Kızım bizi gördü

bazıları linç etmeye insan arıyor, burayı da av bulma yeri olarak kullanıyor sanırım.
konu sahibi, büyütecek bişey yok. 11 yaşındaki çocuk olayın ne olduğunu iyi kötü anlar. önce sen bi kendine gel sonra uygun bir dille açıklama yaparsın:)

Kötü olmuş ama siz d zaten bunun fArkın oldugunuz için bu kadar uzgunsunuz bence de bi kaç gün üstüne gitmeyin sonrasında konuşmayı deneyin davranışlarında umarım bi soğukluk olmaz çocuklar bilselerde bazı şeyler kulaktan dolma görmek farklı bir Psikolojiye sokar sonuçta Allah yardimci olsun umarım en az zararla atlatirsiniz

anne konuşmalı zaten ama uygun kelimeleri bulamıyorsa bir pedagogtan yardım alıp kızıyla öyle konuşabilir.

hee tamam canım, ben de çocuğu pedagoğa götürmekten bahsediliyor diye anladım, öyle çocuk etkilenmeyecekse de etkilenirmiş gibi geldi.

İlk okuldaydım. Öğlenciydim, okul saati geldi, evden yürüyerek okula geldim (arada 1 sokak var), bahçeye girince üşüdüğümü farkettim. Eve döndüm hırkamı almaya. İki katlı evlerin olduğu bir sokak düşünün. Evimizin anahtarı su sayacının kapağının içinde dururdu hep. Küçük bir yer, herkes birbirine güvenir, hırsızlık yok. Anahtarla kapıyı açıp girdim. Hırkam antrede sandalyenin arkasına asılıydı.
Neden bilmem oturma odasının kapısını açtım. Annemle babamı çıplak görmemle kapıyı kapatmam bir oldu.

İlk okul dediğime göre ya 10 ya 11 yaşındaydım. Kızınızın yaşında yani.
Ne hissettiğimi, düşündüğümü hatırlamıyorum.

Ama sonrasında olumsuz hiç bir etkisi olmadı.
Ne cinsel problemlerim oldu, ne vajinismus, ne başka bir şey.

Tavsiyem, lütfen kapının kolunu değiştirin, 20-30 tl arası bir şey.
Ya da arkasına sürgü takın.

Bir de kızımızın yanında hiç samimi davranmayız demişsiniz, bence oturup tv izlerken birbirinize (abartmadan) sarılın, sabah birbirinize günaydın öpücüğü verdiğinizi görsün. Eşinizin işten geldiği saatte kızınız evde ise eşinizi hoşgeldin diyerek öpün, kızınız bunu görsün.

Üzülme arkadaşım bazı kadınlar kendileri çok mükemmel gibi eleştiri duruyor. Çünkü onlar fisiltiyla sevisiyorlar. Hiç televizyonda Program izlerken sevismek akillarina gelmez.

O yüzden derdini anlatirsin .çoğu eleştirir neden yaptın diye. Boşver olur böyle şeyler bi dahakine dikkat edersin. Her gün önünde yapmıyorsun. İnsanız olabilir yanlışlıkla. Üzülme canım

Kapansın daha iyi yoksa daha abuk sabuk konuşurlar olmadık şeyler bile oo

Şoka girmiştir. Belli bir zaman size garip garip davranabilir. Ama sonra geçer.
Siz de yapmamanız gereken bir eylemi gerçekleştiriyormuş gibi çocuğun karşısında ezilmeyin. Soru sorarsa uygun bir dille cevaplamaya çalışın. Sorular karşısında bocalayacağınızı düşünüyorsanız bu konuda bir yardım alabilirsiniz.
Çocuğunuzun internette girdiği yerleri takip edin mutlaka. Çocuğunuz cinsellik hakkında yalan yanlış şeyler görüp öğrenmesin.

Kapıniza kilit taktırın,bebeğiniz içinde mümkünse bir telsiz edinin ağlarsa duyarsınız. Olan olmuş ama bu saatten sonra daha dikkatli olun lütfen.
Kızınızın üzerine düşmeden, olayı büyütmeden sakince konuşun,neden korktu ne gördü anlamaya çalışın derim.

+1
Heleki kadınla kocasını resmen, açık açık pedofiliyle suçlayan üyeyi konu sahibinin yerinde olsam mahkemeye verirdim. Klavye arkasından prenseslik, doktorluk, profesörlük, envai çeşit uzmanlık yapmak kolay biliyorduk da, insanlara bu denli ağır bir iftirada bulunmak o kadar kolay olmamalı.

Cocuk filmi ve bundan tahrik olduklarını çıkartan sizsiniz.

Okuyup anlamadan yazmışsınız.

Sonrasında koptu olaylar.

Kadını sapık durumuna düşüren siz oldunuz.

W Wurstria
Son mesajını düzenledi mi bilmiyorum şu an ama ilk mesajında çok ciddi bi ifade yanlışlığı vardı belki görmediniz bilmiyorum. İlk yorumlara bakarsanız insanlar hep şaşırmış zaten, bi tek ben değil. Sonra öyle değil aslında böyle muhabbeti döndü biraz daha taşlar yerine oturdu. İlk yazdığı gibi devam etseydi buralar daha çok karışırdı. Bazı konular hassastır, açıklamasını yapmayacağım şimdi sadece bu kadar söylüyorum. İfade yanlışlığı bambaşka yerlere gider. Bazı şeylere küçücük bile Dokunsan istem dışı bile olsa bu ithamların daha daha ağırını hakedersin, olay bu.

