Kızım bizi gördü

Yok ilk defa çünkü kapım kapalıdır canım be onlarınkide bidaha olmadı regl sanırım dikkat çekmek için yaptı daha sonra çamaşırlarında sadece leke gördüm regl gibi değil sanırım onu regl sandı ve heyecan ysptı aslında iletişim problemimiz var malesef şimdi bunlarıda bana silah olarak çeviricekler biliyorum neyse babane çok rahat her dediğini yapar ben biraz despotum dominantım bu yüzden biraz uzak gibi çünkü kızım cıva gibi sıkmazsam kontrol etmezsem ipi kaçıyo korkuyorum şu 16 yaşında evden kaçan kızlar gibi olucak diye

Papatya gelini, post: 46736270, member: 666805"]Tamam sorun değil halledicem zaten[/QUOTE]
Cevaplarin hepsini okumadim ama konuyu yanlış anlayip yorum yapan cok olmus bence... Film normal bir film izlerken yakınlık olmuş kizda o sıra kapıyı acinca anne ve baba duymamis sonra anne kapıyı acik gorunce kizi aklina gelmiş bakmaya gitmiş agliyormus öyle anlamis gördüğünü... Ben böyle anladim okudugumdan. Yani olmuş bi kere bence kızınızin yaninda babasina sarilin onu sevdiginizi söyleyin zaten bazi şeylerin farkindadir bidaha kapi calmadan acmaz.

he birde diğer esmer çocukta sözde soğuktan dondu vücut ısımı vereceğim diye çırılçıplak soyunup üzerine yatmıştı ya la bak nasıl bir travma ise artık unutmamışım

Şeker kız candy yetişkinler için yapılmış anime çizgi film miş aslında ben de yakın geçmişte bir yer de okudum ama biz cocukken çizgi film diye oturup izledik bir güzel.. Ama ölümler entrikalar aşklar düşününce evet çocuklar için bir çizgi film değilmiş

Konu sahibi sizde kapınıza bir an önce kilit taktırın.. Ve bu konuyu bir an önce uygun bir dille kızınızla konusun gerekirse psikolog yardımı ile konusun.. ama Bir başına kalmasın bu durumla travmatik bir hale gelmesin onun için gördükleri..
psikolog en iyi nasıl açıklanacağını ve çocugun bunu normalleştirip sindireceğini size anlatır bence.

ne bana veriyon git antonyle diğer çocuuua ver....
Eki Görüntüle 1840841 Eki Görüntüle 1840842 bak bunların ikiside aynı mı birde iki çocuk daha geçmişti kendinin elinden onları hatırlayamadım

zaten antoniyi öldürerek de ayrı bir travma yaşattılar.
ya çizgi filmde birini neden öldürürsün, tatile gönder yani, çok mu zor.

bu açıdan bakınca 11 yaş için ben de bir kez olduğu için böyle bir durum atlatabilir diye düşünüyorum, çok tabulaştırmamak lazım, çok da alenileştirmemek lazım işte.

yaaaniii bak bu (ay savaşçıları)kısmına girmeyelim bile o yüzden kıza annenin pedagog yardımıyla bazı şeyleri anlatması gerekir,vakti gelmiş

Ya sakin oyle dusunme. Kimse seni elestiremez haklisin zaman kötü ama sıkma. Sen onun egitimini guzel verdikten sonra, okumanin meslek sahibi olmanin onemini vurguladiktan sonra neden evden kacsin ki?
Bi de camasirinda leke gordum dedin peki o leke neymis acaba ogrendin mi? Baska bi sey olmasin Allah korusun? Dikkat etmek lazim.
Dedigim gibi her seyi guzelce anlat, despot olma evlatlarina yoksa sana hicbir seyi soylemezler. Hata bile yapsalar gelip ilk önce sana söylemeleri lazim. Bunu onlara asila. Dedigim gibi kizinla bi kac gun guzel vakit gecir. Sana her seyi soylemesi gerektigini, asla senden bir sey saklamamasi gerektigini soyle.
Ona aktiviteler bul. Neden 16 yasinda kacsin ki evde huzuru varsa?
Boyle dusunme. Isterseniz beraber bir pedagoga gidebilirsiniz. Anne kiz iliskiniz farkli bir boyut alabilir.
Uzman kisilerin degerlendirmesi daha mantikli olur bence..

