacaklar ya da çaldı belki de çocuk

ve bence kızınız küçük değil her şeyi biliyor onlar

5 yaşındaki oğlum öpüşün siz evlisiniz demişti bir kere ki biz sadece yatakta yatıyorduk

kızınıza bu yaptığınızın güzel bir şey olduğunu,i kötü bir şey yapmadığınızı anlatın

hatta bence iyi ki kapı kilitli değilmiş, ya o zaman duymasaydınız kapı kilitli, kimse açmıyor daha fazla korkar etkilenirdi

11 yaşındaki kızınız zaten çevreden bir şeyler öğrenmiştir güzel bir anne kıoz konuşması bu sıkıntıyı giderir gibi

genç arkadaşlara da önerim kendileri anne olduklarında kapılarını kilitlesinler ama kapı kilitli olmayanları da bu aşamada afaroz etmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…