Çok biliyorsunuz gerçekten size ne istediği zaman sevişir. Ne kadar kötü kalpli bayanlar var siz insanı öldürürsünüz . Konu sahibi sen bence suçlu değilsin bebeğim varmış tabi ki kapatmayanilirsin de kapıyı . Olan olmuş artık kızınla da bir şekilde halledersiniz . Dikkatini dağıtmaya çalış bence farkında herşeyin üzülüp kendine de ailene de yazık etme
Biz çoluk çocuk filminden tahrik olmuyoruz yalnız, normalleştirmeye çalışanlara duyurulur.
anne konuşmalı zaten ama uygun kelimeleri bulamıyorsa bir pedagogtan yardım alıp kızıyla öyle konuşabilir.
Kapansın daha iyi yoksa daha abuk sabuk konuşurlar olmadık şeyler bile ooBeni anlayıp derdime ortak olan herkese çok teşekkürler.
Yargısız infaz yapıp konuyu bel altı vuran seviyesiz üyeleride allaha havale ediyorum.
Yardımcı olanlara ve panikten derdimi tam anlatamamış olduğumdan beni yerden yere vuranlara karşı savunanlarada ayrıca teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin iyi kalpli arkadaşlar hepinize hayırlı günler.
Konu iptali talep ettim @Mune ablamdan kaçtığımı düşünmeyin ilginiz için teşekkürler şimdi içim birazdaha rahat :)
+1Kimse gücenmesin lütfen. Ya da gücensin bence bi zahmet. Sizler ne kadar itici, dili sert, kırıcı ve saldırgansınız. Sözüm ona eğitimli, kibar, kültürlü bayanlarsınız. Ama iş biriyle iletişime geçmeye gelince anneliğini yerin dibine sokacak kadar ağır konuşuyorsunuz. Hakikaten yazık size. Sizin haddiniz değil bir kadınıb anneliğini sorgulamak. Biri henüz öğrenci, diğeri daha anneliğe yeni adım atmış bir kadın... Ayıptır yahu. İçiniz bu kadar kin, nefret ve kötülükle mi dolu??? Çağımızın sözüm ona kibar, eğitimli bayanları. Baya baya sizler kadının öküzüsünüz!!!!
Son mesajını düzenledi mi bilmiyorum şu an ama ilk mesajında çok ciddi bi ifade yanlışlığı vardı belki görmediniz bilmiyorum. İlk yorumlara bakarsanız insanlar hep şaşırmış zaten, bi tek ben değil. Sonra öyle değil aslında böyle muhabbeti döndü biraz daha taşlar yerine oturdu. İlk yazdığı gibi devam etseydi buralar daha çok karışırdı. Bazı konular hassastır, açıklamasını yapmayacağım şimdi sadece bu kadar söylüyorum. İfade yanlışlığı bambaşka yerlere gider. Bazı şeylere küçücük bile Dokunsan istem dışı bile olsa bu ithamların daha daha ağırını hakedersin, olay bu.
Yaaa ben bunu şaka ya da ilgi çekmek istiyor olarak yorumlamanıza üzüldüm :'(Teşekkürler canım leke adet olucam geldim geliyorum şekesi bence akıntı gibidr götürdüm bi sorun yok
Çoluk çocuk filmleri ilgi alanıma girmez ama zaten çocuk filmi değilmiş konu sahibi yanlış ifade etmiş. O mesaj film konusunda düzeltme yapılmadan önceydi, çoğu üyenin şaşırma sebebi buydu zaten.Hiç film izlerken yarısında sıkılıp sevişmedin mi?
Evet bu düzeltme yapıldı, konu sahibi yazdığı ilk mesajında bu düzeltme yapılmamıştı o yüzden ben ve çoğu üye o tarz bi tepki verdik. Afiş falan sonradan konuldu.Yalnız bahsettiği fil çocuk filmi değil, fantastik, macera kategotisinde.