Yalnız bahsettiği fil çocuk filmi değil, fantastik, macera kategotisinde.

havada aşk kokusu var

ama pedagogluk bir durum mu bilemedim, sanki abartılmadan çocukla anne konuşsa ve tatlıya bağlasa yeterli gibi düşünüyorum.

bu arada ben de böyle bir öküzlük yaptım ki yaşım daha ileriydi :

valla ben ilkokuldaydım ay savaşçıları ve candy varken birde arı maya pavır rencırslar vardı arı maya dışında heidi de sonradan bozdu hepsinde pislik vardı 80-90 kuşağı bebelker olarak gayette tv de gördük her şeyi.teee yıllar sonra yetişkinler içindir demişlerdir

Teşekkürler canım leke adet olucam geldim geliyorum şekesi bence akıntı gibidr götürdüm bi sorun yok

anne konuşmalı zaten ama uygun kelimeleri bulamıyorsa bir pedagogtan yardım alıp kızıyla öyle konuşabilir.

Beni anlayıp derdime ortak olan herkese çok teşekkürler.
Yargısız infaz yapıp konuyu bel altı vuran seviyesiz üyeleride allaha havale ediyorum.
Yardımcı olanlara ve panikten derdimi tam anlatamamış olduğumdan beni yerden yere vuranlara karşı savunanlarada ayrıca teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin iyi kalpli arkadaşlar hepinize hayırlı günler.
Konu iptali talep ettim Mune ablamdan kaçtığımı düşünmeyin ilginiz için teşekkürler şimdi içim birazdaha rahat :)

Olan olmuş bir kere ama dikkatli olmanızda fayda var.

Kızınızın etkilenmemesi mümkün görünmüyor. Ben bile bu yaşta annemi ve babamı uygunsuz görsem hayal kırıklığı yaşarım gibi. :)

Kotu olmus ama cok da telaslanma...
hErkes bi sekilde cinsellik gercegini ogreniyor
senin kiza da boyle ogrenmek nasip olmus
hadi ama skma canini...emin ol insanlarin % 80 boyle haberdar oluyor :)
Saol canım profilden tek farkeden sensin konuyu umarım bizim diğer kızlar farketmez:)

Bi de bir sey daha anlatmak istiyorum. Konu sahibi seni tenzih ederek soyluyorum.
Arkadaslar kapilari neden inatla kilitleyin diyorum, eger kendi acimdan cevaplamam gerekirse soyle bir animi anlatmak istiyorum.
Bekarken annemlerde balkonda oturuyordum. Mahalle iste herkes birbirini taniyor. Komsumuzun 9 yasindaki oglu baktim baska komsumuzun garajina erkek arkadasinin sirtini dayamis önden ona surtunuyor ( cok afedersiniz git gel tarzi yapiyor ) ve diyor ki: "babam hep anneme bunu yapiyor!"

Ben sok oldum tabiki ne yapacagimi bilemedim. Simdi bu cocuk da anne babasini surekli goruyor demekki ve bir erkek arkadasina uyguluyor cocuk akliyla. Tehlikeye bakar misiniz berbat bir sey.
Bi de o komsumuzu her gordugumde yolumu degistiriyordum utancimdan.

O yuzden lutfen kapinizi kilitleyin..

Bir hata yapilmis olabilir ama kimsenin kimseyi anneligi ile yargilamaya hakki yok.
Bakalim sizler nasil anne baba olacaksiniz?
Bazen aileler gozunden sakinir cocuklarini ama saniyelik bir dalginlikla cocuklarina araba carpa biliyor yada cocuk elini birakip kaybolabiliyor. Bu onun sorumsuz yada kotu oldugu anlamina gelmez. O ana kadar gozunden sakinmistir ama olmustur.

Kadin sorumsuz olsa kafasina takmasa neden burada konu acsin. Kadin zaten uzgun ne yapacağını bilmez sekikde birde kalkmislar nasil ailesiniz? Nasil annesiniz? Maalesef anne baba secilmiyor gibi yorumlar yapiyorlar ve bunlari hayretle okudum acikcasi.
Sankinkadin evlatlarini koyup kaçmış yada zina etmis vsm vs. Evet yanlis yapmış hat aetmis ama hic kimse gecenin 3 de 11 yaşındaki koca kizin kalkip ailesinin odasina girecegini tahmin edemez.

Ha burda kadinin ustune bukadar gidilecegine belki annelere yada anne adaylarina yasamis bir kisiden tecrube edinerek bizlerinde dikkat etmemizi saglar.
Kulagimiza kupe olur.

Cok gecmis olsun. Kusura bakma konudan cok konu disi yorum yaptim.
Umarim kiziniz duzelir gercektende cok kotu bir durum ikiniz içinde ama bir uzmana kiziniza nasil yaklasmaniz konusunda nasil bir yol izleyeceginizi danisabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…