- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Tam olarak anlamadım kusura bakmayın biraz ayrıntı yazarsanız yanlış anlaşılmaması için
Özür dinlenecek bişey yaptığımı düşünmüyorum, banlasınlar ya da uğraşmayı göze alıyorsa mahkemeye versin ama tahmin edildiği gibi fayda sağlayamaz kimse bundan aksine bulaştığına bile pişman olur. Daha fazla bişey diyemiyorum şimdilik. Beni anladığınıza sevindim burada sırf konu sahibini korumak adına saçmalayanlar ve bana özel mesaj atanlar da var, onların hepsinin icabına bakılacak emin olsunlar. Klavye başı diyenler olmuş, o klavye başının eli kolu uzundur yalnız kimse de kendisine değsin istemez. Site yönetimini karıştırmayacağım çünkü onların bi suçu yok.
Teşekkürler :)
@PrezentabLkonteS bence izlenen film ve yapılan eylem pek de sıradan ve normal değil. Sapık mı var karşınızda demişsiniz ama, çoluk çocuk filminden tahrik olup seks yapmak ya da çocuk filmi eşliğinde seks yapmak bana normal gelen bişey değil. Aksiyon filmi deseydi kimse tepki göstermezdi. Çocuğu olan bi ailenin çocuk filmi açıp sevişmesi... Hayra alamet değil.
Eki Görüntüle 1840797 yinemi aynı konu nasıl yani dediğinizi duyar gibiyi olmaz nasıl olur dediğim benimde başıma geldi 11 yaşındaki kızım dün gece bizi uygunsuz gördü dünya baçıma çevrildi sanki ne yapıcamı nasıl davranıcağımı bilmiyorum sessiz sessiz odamızın kapısını açmış projeksiyonda film açmıştık sesinden duymadık allahım keşke dün gece yaşanmamış olsa yanına gittim kapıyı açık görünce yatakta ağlıyodu ne oldu niye ağlıyosun dedim kötü bi rüya gördüm dedi ne gördüğünü sordum hatırlamıyorum dedi çok büyük bi travma yaşadı ben şimdi ne yapıcam bilmiyorum çıkmaz sokağa kıstırılmış gibi hissediyorum çok kötüyüm eleştirip yargılamayın lütfen abuk sabuk mesajlarda yollamayın sadece paylaşmak istedim çokmoralim bozuk çünkü çok uyanıyorumkapım kapalıydı ve izlediğim film çizgi film yada erotik değildi
Eki Görüntüle 1840797 yinemi aynı konu nasıl yani dediğinizi duyar gibiyi olmaz nasıl olur dediğim benimde başıma geldi 11 yaşındaki kızım dün gece bizi uygunsuz gördü dünya baçıma çevrildi sanki ne yapıcamı nasıl davranıcağımı bilmiyorum sessiz sessiz odamızın kapısını açmış projeksiyonda film açmıştık sesinden duymadık allahım keşke dün gece yaşanmamış olsa yanına gittim kapıyı açık görünce yatakta ağlıyodu ne oldu niye ağlıyosun dedim kötü bi rüya gördüm dedi ne gördüğünü sordum hatırlamıyorum dedi çok büyük bi travma yaşadı ben şimdi ne yapıcam bilmiyorum çıkmaz sokağa kıstırılmış gibi hissediyorum çok kötüyüm eleştirip yargılamayın lütfen abuk sabuk mesajlarda yollamayın sadece paylaşmak istedim çokmoralim bozuk çünkü çok uyanıyorumkapım kapalıydı ve izlediğim film çizgi film yada erotik değildi
Çoluk çocuk filmleri ilgi alanıma girmez ama zaten çocuk filmi değilmiş konu sahibi yanlış ifade etmiş. O mesaj film konusunda düzeltme yapılmadan önceydi, çoğu üyenin şaşırma sebebi buydu zaten.
Ay guldum ya yorumunaPamuk prenses ve avcıyı izlerken bi yandan da seks mi yapıyodunuz anlamadım
Filmin içeriğiyle konusuyla ne ilgisi var tahrik olmanın. İnsan eşiyle sarılıp film izlerken yakınlaşabilir. İlla filmde tahrik edici bir şey olması mı lazım. Siz çok farklı anlamışsınız meseleyi. Burada bahsedilen çocuğun uygunsuz olarak görmesi.Biz çoluk çocuk filminden tahrik olmuyoruz yalnız, normalleştirmeye çalışanlara duyurulur.
Çoluk çocuk filmleri ilgi alanıma girmez ama zaten çocuk filmi değilmiş konu sahibi yanlış ifade etmiş. O mesaj film konusunda düzeltme yapılmadan önceydi, çoğu üyenin şaşırma sebebi buydu zaten.
Aynen ya.. Filmden tahrik olmakla ne alakasi var?! Insan bi gezi programı izlerken de esiyle yakinlasabilir, çizgi film de.. Sarmas dolas izliyosundur veya bi bakıştan etkilenmissindir, olmustur yani;ne var bunda??Filmin içeriğiyle konusuyla ne ilgisi var tahrik olmanın. İnsan eşiyle sarılıp film izlerken yakınlaşabilir. İlla filmde tahrik edici bir şey olması mı lazım. Siz çok farklı anlamışsınız meseleyi. Burada bahsedilen çocuğun uygunsuz olarak görmesi.
Pedofili imasi gibi oldu dmi.. Bi ben oyle anlamadim?Normalde banlanmiş bir üyeye bir şey yazmak istemem, cevap hakkı olduğundan ve cevaplayamadığından. Ama burda yanlış ifade ediyorsunuz. Konu sahibi hiç bir zaman çocuk filmi izliyor izlenimi vermedi. İnsanlar en başta erotik film mi izliyo diye şaşırdı. Konu sahibi de Pamuk Prensen ve Avcı filmini izliyorduk dedi. O noktadan sonra çocuk filmi sanıp olayı bu noktaya taşıyan bir tek sizsiniz. Sizden başka kim çocuk filmi olduğuna dair bir şey yazmış? Geneli film izlerken sevişmeye takılmıştı yoksa kimse konu sahibinin çocuk filmi izlemesine takılmadı. Yani tamam piyasadaki bütün filmlere hakim olmak zorunda değilsiniz ama cahil cahil bu kadar ağır bir ithamda bulunmadan önce en azından bir açıp bu film neymiş diye baksanız. Çünkü söylediğiniz şey çok ağır bir şey. Altını %100 doldurduğunuzdan emin olmadan bu şekilde bir şeyle suçlamak... Ve evet madem yanlış anladınız (ki üzgünüm siz yanlış anladınız konu sahibi çok netti yanlış ifade etmedi filmin adını söyledi. Filmi çocuk filmi sanan sizsiniz bir tek) özür dilemeniz de gerekirdi. Çünkü suçladığınız konu sırf sizin filmin isminin içinde Pamuk Prenses geçmesine atlayıp bu film kesin çocuk filmi önyargınızla oluştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?