Yorumları okumadım, son yorumlardan anladım içeriklerini. Kadın istediği filmi izler, istediği şekilde kocasıyla birlikte olur abi size ne yahu? Ortada ahlaksızlık yok, kocası la kocası.
Keşke film kısmını koymasaydınız konu sahibi çünkü bizim milletimiz bir konuya çok içerik sıkıştırınca, bu gereksiz detaylara dalıp konunun özünden fazlasıyla kopabiliyor. Kızım bizi yakaladı, anahtar yoktu falan deseydiniz keşke.
Bence oturup konuşun, zaten cinsellik ile ilgili konuşulması gereken yaşa gelmiş de geçiyor. Travmalık durum yok, hepimiz anne babamızı görmesek de yatak odasında mik mik yaptıklarını biliyoruz belli bir yaştan sonra. Görmesi kötü ama bence olaydan kaçmak yerine anlatıp konuyu en az sıyrıkla atlatabilirsiniz.
Mana bulanlar da aynı durumu yaşayabilir, biraz empati...
:)))Pamuk prenses ve avcıyı izlerken bi yandan da seks mi yapıyodunuz anlamadım
Saldirma fırsatı uydurup stres atma çabası galibaBir konu bu kadar sakız edilir. Nereden nereye gelmiş yorumlar! Havaların etkisi mi bu?
Illa bi eleştiri olacak isteBu "kapıyı çalmayı öğretin" önerisi bana mı abes geldi bir tek
Saat gecenin 3'ü diyor konu sahibi
Hangi çocuk gece 3'te uyandığında uyku sersemi kapı çalmayı hatırlar ki? Belki kabus gördü uyandı, belki tuvaleti geldi uyandı, normal bilinci açık bir durumda gündüz vakti değil ki.
Aksiyon da denebilir zaten. Çocuk filmi değil ismine bakmayın.@PrezentabLkonteS bence izlenen film ve yapılan eylem pek de sıradan ve normal değil. Sapık mı var karşınızda demişsiniz ama, çoluk çocuk filminden tahrik olup seks yapmak ya da çocuk filmi eşliğinde seks yapmak bana normal gelen bişey değil. Aksiyon filmi deseydi kimse tepki göstermezdi. Çocuğu olan bi ailenin çocuk filmi açıp sevişmesi... Hayra alamet değil.
Çok kötü olmuş.Keşke kapınızı kilitleseydiniz.Çocuk bu gece tuvalete kalkar sese kalkar uyanmaz diye birşey yokEki Görüntüle 1840797 yinemi aynı konu nasıl yani dediğinizi duyar gibiyi olmaz nasıl olur dediğim benimde başıma geldi 11 yaşındaki kızım dün gece bizi uygunsuz gördü dünya baçıma çevrildi sanki ne yapıcamı nasıl davranıcağımı bilmiyorum sessiz sessiz odamızın kapısını açmış projeksiyonda film açmıştık sesinden duymadık allahım keşke dün gece yaşanmamış olsa yanına gittim kapıyı açık görünce yatakta ağlıyodu ne oldu niye ağlıyosun dedim kötü bi rüya gördüm dedi ne gördüğünü sordum hatırlamıyorum dedi çok büyük bi travma yaşadı ben şimdi ne yapıcam bilmiyorum çıkmaz sokağa kıstırılmış gibi hissediyorum çok kötüyüm eleştirip yargılamayın lütfen abuk sabuk mesajlarda yollamayın sadece paylaşmak istedim çokmoralim bozuk çünkü çok uyanıyorumkapım kapalıydı ve izlediğim film çizgi film yada erotik değildi
E yani izlenen şeyle alakası yok ki bunun. İzlerken belki sıkılırsın dikkatin dağılır ya da öpüşürsün falan. Zaten burada konu o değil ki :) millet çocuğun o anki halini düşüneceğine gereksiz ayrıntılara takılıyor :)Aynen ya.. Filmden tahrik olmakla ne alakasi var?! Insan bi gezi programı izlerken de esiyle yakinlasabilir, çizgi film de.. Sarmas dolas izliyosundur veya bi bakıştan etkilenmissindir, olmustur yani;ne var bunda??
"odamızın kapısını açmış projeksiyonda film açmıştık sesinden duymadık "
Önüne gelen anne baba olmaya kalkınca böyle oluyor işte. Çocuklu evde kapıyı açarak sevişiyorlar. Sorumsuzluk diz boyu. Çocuğunuz için üzüldüm, maalesef ailemizin seçemiyoruz işte böyle abuk sabuk şeyler denk geliyor.
Bir Grinin Elli Tonu falan olsa tamam, ama Pamuk Prenses acayip değil mi ya?O tip bi filmde hayır
Bu "kapıyı çalmayı öğretin" önerisi bana mı abes geldi bir tek
Saat gecenin 3'ü diyor konu sahibi
Hangi çocuk gece 3'te uyandığında uyku sersemi kapı çalmayı hatırlar ki? Belki kabus gördü uyandı, belki tuvaleti geldi uyandı, normal bilinci açık bir durumda gündüz vakti değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?