Bazı arkadaşlar vizyondaki filmleri bilmiyor belliki sizi animasyon filminde sevişiyor zannetmişler. Öyle olsa bile sizeneki. Buna takılanları cidden anlamıyorum bide şok olmalar falan çok rahatsız edici. Zaten asıl konuda bu değil!!!

Kızınızın yapısı nasıl bilmiyorum ama bu durum travma yaratır. Çoookk uzun süre etkisinden çıkabilceğini sanmıyorum. Sizden soğuma yaşayanilir. Keşke kapı kilidi konusunda hassas davransaydınız. Böyle bi durumda nasıl bi yaklaşım sergilenmeli mutlaka bi uzmandan yardım alın. Ben olsam öyle yapardım.

Çoğu çocuk gibi ben de yakalamıştım annemleri bi gece uyanıp/ya da onların sesine uyandım bilemiyorum.6-7 yaşlarındaydım. Ağlamamış ama kusmuştum
Teşekkürler canım leke adet olucam geldim geliyorum şekesi bence akıntı gibidr götürdüm bi sorun yok
Yaaa ben bunu şaka ya da ilgi çekmek istiyor olarak yorumlamanıza üzüldüm :'(
böyle bi durum yaşasa şaka diye gelmez hiçbir genç kız.hadi diyelim ilgi çekmek istedi,demek ki ilginize ihtiyacı var.eğer çocuğunuza güvenmeyip söylediklerini ciddiye almazsanız size anlatacakları o kadar azalır ki lütfen benzer şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum yapmayın bunu,çocuğun güvenini kaybederseniz,kendine olan saygısı azalır.
Bunları anne ile paylaşmayacak da kim ile paylaşacak?
Despot olabilirsiniz otoriter olabilirsiniz ancak çocuğuna inanmayan,onun çok önemli bi dönüm noktası olan ilk adetini aay şaka yapmıştır,ilgi çekmeye çalışıyor diye geçiştirmeyin.
dinleyin,önemseyin ergenlik ileriki yılların şekillenmesinde çok önemli bi dönem

Hiç film izlerken yarısında sıkılıp sevişmedin mi?
Çoluk çocuk filmleri ilgi alanıma girmez ama zaten çocuk filmi değilmiş konu sahibi yanlış ifade etmiş. O mesaj film konusunda düzeltme yapılmadan önceydi, çoğu üyenin şaşırma sebebi buydu zaten.

Yalnız bahsettiği fil çocuk filmi değil, fantastik, macera kategotisinde.
Evet bu düzeltme yapıldı, konu sahibi yazdığı ilk mesajında bu düzeltme yapılmamıştı o yüzden ben ve çoğu üye o tarz bi tepki verdik. Afiş falan sonradan konuldu.

wustria o yanlış ifadeden de çocuk istismarı pedofil sapkın insan vakası çıkmazdı ben senin ne düşündüğünü anladım ama bazen ben yanlış anlamışım özür dilerim deyip gitmek lazım ve sen bu erdemi hala gerçekleştiremiyorsun.

11 yaş cok küçük değil. Usulünce anlatmayı deneyin. Anlayacaktir bence.

İnanmama gibi bi durum söz konusu değil bunu ona asla demedim hatta genç kız denirdi ben küçükken pasta alıp kutladım bile ama erken olduğu için dr götürdüm ve hiç yüzüne vurmadım çantasına çamaşır ve ped koydum ordan bakılınca ben bilinçsiz cahil bi anne gibimi gözüküyorum yoksa kendimi ifademi edemiyorum yada herkes olaylara bakmak istediği gibimi bakıyo kusura bakmayın ama sabahtan beri gereksiz öyle sorgulandıki anneliğim artık sakin olamıyorum yorumlara benim 3 yavrum var ve bilinçsiz bi anne olmadığımı düşünüyorum

Özür dinlenecek bişey yaptığımı düşünmüyorum, banlasınlar ya da uğraşmayı göze alıyorsa mahkemeye versin ama tahmin edildiği gibi fayda sağlayamaz kimse bundan aksine bulaştığına bile pişman olur. Daha fazla bişey diyemiyorum şimdilik. Beni anladığınıza sevindim burada sırf konu sahibini korumak adına saçmalayanlar ve bana özel mesaj atanlar da var, onların hepsinin icabına bakılacak emin olsunlar. Klavye başı diyenler olmuş, o klavye başının eli kolu uzundur yalnız kimse de kendisine değsin istemez. Site yönetimini karıştırmayacağım çünkü onların bi suçu yok.
Teşekkürler :)

Ay ben size bilinçsiz kötü demedim,alt mesaj olarak bile kast etmedim,lütfen kesinlikle böyle algılamayın.Aksine öyle olsanız sizi görmesini dert etmezdiniz bile.bunla beraber buradan kimse sizin anneliğinizi sorgulayamaz,üçüncü kişilerin haddi değildir bu.

Mükemmel annelerin bile bazı noktalarda yanlışları olabilir.ben sadece bi genç kız olarak bakış açımı sundum.benzer olayları yaşadım,benimkilere birisi deseydi belki o bakış acısıyla bana yaklaşmazlardı.

Bir de burada sadece yazılar ile anlaşıyoruz ve olayın sizin yaşamınızın ufak bir parçasını göürüyoruz,yanlış anlaşılmalar olacaktır :)

Dediğim gibi ne anneliğinize ne kişiliğinize kötü,bilinçsiz vs demedim.sadece bir bakış açısı sundum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…