wustria o yanlış ifadeden de çocuk istismarı pedofil sapkın insan vakası çıkmazdı ben senin ne düşündüğünü anladım ama bazen ben yanlış anlamışım özür dilerim deyip gitmek lazım ve sen bu erdemi hala gerçekleştiremiyorsun.Son mesajını düzenledi mi bilmiyorum şu an ama ilk mesajında çok ciddi bi ifade yanlışlığı vardı belki görmediniz bilmiyorum. İlk yorumlara bakarsanız insanlar hep şaşırmış zaten, bi tek ben değil. Sonra öyle değil aslında böyle muhabbeti döndü biraz daha taşlar yerine oturdu. İlk yazdığı gibi devam etseydi buralar daha çok karışırdı. Bazı konular hassastır, açıklamasını yapmayacağım şimdi sadece bu kadar söylüyorum. İfade yanlışlığı bambaşka yerlere gider. Bazı şeylere küçücük bile Dokunsan istem dışı bile olsa bu ithamların daha daha ağırını hakedersin, olay bu.
İnanmama gibi bi durum söz konusu değil bunu ona asla demedim hatta genç kız denirdi ben küçükken pasta alıp kutladım bile ama erken olduğu için dr götürdüm ve hiç yüzüne vurmadım çantasına çamaşır ve ped koydum ordan bakılınca ben bilinçsiz cahil bi anne gibimi gözüküyorum yoksa kendimi ifademi edemiyorum yada herkes olaylara bakmak istediği gibimi bakıyo kusura bakmayın ama sabahtan beri gereksiz öyle sorgulandıki anneliğim artık sakin olamıyorum yorumlara benim 3 yavrum var ve bilinçsiz bi anne olmadığımı düşünüyorumÇoğu çocuk gibi ben de yakalamıştım annemleri bi gece uyanıp/ya da onların sesine uyandım bilemiyorum.6-7 yaşlarındaydım. Ağlamamış ama kusmuştum
Yaaa ben bunu şaka ya da ilgi çekmek istiyor olarak yorumlamanıza üzüldüm :'(
böyle bi durum yaşasa şaka diye gelmez hiçbir genç kız.hadi diyelim ilgi çekmek istedi,demek ki ilginize ihtiyacı var.eğer çocuğunuza güvenmeyip söylediklerini ciddiye almazsanız size anlatacakları o kadar azalır kilütfen benzer şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum yapmayın bunu,çocuğun güvenini kaybederseniz,kendine olan saygısı azalır.
Bunları anne ile paylaşmayacak da kim ile paylaşacak?
Despot olabilirsiniz otoriter olabilirsiniz ancak çocuğuna inanmayan,onun çok önemli bi dönüm noktası olan ilk adetini aay şaka yapmıştır,ilgi çekmeye çalışıyor diye geçiştirmeyin.
dinleyin,önemseyin ergenlik ileriki yılların şekillenmesinde çok önemli bi dönem
Özür dinlenecek bişey yaptığımı düşünmüyorum, banlasınlar ya da uğraşmayı göze alıyorsa mahkemeye versin ama tahmin edildiği gibi fayda sağlayamaz kimse bundan aksine bulaştığına bile pişman olur. Daha fazla bişey diyemiyorum şimdilik. Beni anladığınıza sevindim burada sırf konu sahibini korumak adına saçmalayanlar ve bana özel mesaj atanlar da var, onların hepsinin icabına bakılacak emin olsunlar. Klavye başı diyenler olmuş, o klavye başının eli kolu uzundur yalnız kimse de kendisine değsin istemez. Site yönetimini karıştırmayacağım çünkü onların bi suçu yok.wustria o yanlış ifadeden de çocuk istismarı pedofil sapkın insan vakası çıkmazdı ben senin ne düşündüğünü anladım ama bazen ben yanlış anlamışım özür dilerim deyip gitmek lazım ve sen bu erdemi hala gerçekleştiremiyorsun.
İnanmama gibi bi durum söz konusu değil bunu ona asla demedim hatta genç kız denirdi ben küçükken pasta alıp kutladım bile ama erken olduğu için dr götürdüm ve hiç yüzüne vurmadım çantasına çamaşır ve ped koydum ordan bakılınca ben bilinçsiz cahil bi anne gibimi gözüküyorum yoksa kendimi ifademi edemiyorum yada herkes olaylara bakmak istediği gibimi bakıyo kusura bakmayın ama sabahtan beri gereksiz öyle sorgulandıki anneliğim artık sakin olamıyorum yorumlara benim 3 yavrum var ve bilinçsiz bi anne olmadığımı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?